2011 júliusi babák (beszélgetés)
Most el kell lassan ugranom a védőnőhöz, de délután leírom a naplómba. Van egy honlapom is, majd megnéhzetitek :)
Én ezt már csináltam egy 1-1,5 évig munka mellett, elég jól be is indult, mellékesnek nem volt rossz, csak aztán előléptem rendes munkahelyemen is, így dolgoztam minden nap este 8-ig nem nagyon maradt időm erre. Meg az a szar, tényleg, hogy választani kellett, hogy GYED-re megyek, vagy otthon maradok GYED nélkül, és bevállalom, hogy egyik hónapban vagy van pénz belőle vagy nincs. Plusz a minimálbér után járulékok... szóval necces lett volna így, ezzel meg feketézni sajna nem lehet :(
Engem is érdekelne, ha nem szuper titkos.
Én nekem annyi minden jár a fejemben...
az mégegyszer ennyi idő....
NA jó belefér! De akkor aztán úgy legyen:))
értem.
pénz ugyanez
nekem minden babás barátnőm belevágott valami bizniszbe, mert nem akartak visszamenni dolgozni. van akinek bejött, szóval csak ügyesen, csajok, én szorítok mindenkinek!
nekem a helyzet adott, dolgozok, kistesó nem lesz :D
Na, ezt mintha én mondtam volna.
Én ki is találtam magamnak valamit, de ez meg pont olyan, hogy mellette legalább egy fél állás kellene, mert ha vállalkozok akkor nincs gyed, + vannak havonta fizetendő adók, járulékok, így elég necces lenne...
ember tervez.....
Én imádom, hogy itthon vagyok, utálom, hogy nincs pénzem:((
És szeretnék kitalálni vmit magamnak, hogy a magam ura lehessek!
De még fogalmam sincs.
Apa nem akar kistesót. Nálunk ennyi van egyenlőre.
25eft gyesért biztos, hogy nem leszek itthon:((
Egyáltalán nem, ugyanez.
Mindjárt futni fognak, aztán jön a kamaszkor, és le se leszünk tojikázva;DDD
itt süt:)
Csajok, nekem semmihez nincs hangulatom.
Annyira elkeserítenek ezek az éjszakák. Fogalmam sincs mit tehetnék:((((
Nem akarom elvenni tőle a cicit - olyan kicsi még. Sírni hagyni nem tudom, már a gondolattól is most is elbőgöm magam. Alkalmatlan vagyok az anyaságra, b@sszus.
Pedig górénak iszonyatosan szigorúnak mondtak! (Mondjuk szerintem annak sem voltam az, sőt, nagyon is engedékenynek tartottam magam)