Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2011 júliusi babák (beszélgetés)
Én nem szerettem:( mindenki azt kérdezte, h rendesen fejlődnek-e, mert nem akarták elhinni,h elfér kettő!
Meg sokszor poncsóban jártam ugyhogy aki most lát ikerkocsival az csak pisog,h mivan!XD
de ügyesek:)
Igen tegnap én is láttam milyen akciók vannak de nem mertem nagyon sok mindent venni de lehet a héten még visszamegyek mert hát nem mindegy mennyiért veszi az ember a dolgokat.
na Áronka már ki is aludta magát :(
de jó, hogy csak 1 hónap múlva kell menni, szuper hír :))
Én tegnap csak célirányosan mentem...popótörlő és kész :) szét se néztem...
nézegettem a szülés előtti és utáni képeket :) teljesen elérzékenyültem. Mekkora pocim volt, te jó ég...:)
Sziasztok Lányok!
Jó volt a torna, Olyan ügyik a fiúk,h csak egy hónap múlva kell menni!!!JUPIJ!!!
Peti megmutatta a kúszástudományát, igaz csalinak kellett apa telefonja, hát nagyon büszke volt apuka...
Utána rosszman, hát...olyan akciók voltak,hogy egy csomó pénzt otthagytam!!!XD
én nem nézem a hőjét, néha ugyan melegebbnek érzem, de annyira nem vészes
Csabikának napok óta 37,5 körüli a hője,nyálzik ezerrel,éjszaka nyugtalanabb,de sehol semmi.
na megyek kiteszem a teraszra Csabikát,megpróbálom elaltatni.majd jövök
gyorsan elaludt:)remélem jobban lesz ha felébred
140 tejcsi és 110 maradék brokkolis pulyka :)
na már alszik is, egyem meg a kicsi szivét, most megint fáj neki az ínye jobban, szenved :( nem baj majd elmúlik
Barni az erkélyen alszik a kocsiban már 1,5 órája. előbb felsírt de visszatettem a cumit és megmozgattam a kocsit és aludt tovább.
csajok a tököt hogy csináljátok a picinek?
tervezet még csak........jó nem,?
ebéd utáni nyűgi, mindjárt alvás lesz :)
sziasztok
megkérdeztem ma a TB_t,a gyedkompenzáciorol.egyenlőre még ők sem tudnak semmi konkrétat,várják a kormány válaszát
bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Áron üzenete :)))
További ajánlott fórumok: