2011 júliusi babák (beszélgetés)
édes! mindenképpen videózd le!
nagyon sajnálom ezt a hormon helyzetet. nem lehet egyszerű. ilyenkor szégyellem magam nagyon, hogy én meg nem akarok másodikat (harmadikat...), hanem azon izgulok, csak nehogy terhes legyek. remélem nem utálsz emiatt :(
ez a hüle idő minket is megzavart,nappal alig alszik Csabika
csajok csoda történt:)
Vivike végre nem fél a porszívótól:)
A kis szobát mert felporsziztam és Vivike szépen ült fent az ágyon és nem sírt hanem vigyorgott meg beszélgetett:)
Most megyek megcsinálom a nagyszobát is majd ebéd főzés és lassan jön haza apa:)
úgy néz ki nekem ezt osztották már megint odafentről csak hogy ne legyen minden olyan egyszerű és jó
hú csajok Vivike annyira ügyesen jön megy a nagyágyról fel le és gyorsan minden hang nélkül:) majd megpróbálom levideózni:)
én is így gondolom na meg csináljuk egy hormonlabort is.
Gondolhatod milyen február 29-én volt a kaparás azóta semmi csak kínlódok megjön nem jön terhes vagyok de mégse. és minden bajom van fáj a hasam szédülök hányinger pecsételés pici stb:(
tényleg ezer éve, ahogy mondod, adjon vérzésmeghozót, aztán meg vmi ciklusrendezőt, vagy clostit...csak történjen már valami, nem? Azért kiborító ez a várakozás...vagyis én kilennék, gondolom te is hasonlóan érezhetsz
én is na meg azt is remélem hogy valami bogyót is ad ami segít megjönni ennek a h...e mensinek mert kész vagyok tőle egyik nap úgy néz ki megjön aztán mégsem már ez meg nem tom mióta:(
Tégy így, remélem nem zavar el annyival, hogy próbálkozzatok, ha igen, borítsd rá az asztalt....
édi vagy
sajnos asszem megint a hormonok szórakoznak velem lehet csütörtökön ha addig semmi elbattyogok a dokihoz hogy csináljon valamit mert elegem van:(
de kár, pedig mindig gondolok rád!
a helyzet változatlan:(se piri , se baba:(
Tényleg Ildi, "azóta" mi a helyzet?? Nincs valami híred?
Minden hófordulósnak boldog hófordulót!!:))))
Na Gergőt leraktam az előbb kiságyába ,hátha elalszik,mert extra nyűgös erre a hülye szürke időre!:(Erre egy 5 percig,hallottam hogy dumál,kiabál és egyszer csak csend lett,meglestem!!:))
Hát az én drága kisfiam teljesen fordítva (ahol elvileg a lába szokott lenni,ott most a fejecskéje és alszik!!:))))
tegnap óta össze vissza van a napunk,nem eszik normálisan,nem akkor alszik mikor én kitaláltam...szerintem ez a hülye időjárásnak is köszönhető!!!:(
:)) én most felraktam a mosógép tetejére a kefét, akkor persze rámozdul a babkocsikerékre...de a fal se rossz, nálunk is pattog le, ráadásul a szobájában, és leragasztottam zöld fűnek álcázott filc anyaggal, de kb ennyi a dekorációm, nem haladok vele...illetve felragasztottam 2 virágot, amiből 1-et már letépet :)
:) Azzal Lilla is próbálkozott, de jól betoltam a wc mögé, azóta békén hagyja. Most a legújabb, egy helyen lepattogott a fal egy kis részen. Na, azt azóta minden nap sikeresen bontogatja tovább. Aztán rájött,hogy a fal finom, úgyhogy nagyon résen kell legyek, de néha még így is fal darabot szedek ki a szájából. :/
Megőrülök, Áron barátságot alakított ki a wc kefével, folyton besurran hozzá
Kriszti! Beengedsz légyszi a naplódba?? Kérlek-kérlek-kérleeeeek!!! Már régebben jelentkeztem, de még nem nyertem bebocsátást...
Tudod, mindig várom, hogy miket csinál Anna, mert utána Lilla is hasonlókkal próbálkozik. :)
Bizony! Örülnék, ha egyhuzamba aludni 2 órát. Így is olyan jó leülni, ha elalszik arra a fél órácskára, mert amúgy nincs megállás. :)
örülök hogy jobban vagy:)
Hát, én nem így látom, azért köszi :D
tök jó, hogy jobban vagy!
Igen :))) úgy örülök, hogy nem leszek egész nap nyomi emiatt...
Épp most olvastam a naplódat!Most nem azért mondom, de te voltál a legszebb :)
További ajánlott fórumok: