2011 júliusi babák (beszélgetés)
Tettem fel újabb rucikat a naplómba !!!
A részleteket majd priviben :)
Sziasztok:)
Hogy vagytok?
Mi jól ma voltunk ortopédián és azt mondta a doki hogy szerinte nem lesz szükség a csípőm miatt császárra hacsak a baba érdekében nem kell pl. nagy baba vagy valami komplikáció van.
Csütörtökön doki meg terheléses cukor lesz amitől picit félek nem attól hogy mi lesz az eredmény hanem attól hogy meddig kell majd ott ülnünk szerintem többnyire egész délelőtt:(
Sziasztok! Voltam itthon is védőnéninél, aki az ovodai csoptársam volt!:) Kiderült, hogy a múlt hónapban is fogytam vagy 2 kilót...:) Vagy itt barátságosabb a mérleg?:D
Én Nutrilite vasat szedtem, eddig az használt tartósan. Rágótabletta, már a számban feloldódik, cseresznyeízű:)
Már nem szedek vasat, csak ugyanebből a márkából Omega3, Bkomplex, fokhagyma és Kálcium magnézium.
De én már két éve szedem ezeket, terhesség előtt E-vitamint is szedtem, meg néha acerolaC-t, nem is voltam nagyon beteg azóta.
Ja, a hordozót ki is hagytam :-)
Biztos találtok majd hasonló színűt, azokból aztán van bőven...
Most megyek főzőcskézni.
További szép napot!!! :-D
Én augusztus óta minden nap szedem. Szerintem is szükség van rá, mert a vitamin kell nekünk is és a babáknak is. Ha nem szedném, biztos rosszabb lenne a vérképem is. Sajnos nincs elég vitamin a mai zöldségekben, gyümölcsökben, hogy elég legyen a szervezetnek.
Egyik ismerősöm mondta, hogy szülésig szedte, aztán abba hagyta. Elkezdett erősen hullani a haj, újra nekilátott szedni, azóta nem hullik neki. Szerintem nem véletlenül van ráírva, hogy szoptatás alatt is tanácsos szedni...De persze embere válogatja, nem kötelező.
mi is egyben akartuk a hordozóval a babakocsit, de olyan olcsón találtam apróhirdetésben babakocsit, és pont olyat, amit kinéztem, hogy muszáj volt megvenni :) így majd próbálunk nem annyira elütő színű hordozót nézni, majd elválik, milyen sikerrel.
elevitre nekem ez a dietetikus nem sok jót mondott, de ahány embertől kérdezi az ember, annyi vélemény. én először gravidát szedtem meg plusz folsavat még, aztán ajándékba kaptam elevitet, most azt szedem, de csak 2 naponta. te szeded minden nap? mert nekem a doki azt ajánlotta, hogy ne szedjek semmit, mert nincs rá szükségem, de én meg vagyok róla győződve, hogy valamit szedni kell :)
Ezt a vas+C-vitamint én is olvastam a neten. Én a C-vitaminból 1200mg-t szedek (csipkebogyóval van), mert a patikaiak nem valami jók...
Igen, a folsavval én is hasonlóan jártam. Én augusztus óta szedem az Elevitet, az abban lévő nem tudom mennyire volt elég, mert mellette mást nem szedtem. Bár ha kevés lett volna, annak csak lennének már jelei...
Mi hordozót a babakocsival együtt rendeltünk, állítólag úgy könnyebben eladható, ha egyforma színű minden.
Biztos találtok majd ti is olyat, amilyet szeretnétek! :-)
Szia!
Szerintem is eladható bármikor egy szép kis babakocsi, szóval ne aggódj! :-)
Lehet nálam is a felszívódás miatt nem működik jól a tabletta. Azt mondták, hogy tejterméket, kávét előtte és utána 2 óráig hanyagolni kell, mert az is gátolja az optimális felszívódást.
Kíváncsi leszek én is erre a szirupra. Tele van minden jóval, német gyártmány.
Szia! :-)
Aranyos a babakocsitok, tetszik a színe!
Ez a bababörze már volt nálunk 20-án, nekem annyira nem jött be. Olyan volt, mint egy hatalmas turi. Viszont voltak babakocsik, hordozók is szép számmal. Mi viszont azt már megrendeltük.
Aki szeret turizni, annak szerintem a földi paradicsom lesz ez a börze. :-)
Szia!
Köszi, aranyos vagy! Igen, már eddig is szedtem neo-ferro folgammát, ezt ő írta fel, mert az első vérképem, amikor a vércsoportot is nézték, már kimutatta a hiányt. Nem lepődtem meg rajta, mert mindig gondom volt a vérszegénységgel...
Ma viszont vettünk a patikában egy szirupot, iron vital f a neve, terhesség és szoptatás alatt is lehet használni, remélem beválik!
Szia!
Miért ne lenne jó a terhelésesed? Előző babánál is magasabb volt az értéked?