mostanában sokat nyűgösködünk meg nem mindig akarunk enni de ma azért nem igazán panaszkodhatok sokat evett és sokat elvolt magában csak délután volt nyűgi mert fáradt volt többnyire.Fogunk még nincs azzal is küzdünk még.
Minden várakozásomat felülmúlja, pedig a nagyobbik fiam is nagyon jó baba volt. Tartottam is tőle, hogy a másodiknál majd befonom a hajamat, de eddig szerencsére minden ok.
Hát, engem kővel fogtok megdobálni, de az én babám egy angyal))
Magát altatja, jól eszik, remek az étvágya, nem sír, ügyesen eljátszik egyedül, szóval, egy szavam nem lehet, így hát nincs is))
8 és fél kiló, 75 cm, pedig 13-án lesz 7 hónapos.
A védőnő tanácsára elhagytuk a tápit, már csak egyszer kap, reggel, de napi 4-5x szopizik.
Szerencsére mindent eszik, délelőtt gyümi, ebédre főzi, délután gyümi, este főzi. És mindent cicivel kombinálunk, mert semmilyen más folyadékot nem fogad el((
Kicsit eltűntem, mert nagyon lebetegedtem. :( Igazi influenza... Szörnyű...
Lizus tegnap volt nagyon nyügi, hasmenés, hőemelkedés, de szerintem nem beteg, ma már semmi baja és a nagy hír: kibújt az első fogacska. :))) Annyira örülök!
Jövök majd még, megpróbálok visszaolvasni. Remélem mindenki jól van!
megnéztem a rugós hinás videót tetszett jók a képek is lefényképeznéd nekem a rugóját csak mert nekünk is van de az nem akar rugózni olyan merev még szerintem a mi súlyunk alatt se...