2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Szia!
Én is voltam 6 hetesen meg 9 hetesen is és ezután megyek a 12 hetesre
Én ki sem bírnám 6-12hétig, 6 héten keresztül, hogy ne tudjam, hogy minden rendbe van-e
Az én dokim, minek hívott be engem a 9. Héten? A 6.- ön voltam először. Volt szívhang is, minden oké. Azt mondta, hogy ne csak a 12. héten menjek hanem előtte mondjuk találkozzunk. 9.-en. Hozzátenném, hogy nem fizetős doki. Sztk rendelés. Úgy látom Ti nem mentek ilyen sűrűn.
Sziasztok!
Minden rendben a babónkkal, jó helyen van, csak petezsákot látott a doki de azt mondta ez ebben a korban teljesen normális.
Kaptam Duphastont, ez segíti a megtapadást, egy hónap múlva kell visszamennem.
na csajok kész....aludtam délután pedig soha soha
nem szoktam...ez itt a vég:-D
Minden eredményem, jó de a vizeletemben Keton van. Ki tudja ez mit jelent? A neten azt írják, hogy lehet a kevés folyadékbeviteltől, de én sokat iszom.
A férjem azt mondja, ha lány lesz akkor neki nagyon jó dolga lesz, mert a lányok apásak.
Minden praktikát elolvastam, hogy kell lányt összehozni. Aztán amikor elhatároztuk magunkat, akkor csak az lett a fontos, hogy gyorsan összejöjjön. Ezért telibe kaptuk a peteérést. Ezek után nem csodálkoznék ha fiú lenne. Ha lány akkor viszont minden praktika meg lesz cáfolva.
Köszi az infót,sajna én se birtam fent maradni!:(
Az én férjem is egyre jobban emlegeti a kislányt!Pedig én meg annyira fiúban gondolkodom!Én se vagyok az a tipikus magas sarkus nőci,nem tudom mennyire lenne fius a lányom?!De hát már el van döntve,már nem tudunk változtatni!(amugy se)
Doppingolt a harc előtt. Aztán gyógyfű helyett véletlen ürömöt kevert a kajájába. Az üröm felerősítette a doppingszerek hatását. Én is szoktam nézni.
Lehetséges, de őszintén szólva kislánynak jobban örülnék. Tudom ilyenkor azt szokták mondani, hogy mindegy. De azok a cuki kis lányka ruhák! Ha fiú lesz, akkor remélem vagány kis srác lesz!
Na hát ezért is irtam,hogy nem tudom ez megbizható e,de volt akinél bejött!Érdekes dolgok ezek!Hát biztos csak ugyis akkor lesz,ha már kint lesznek ezek a picurkák!:)Neked is azt kivánom,amit magamnak;mihamarabbi jóllétet!!!:)))
Hát nálam meg pont fordítva van, az első terhességem alatt csak a 8. héten kezdődött a hányinger és nem volt vészes, csak egyszer hánytam - a kisfiam tiszta apja-, most meg azért teszteletem mert szinte már a beágyazódástól kezdve folymatosan rosszul voltam, remélem hogy hamar jött hamar is megy.
Igen, pontosan ezeket érzem én is. Nem csoda,alig talán egy nap van közöttünk.
na ezt kipróbálom, köszönöm:-)
szerencsére már nekem sem sokat görcsöl inkább csak éjszaka. a múlt hét sokkal rosszabb volt akkor napközben is görcsölt.
Meg azt vettem észre, ha sokat ülök egy idő után fel kell álljak mert kényelmetlen.
Sziasztok!Hát nem tudom még hogy,nálunk mi lesz,de én az elsővel 3hónapig nagyon rosszul voltam,24órás émelygés,plusz napi többszöri hányás!:( Aztán elmúlt 3hónap után!Most nem vagyok annyira rosszul,van hogy el is felejtem a babát!Remélem nem leszek rosszabbul,ez az állapot már csak javul!Egyébként én meg ugy hallottam,hogy az a baby viseli meg jobban a nőt,aki nem őrá hasonlit,hanem az apa génjeit örökölte!A nővérem mindkét terhessége nagyon "kemény",hányós volt,és a gyerekek teljesen az apjuk familiájára hasonlitanak!Érdekes!Nem tudom tényleg igy van e,de nálunk bejött,mert a fiam se nagyon hasonlit rám,tiszta apja meg a családja!:)
Nekem nagyon ritkán fáj a hasam, és 1 magneB6 tökéletesen elmulasztja. Ililuca próbálj meg hasra feküdni, nekem az is bevált, pikk-pakk elmút a feszítés.
pár napja szedek napi 1 folsavat.
egy hete meg 500mg c-vitamint és magne B6-ot.
kicsit elbizonytalanodtam vajon jó-e a magne mert attól még ugyan úgy görcsöl a hasam hiába veszem be.
Tegnap elaludtam a kedvenc sorozatomon... no comment
hát ebben is van igazság. De remélem minden rendben És nem lesz baj, hogy később megyek 1 héttel.
Én esténként olyan fáradt vagyok...tiszta hulla.
reggel meg kipattan a szemem és pörgök ezerrel:-)
Meg mindíg éhes vagyok:-)
Ezzel én is így voltam, de a dokim mondta, hogy menjek. És igaza is van. Ha gond van, legalább időben megtudom, ha meg nincs, akkor már örülhetek is, ha meg kis gond van, akkor még lehet, hogy tudnak tenni valamit.
hunyd be a szemed, és érezd :)
nekem jövöhét hétfőn lesz 2hete, hogy késik de nem mertem jövöhétre kérni időpontot mert félek, hogy még nem látszik majd a szívhang ezért én egy héttel később megyek mint te.-)
de én már látni akarooooooom! :D
akkor jó.én is fél 5 re megyek majd kedden:))akkor lesz 2 hete hogy késik:))kiváncsi vagyok mit lát majd nálad:DDD
Már él a picikéd, csak még olyan minike, hogy nem látni.
remélem is,hogy minden ok,és lassan életre kel a picikém! :)
További ajánlott fórumok: