2011 júliusi babák (beszélgetés)
Szia!
Engem is most vizsgált a dokim 24 hetesen,hogy zárt e méhszájam. Ezt is az én kérésemre. Szerintem te is szólj a dokidnak. Megnyugtató tudni,hogy minden rendben.
Köszi Doribrios kicsit megnyugodtam. Nekem még nem nézte a doki, hogy a méhszáj nyitva van-e. Ma vagyok 22 hetes. Tökre parázok, hogy valami nincs rendben. Ezelőtt a terhességem előtt két vetélésem volt, nem szeretném mégegyszer átélni.
Én az első terhességem előtt nagyon féltem a szüléstől, de amikor terhes lettem teljesen elszállt minden félelmem. Nem tudtam, hogy mi vár rám. De így a másodiknál valahogy bennem van a félsz. Amíg nem szültem nem szerettem erről filmeket nézni, mert féltem, hogy elveszi a kedvem az egésztől. Most viszont szeretem ezeket a dokumentum filmeket a LIFE-on, tanulhat belőle az ember.
ügyik vagytok lányok a diétával h tudjátok tartani.
én nagyon nasi mániás vagyok.
remélem mondjuk h nem hízok most se 10kilónál többet. várom is a sok gyümit már. mert most alig esik jól valami.
Sziasztok,
Kriszti1979 te csinos kismama vagy. Hát már nekem is rá kellene állni a diétára. Én még nem voltam cukorterhelésem. De az első babával is diétára voltam fogva. Most is sokkal indultam, ponotosan 86-tal. Előtte volt két vetélésem és telenyomtak hormonokkal. Most 88-nál járok nem szeretnék 90 felé menni. Első terhességemnél is 85-tel kezdtem. 84-gyel mentem szülni. Tök jó volt 10 kg leugrott szülés után. Ez a legjobb "fogyókúra".
Nektek szokott fájdogálni a hasatok. Olyan menstruációs fájdalom. Nem mindíg, de egy nap elkezdi és egész napomat végíg kíséri. Remélem csak a babóca növekedése miatt van.
Sziasztok,
remelem mindenki jol van. Itt is esik, de nincs nagyon idöm amugy sem, mert a szüleim erkeznek otthonrol latogatoba, öket varjuk(sütes fözes pakolas stb). POntosan 10 kg+nal jarok, igy en is nekiallok a dietazashoz. persze ovatosan, de mivel en is voltam mar 160 gr Ch on, tudom, hogy kb mivel nem artok a babanak. A cukrom ok, igy több zöldseget es gyümölcsöt eszem, mint amennyi a 160 gr os dieta mellett megengedett. feher kenyer teljesen elfelejtve, es a cukor pedig minimalizalva. Jol vagyok igy is, azon kivül, hogy azert ehes vagyok, es erzem a kevesebb CH-ot a testemben, nincs annyi energiam. De akkor bekapok valami korpas cuccot, vagy egy db kiwit, es mar jobb is. Oda kell figyelnem, anno a 27 kg + 37 hetes terhesen mar nagyon nagyon sok volt. meg hartavan min 12 het, ha hetente 1 kg-t hizok, megint 20 fölött leszek:-((
Sok puszi mindekinek, most megyek, mert mindjart itt a vendegsereg!
azt mondják a 30. hét előtt érdemesebb, de ha a 32. körül mész láthatod nagyban az arcát és az már nem sokat változik szülésig :)
Milánnal a 27. héten voltunk, akkor már látszottak a vonásai, olyan is lett, csak pufibb
szia
én is emelgetem a 2és fél évesem , 15kiló, semmi bajom tőle.
te azért majd óvatosan emeld a hugod, mert nem vagy hozzá szokva, mi ugye Juckával emelgetjük a fiúkat az elejétől és így megszoktuk, de nem hiszem h bajod lesz attól ha néha felemeled a kis csajt.
Úgy látom, mindenkinek alakul a pocija. Sajnos mi még nem tudjuk mi lesz. Először fiúra tippelt a doki, mivel volt egy kis folyadék a veséjében. Na innentől kezdve nem érdekelt, hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen. Egyébként eleinte lányt szerettünk volna. Igaz a tesó is lány. Jázmin.
A legközelebbi UH-n már szerencsére nem volt folyadék a veséjében, de még mindíg nem mutatja magát. Igaz a hasfalam is vastagabb a kelleténél az is egy hátráltató tényező. 4D-s UH-t mikor érdemes csináltatni szerintetek?
Regi nagy gratula a kisfiúhoz :))) vééégre megmutatta magát, a kis huncut :)))))
Engem is érdekelnek a ruhák, majd figyelem miket töltesz fel.
Mostanában alig jutok ide a géphez, itt a jó idő alig vagyok itthon. De azért figyelek csajok :)
Vigyázzatok Magatokra!
feltoltottem par kepet en is az adatlapomra.
a rozsaszin felsoset, meg a ket szivecskes ultrahangosat.