2011 júliusi babák (beszélgetés)
Na az szép, reggel 7-es vasalás...kész vagyok, ha felébred indul a porszi :)
Én már reggel 7-kor vasaltam :(
Az uraság ugyanis fél 7-kor kelt, aztán mire engem teljesn felébresztett úgy döntött hogy ő még szunyál egy kicsit fél 9-ig :D
Na elvonszolom magam vasalni :(
Látod, mindennek meg van a maga előnye :)
Mi is voltunk sétálni, de eléggé fúj a szél, mire hazaértünk teljesen be is borult
Dénes nem esik, mivel még nem állt fel...
szerintem Szandus most piheni ki a wellnesst :) szegényke mondta, hogy minden volt csak pihenés nem :(
Itt is kisütött a napocska és voltunk sétálni, meg vásárolni...most elaludt ismét...
Hellobello!
Lányok! Nektek szoktak esni a babáitok vagy csak Áronka esik ekkorákat, mint az előbb is, mikor is elfelejtett kapaszkodni és csattant a parkettán? Már ügyesen le tud ülni kapaszkodásból, de most akkorát esett szegénykém...
:D :D ja neeem, én vok a hülye, és még a telcsire se foghatom :)
legalább már meleg
Elfogyott itthon a kávém, mondtam apának vigyen el kávézni, indultunk is volna, de Gergő bealudt:)
Bolha, tudom, hogy hülye vagyok, de nem értem.... szél van, de legalább már beteg???? Most mivan?????
Én nem szólok egy szót sem Szandusra, mert én is jól eltűntem, azt se tudom kivelmivan:)
uh megyek is olvasni:)
Sziasztok:)
Itt szépen kisütött a napocska úgyhogy öltözünk és megyünk ki postára többek között:(Egy vagyont fogok megint otthagyni:(
helló, itt 7ágra süt a nap, szóval még betegbabát (Bolhabébi, hehe, Eszti) is ki mertem vinni, jót csavarogtunk. Igaz szél az van, de legalább már beteg. Szandus már mikor megígérte a wellness-beszámolót, kicsit hanyagol minket mostanság, nem úgy vélitek? :D
ezt most nem mondod komolyan??!! odarettyint az orrod alá??!!!
Most nézem a köpönyegen, tényleg a következő 1-2 hétre végig esőt mondanak :(, ne már
nem is értem, hogy lehet vki ilyen illetlen, nem?
rákattintasz az ovi árház ikonra, azon belül azt hiszem van keresési lehetőség, ha oda beírod hogy runkeeper, akkor kidobja, és már le is lehet tölteni...
Hát nekem az uram töltötte le, de nekem is nokia telóm van és nem androidos hanem esz a symbian vagy mi... az ovi áruházból töltötte le azt hiszem, de sajna nem tudom hogy hogyan :(
mindjárt utána nézek, köszi a tippet
ott van valami roxy nevezetű hely, ahol van baba-mama torna és jóga is talán. tökre mennék, de sokat kéne utazni. :(
:) hajrá...én is épp 13. kerületi foglalkozásokat kerestem...
igen, én is az ovi áruház/alkalmazásokból töltöttem le...
Szerintem elmegyünk megnézni egy játszóházat nem messze tőlünk. Igaz lehet még pici hozzá, sőt biztos. Egy próbát megér. 1 éves korig ingyenes, biztos azért, mert addig senki nem viszi. :)
KHM...ezt most nem mondod komolyan? Pukizik a szobában...eldobom azt a maradék agyamat is...
és még ami nehezíti a munkámat, hogy az irodai szobatársam minden kaja után olyan büdöseket pukizik, hogy kiűz a szobából.....
Petráéról én se tudok semmit, de a facen mindig van, csak minden oké velük :)
Szerintem ovi-ról is le lehet tölteni, legalábbis én a nokiámra le tudtam
bocsi de mennem kell.talán alszunk a picivel
További ajánlott fórumok: