2011 júliusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt!!
Boldog fél szülinapot Áronkának!!!
Mi ma negyed 7-kor keltünk!!Majdnem 8-kor reggelizett!!Most meg a hordózóba virgonckodik!!
Én meg bosszankodok,mert tönkre ment a tv-énk!!:(
Pont most mikor a mosógép is szarakszik!!:(
sziasztok jó reggelt:)
hát nekünk nagyon sokszor kelős éjszakánk volt többnyire úgy hogy kelt cumi vagy kaja és visszaaludt de mire én is hozzá kezdtem volna aludni ismét sírdogált:(Fél 3-kor odavettem magam mellé ahol folytatódott a dolog igaz kevesebbszer volt fent és negyed 8 óta fent vagyunk.ha jól emlékszem mára mondták a hideg frontot ugye?lehet az volt a ludas akkor
Jo reggelt,
boldog szülinapokat!
Nalunk nagyon siros tegnap, nagyon siros este utana, jött egy sokszor kelös ejszaka, es ma reggel sirunk tovabb:(
De tegnap ota negykezlab maszunk!! teszi a kezet, labat ügyesen..lehet ezeket az uj dolgokat dolgozza ejjel a kisagya fel..
Jah, es enni semmit, tegnap 21.30 ota..Ezen kivül, tiszta ekcema az egesz baba, a legcsunyabb a terde..szoval ez is lehet..
Na ma orvosozok, azt hiszem:)
jóóóóóóóóóóóó reggelt!
KÖSZÖNÖM! :))))))))))))))))))
Jó reggelt Lányok!
Boldog félszülit Áronnak!
Ma megint 5-kor ébresztő volt!!!
Megyünk tornára, gondolom ott majd lustiznak meg hisztikéznek!
elhiszem :(
Na elteszem magam ma is :)
Holnap találkozunk! Remélem jó híreket mondasz majd! Most küldök jelet, csak nem lesz tőle rosszabb, mint a tegnap este volt.
Pusszancs
:)
Nekem is korog pedig én ettem igaz az előbb szépen kipakoltam mindent odabentről mert ment a hasam:(
Szia Eszti!
Jó éjt Eszti!
Sziasztok!
Én totál hulla vagyok.
Hallom, hogy az egyik kutya megint ás-megorulok tőle:S
Nincs erőm kimenni:(
Jó ejt mindenkinek!
de jó végre evett szépen:)
Szegénykém ennyire jön a foga?
Vivi is ha kanalat lát már szorítja is össze a pici száját:(