2011 júliusi babák (beszélgetés)
Jár nekünk is, egyébként most a tavalyi adóbevallást készítik, mindenhol, ahhoz kell a magzat után igénybe vehető kedvezmény.
Idén már gyerek után kapjuk, és igen, én is megkapom minden hónapban a plusz 10 eft-ot:)))
HEllo!
Nekem is igazolnom kellett, százhuszadszorra, hogy a tavalyi évben bla-bla....
Nekem a doki adta, amikor kértem, ő rögtön tudta miről van szó:) És amit beküldök a bankba, arról nekem marad egy fénymásolat;DD
Remélem sikerült megoldani!
(De ez a papír már tavaly januárban kellett???!!!)
Sziasztok,
Nekem is még megvan az igazolás, azt mondták nekem annó, hogy 5 évig meg kell őrizni.
Editkének jobbulást, mi is ezzel a fránya náthával küzdünk. Igazából nem küzdünk, mert a közérzetével nincs gond, csak állandóan szívni kell az orrát, mitől lehet??
Én ma egész nap sütök -főzök :) Mintha nem lenne így is meleg, még jól befűtöttem a sütővel is :S
hú c sajok nem sokat kellett visszaolvasnom biztosan mindenki hűsöl vagy épp napozik:)
Mi nem igényeltük a családi adókedvezményt csak Vivi születésétől és azt mondta most a keresztanyám aki könyvelő hogy most az adós papírral visszaigényelhetjük a magzat után járót visszamenőleg. Lehet ahhoz is fog kelleni akkor orvosi igazolás?
Teljesen megértelek!
Bár azt nem igazán értem, hogy miért most kérik, mert én leadtam februárban, mikor betöltöttem a 90 napot és már akkor is kaptam adókedvezményt a gyerek után.
Sziasztok:)
Éjszaka fél 12-ig rengetegszer felsírt Vivi aztán fél 1-kor behúzott a vacsira megevett 240 tápi után még 210-et és elaludt állítólag 1-kor kért cumit de én nem hallottam csak apa majd csak 5-kor kelt és ébresztett de onnantól nem nagyon volt alvás fél 8-ig és akkor végleg keltünk. Iszonyú meleg van kint. mi már voltunk ennek ellenére rossmannban mert nagy sokadalomban tegnap elfelejtettem pépet venni Vivinek. Aztán lassan meg indulunk a vonathoz és megyünk anyuékhoz majd holnap valamikor anyósékhoz és vasárnap jövünk haza este.
Lányok, Petra, Niko, lehet h hülye vok, de nem értek vmit: a nem adózó jövedelmünkből hogyan akarják érvényesíteni a családi adókedvezményt?
Ha férjek béresei kérdeznék, érteném....
Jó reggelt!
Igen, 19-én megyünk "bulizni" :)
Hú, csajok, úgy felhúztam magamat!!!
Kapok tegnap egy levelet a bérelszámolástól, hogy sürgősen küldjem be azt az orvosi igazolást, hogy betöltöttem a 91. napot. Mondom, mi van???
Visszaírtam, hogy itt biztosan valami félreértés van, hónapos a kislányom.
De nem, enélkül nem tudom igénybe venni a családi adókedvezményt. ???????
Persze azzal nem tudtam beszélni, aki ezt kérte, hogy ugyan eddig miért nem szóltak vagy hiányolták .az igazolást? Szegény Help Desk-esnek majdnem neki estem, de tudtam, hogy ő nem tehet semmiről és tulajdonképpen a bérelszámolás sem. De basszus, a terhességem során kb. 500 papírt beküldtem, azóta is elég látható, hogy van egy hónapos kislányom és elég könnyű visszaszámolni az 1500 igazolás alapján, hogy mikor töltöttem be a 91. napot.
Na, jó, most már lenyugodtam, de utálom az ilyet! Ha nekem kell kifizetniük valamit, igazoljam azt is, hogy élek és nem medve vagyok? Bezzeg, ha adóról van szó...na, nem politizálok! :)
Kriszti, már csak egyet kell aludni :)))
Niko ti mikor mentek esküvőre? Jövő héten?
Sziasztok,
Dénes fél 6-kor kelt enni, aztán visszaaludt, most még mindig húzza a lóbőrt, én meg már 6 óta unatkozom :)
na ha már így itt hagyott mindenki akkor én is megyek úgyis lassan jön haza apa:)
jó éjt mindenkinek
puszi:)
na csak visszakukkantottam...nincs tapasztalatom stokke ügyben, csak álom maradt :)
Ilyen szempontból jó hogy Áron pici és simán belefér a hordozóba is...na jó most már nem annyira :)