2011 januári babák (beszélgetés)
Látom januárra erősen csökken a fórumozók száma. Ahogy olvaslak benneteket, látom lesznek itt decemberi babák.
Én mostanában minden délután lefekszem aludni, akár a nagyik.
A bébim eddig fejjel lent volt, de keresztbe fordult. Egyik ismerősöm szerint az oldalamon való alvás miatt. Hogy máshogy lehet ilyenkor már aludni?? 10 percnél többet nem tudok a hátamon feküdni. Meddig fordulhat meg a bébi ??
lányok pihenjetek amennyit csak tudtok, de tudjátok ez a hideg szeles idő sok babát meghoz.
Freny szerintem már ne vegyél be magnéziumot, tényleg nehogy elnyomd az igazi fájásokat.én most keményedek egy kicsit, de a fogam miatt jobban aggódok, mert csak holnap rendel a dokim...hogy addig mi lesz?a kretén férjem meg ezzel viccelődik, hogy én leszek az első akit szülés közben egy fogász is kezel...rendes ember, nem?:-D
Mindenkinek kitartás, ezek az utsó hetek a legnehezebbek.
jajaja,na leléptem pihenni!
tedd azt te is!
pussz
Hát igen... te is ma vagy 37 hetes!Ugye?Én is....
le szakadok..nem bírom...megyek és pihenek...majd később vissza nézek...pussz
mert állítólag elnyomja a fájásokat,a görcsöket...
és ugye akkor már 38 hetes leszek,szülhetek is akár!
Húúú,nekem is 1 hét múlva kell mennem ismét NST-re 38 hetesen.Ha addig kibírom....
Én is fájok most...azonnal lefekszek,csak még elmosogatok.
Pihenj te is!
Azt mondta minden oké!!!:oS
21-re kell vissza mennem NST-re..
Pénteken meg az uh-ra kell mennem...ha ki bírom...bakker még mindig nagyon fáj-...
Az az érdekes,hogy ki jöttem az nst-ről utána egyből nagyon kezdett fájni...még jobban...
de nagyon mozog és nyomja magát ezerrel...hát nem tudom mi lesz ebből...
Most mintha jobb lenne... holnapig már igazán kibírhatná a kis tökös, 2-re megyek nst-re, aztán meg dokihoz uh-ra, meg áramlás mérésre. Nem bánnám, ha onnan már nem jönnék haza :)
Valami ilyesmire célozgatott a dokim is múlt héten...
Én is nemrég jöttem az NST-ről:Os
Nagyon fájok azóta....és keményedik de elég rendesen....a gép mutatott ki fájásokat...
Le szakad a hasam és a derekam....
így van!
inkább küldjenek haza, mint ne menj be időben...
Hát vagy befektetnek...jobb ha odateszed a pakkodat is(ha kocsival mész,vagy visznek).
Csak mert így járt 1 ismerős csajszi is itt!És az utolsó heteket bent töltötte!
Na igen, csak a dokim szabin, a védőnő meg.... na őt hagyjuk. Szóval nem tudom. Most számolgatom, hátha lesz benne rendszer. Figyelem a keményedéseket is, meg mindent, és ha nem szűnik, akkor usgyi befelé :)
Legfeljebb hazazavarnak.
Köszi a válaszod! :-) Én jan.17.-re vagyok kiírva, de az utolsó UH-n jan.1-et mondtak.. remélem azért majd nem siet annyira, jó lenne legalább egy pihenős hét a szülés előtt..szilveszterig vannak még beadandó dolg.-im is.
Te mikorra várod a Picit?
Most nézem csak 1 nap van köztünk...vagy te már készülsz szülni??? Most vagy 37 hetes,igaz??? Én igen!
Bár nekem is azt mondták,hogy mostmár bármikor szülhetek.......a baba elég nagy,3,5 kilo....
Freny!
Én pl.napok óta nem szedtem mg-ot,és az előbb görcsöltem én is,fájt a derekam is,az oldalam is...már voltam nagy wc-n is(mert azt hittem azt kell)...de megmaradt a görcs,így én is bekaptam 2 mg-ot.
Le kéne pihenni...de még fő a kaja.
Pihenj le ha tudsz..ha nagyon nem múlik,akkor meg ne várj,induláááááás!!!
Nehéz ilyenkor tanácsot adni!
Szerintem nem kellene mg-ot enned, mert az tényleg elnyomja a fájásokat, de ha rendszertelen akkor az lehet hogy csak jósló fájás, de tudod mi a tuti, ha felhívod a dokid, vagy védőnőt és megkérdezed.
Lányok tanácstalan vagyok!
Jó két órát görcsöltem, totál össze-vissza, a végén már keményedtem is mellé, aztán próbaképp ettem egy magnéziumot. Most mintha szűnne a dolog. Ilyenkor mi van?
Igaz, hogy már szültem egyszer, de ilyennel még nem találkoztam... szégyen-gyalázat, de fogalmam nincs, mi van. A fiatalúr meg csak mocorog, mocorog, de olyan kis finoman.
Tippek?