2011 júliusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ki az a Tamás atya? Sajna utána kell olvassak, van egy tippem, de én nem vagyok olyan tájékozott mint ti...
Jobbulast a kis Hercegnőnek!!!
Gergő sok-sok gyogypuszit küld neki!
Marina-igen, az Örs vezér térre megyünk!
Én nem mertem rákérdezni... :D
Aztán most pont a tv2 megy és hallom, hogy meghalt Tamás atya...
előbb utóbb kiderül hogy jól látod-e:)
én továbbra is azt mondom lehet a fogától.
mennyi foga is van Editkének?
Csak mert Vivinek is a 3.-4.-nél volt piros a feneke nagyon meg azzal kínlódott sokat.
erre gondoltam én is, mert a kis feneke is elég piros, meg folyik nagyon a nyála is, de eddig egy fogával se volt ilyen, mind kijött pikk-pakk minden fájdalom vagy betegség nélkül.
nem tudom, már olyan jó volt, hogy egy csomó ideig nem volt beteg.
:(Szegény picur:(
remélem semmi komoly és csak ennyi marad.
nem lehet a fogától?
sziasztok Lányok!
nagyon boldog vagyok, Editnek folyik az orra. mondjuk majdnem egy hónapig nem volt beteg, azért ez egy bölcsistől nagy teljesítmény. de azt hittem, most nyáron már nem is lesz, erre tessék. szegénykém, tiszta takony. remélem azért aludni tud. de olyan furi, ki is folyik neki, ilyen vizes izé :(
Triciklihez:
Vivi is azt kap szülinapjára mamijától olyat mint a Szabié/kép naplóban/ és ők a Szabiét is 14 ért vették tavaly. de vaterán van ha jól emlékszem olcsóbban is zsír új nézzetek szét.
Sziasztok:)
Nem voltam ma de látom nem csak én csak másfél oldalt kellett visszaolvasnom.
Sűrű napunk volt ma. Átaludt éjszaka:)után fél 7-kor volt ébresztőnk majd fél 8-ig kínlódtunk és akkor volt igazi kelés. Délelőtt vásárolni voltunk/lidl, kínai/És otthagytunk egy csomó pénzt:(Vettünk csajszinak kapucnis kivevőt a strandra meg fürdőrucit, 2 nacit 1 ezresért:)egy nagyon csini pólónak mondott valamit ami most egybe ruhának lesz jó később meg felsőnek:)Csinálok majd képeket:)
Délután meg rendet csináltunk itthon majd boltba voltunk és rossmannba majd jöttek anyuék. MA voltak pesten genetikán tesómmal és semmi baja a kis csajnak ugyanis kis csaj lesz a legkisebb a családban:)Niki nem lett igazad én boszorkánykodtam most jól:)Fél 6 körül mentek el anyuék mi meg kint maradtunk Vivivel a ház előtt és Vivi jött ment a pad mellett vagy épp alatt:)Mondanom sem kell hogy tiszta retek lett a ruhája na de gyerek vagy mi nem?:)És végül egy közös pancsival zártuk a napot fél 7 körül:)ÉS szinte rögtön bealudt a csajszi:)
Ja banános tápit vettem neki hátha jobban megeszi na de nem.
Sziasztok!
Éva vagyok Egerből.
Az én fiam 5 éves, van pér dolgom, amit szeretnék eladni.
Pl. : járóka: tégla alakú
autó ülés: 15 kg-ig
bébi komp
kiságyra tehető bébikomp
kis pléd
3-4 éves kisfiú ruhák
Ha valakit érdekel, írjon privibe. Köszönöm
Haho!
Valaki holnap délelőtt pesti IKEA?
Mi megyünk Gergovel:)
Csak este jövök olvasni, most indulok az oviba a harmadik gyerekert;D
Puszi mindenkinek
Lányok! Ti nem vagytok regisztrálva a babakasszán?
Van most tök jó áron egy 3 napos hajdúszoboszlói nyaralás.
Csajok, minden elismerésem aki rr-re tornázik!
Megcsináltam a comfeszesítő 20 percet, 2 perc után azt hittem meghalok, 5 perc utén már magamtól akartam meghalni, az utolsó 10 percre egészen belejöttem.
Gabó 1 éves szülinapjára kapott egy kismotort, azóta is azt nyúzza. Sokszor mi is azzal megyünk a játszóra, de olyankor kell még 1 ember aki velünk jön, mert olyan sebességgel közlekedik vele, én meg nem tudom Mátét ott hagyni hogy Gabó után szaladjak. :P
De nálunk is volt már olyan hogy megunta és a babakocsi aljába beraktam. Bár a mostani nyári b.kocsiba már nem fér be.
A játszón meg tényleg az van, hogy mindenki mindenkiével megy. Ha ott hagyjuk a motort, mert Gabó épp hintázik v csúszdázik, akkor ráhuppan egy kisgyerek és tesz vele néhány kört. De nem szoktam érte szólni, mert Gabó is ment már a máséval. Meg itt nagyjából "ismerjük" egymás a szülőkkel.
Sziasztok!
5x volt fenn az ejjel Barni, ko vagyok:-D
delelott 2.5orat setaltunk, ebnol felet aludt, mar ebedelt, most jatszik, lassan leteszem aludni is.
Du talalkozom zsuzsi baratnommel, neki 1 eves lesz a fia nemsoka, visszuk a gyerekeket a jatszoterre:)
A triciklit anyum ugy dontott megkapja Barni majd az egy eves szulinapjara, de megvesszuk mert szuper es 20al olcsobb mint a brendonban.
Megvan vegre a 20perces rr, uh ma tornazok:D