2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Zsebyzsú, mennyire vagy nyitva? Milyen értéket írt a dokid a kiskönyvbe? Nekem egy hete 3110 az értékem vagyis a külsők 1-1cm-re nyitva ,de a belső még zárt. Remélem még azért bent maradnak a pocaklakók jó pár hétig....
Sziasztok Csajok..
Látom éledezik a fórum..Én meg nyomottam,és nyomottabb leszek.
Nyitva vagyok,és a méh nyakam is eltünt..Holnap uh.-..
Remélem Kincs még marad pár hetet odabent.Ma eszméletlen Lusta,bár az idő is pocsék,valószínű,érzi a frontot,ahogy én is.
Sziasztok lányok!
Mi is kislányt várunk, 22.hetes a picur. :)
Kicsit félek a nyártól, a nagy melegtől.... Ti hogy vagytok ezzel?
Várni fogom. :)
Amúgy láttam, van külön júliusi és augusztusi fórum is. :)
Sziasztok!
Újra köztetek. Remélem mindenkivel minden rendben van. A picivel minden ok, sokat mocorog. Én is jól vagyok, túl a temetésen, kicsit így könnyebb.
Sziasztok
Nem tudom ti hogy vagytok vele mióta kismama vagyok jobban féltem a párom. Ez az anyai ösztön??? Mert akkor ez nagyon rossz....vagyis jó csak aggódom olyanok miatt amiért eddig sosem. És sose voltam féltékeny elég szabad gondolkodású vagyok de most ha úgy néz rá egy nő..akkor ki tudnám nyírni a csajt...de ez is csak magamhoz képest sok. Mert van akinek ez természetes..
Ti hogy vagytok ezzel???
Sziasztok! Én 22 hetes vagyok és kisfiam lesz, a neve Ádám :)
Nekem nem volt hányingerem, hányásom, nem is vettem volna észre, hogy terhes vagyok, ha a havim nem marad ki.
Most pedig dagad a kezem, lábam, és már 7 kg-t is híztam, nagy a pocim is, hiába akarok diétázni, akkor is csak hízom. Egyébként nekem is a 20 hetesen mozdult meg először, de azóta mindennap :)
Sziasztok!
Hát én nekem az elején volt enyhe hányingerem,hányni nem hánytam teljesen jól érzem magam,igaz nemrég volt olyan amikor azt mondtam hogy na mindjárt...de nem lett belőle semmi,meg az én hibám volt mert már nagyon éhes voltam!
Amúgy én kislánnyal álmodtam többször,az elején kislányt mondtam de már egy jó ideje kisfiút és mondtam is mindig a páromnak,azt ő is mondta nemrég hogy álmodott kisfiúval,aki olyan volt mint ő...erre Uh bebizonyította hogy kisfiú.
sziasztok!
Bocsi a zavarásért,de van felesleges textilpelusom eladó. Sosem volt még használva.
Akit érdekel,írjon légyszi privit.
köszi
további boldog babavárást!
én most még nem voltam 4hetes pocis, de már émelyegtem, kb a 16.hétig minden nap. nem csak reggel.
hányni csak kb 5x hánytam.
de még néha émelygek újra reggel.
nem igazán kívánok semmit, alig esik jól valami főtt kaja.
Martinnál alig émelyegtem, ott volt étvágyam, de ott se kívántam a húst annyira.
sziasztok
én lányt éreztem, teljesen máshogy voltam mint Martinnál, és 14hetesen kiderült h öcsikénk lesz,
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...