2011 januári babák (beszélgetés)
Igen,én is január 6.ra vagyok kiírva.
Remélem januárt tényleg megvárjuk..
Valamiért annyira nem akarok decemberben szülni!!!
Most ez a legnagyobb flúgom.. :D
Nekünk is kókusz van, ezért nem is vettünk lapos légzésfigyelőt, pelenkára csíptethető van, de arra csak mostanában kezdtem gondolni, hogy mi van ha hason alszik a baba, meg ha már nagyobb és leszedi...
Olyan körülményes minden.
Jó akkor azt hiszem sikerült döntenem (:
Audrey mindenképp kérdezz rá, hogy ha nem küldik akkor is időben be tudj szerezni és ne apának kelljen fejetlenül rohangálnia mikor ti még a kórházban vagytok.
Nekünk ez volt az első amit megvettünk, minket sem lehetne lebeszélni (:
egyébként meg nem is kell, hogy lebeszéljenek róla, megnyugtatóbb ha ott van, bár én emlékszem, mi olyat kaptunk amin volt egy számláló, és az 3mp-ként felvillant 9-ről indult...egy időben ezt szugeráltam, majd addig sikerült, míg egyik éjjel felvisított....nem kívánom senkinek ezt az érzést, de szerencsére csak egy téves riasztás volt, ugyanis elmozdult az érzékelő.
milyen matracotok van?mert állítólag a kókusz alá nem igazán jó, sokszor tévesen riaszt...nekünk most az van..:-S
sziasztok, benéztem hozzátok:-D most kezdődnek ismét a keményedések, plusz fájások...olyan jó lenne, ha már eredménye is lenne:-D
orrszívó téma:egyértelműen a porszívós a jó, az kiszedi a cuccot a nóziból, és tényleg nem fáj,inkább a hangtól ilyednek meg.
babamérleg:mi sem vettünk és most sem fogunk, kölcsönözni lehet, mi 3hónapig szoktuk, a védőnő egyébként ezért nem esz meg, ha nincs, mert minden hónapban elvileg le kell menned egészséges rendelésre, ahol megmérik, de ha saját magadat akarod megnyugtatni, akkor kölcsönözzetek, felsleges venni.
a légzésfigyelőt is meg lehet kérdezni a védőnőtől, én pl.onnan kapok egyet, igaz nálunk veszélyeztetett a Zsombi, mert ugye mindkettő fiam kruppos volt.de egy megkérdezést megér.
anyukám bejglit süt...annyira karis hangulatom van:-D
Szóval az előbbi légzésfigyelős témához még: szerintetek kérdezzek rá karikor még1x, vagy menjek a patikába és rendeljek egyet azonnal ?
Ez a légzésfigyelő amiről senki nem tud lebeszélni most
Én tegnap vettem meg a bébiőrt, viszont párom tesójának vettünk 2 éve egy légzésfigyelőt (mármint a babájuknak). Megígérték, hogy most visszakapjuk.
Már célozgattam rá, hogy jan 17-re módosítottak... szval nem kéne utolsóra hagyni (az ország másik végében laknak és nem is fogunk talizni karikor sem). Kölcsönadták valakinek 2 hónapja, de azt mondták decemberben elpostázzák.
Nem gáz, ha nem adják ide. Akkor veszünk, csak nem akarom úgy elhozni Melindát a kórházból, hogy nincs itthon.
Köszönöm a válaszokat (:
Akkor a következő kérdés :D Nem nagyon vagyok otthon a dolgokban ugye.
Elektromos orrszívó vagy manuális?
Ancsaha: Én az 2.trim végén 3. elején voltam sírós és hisztis, de sajna még most is megsértődök semmiségeken. 178 cm magas vagyok, tehát ha a férjem azt mondja, hogy ".... azért szívem, mert nagy vagy..." akkor azt nem az alakomra, hanem TÉNYLEG a magasságomra érti.
Lappangó lepke: Képzeld én a terhesség közepén feliratkoztam babamérleg bérlésre (kicsit hülyén is néztek rám a boltban, ahonnan kölcsönzöm).
Sztem azt már tényleg túlzás venni, sztem mi kölcsönözni is csak az 1. hónapban fogjuk.
Én tuti nem veszek babamérleget, nem akarok azon stresszelni,hogy mennyit hízik, hízik e eleget.
Szerintem a picin úgyis látszik, ha jóllakott meg az is ha nem. Úgysem egyforma ütemben híznak.
Mmm töltött káposzta ezt most nem kellett volna, imádom:p
Hát az még csak hagyján,hogy szülés után, de ha menni fog a szoptatás, akkor egész szoptatási időszak alatt sem ajánlják ezeket a dolgokat.
Sziasztok!
Én azt olvastam, hogy nem annyira javasolják ezt a hasleszorítós dolgot. Arra már nem emlékszem miért. Illetve ha valaki használja is akkor nem lehet túl sokáig. Szerintem nézzetek utána, én a neten kerestem rá (nyilván ebben a témában is megoszlanak a vélemények)
Frenynek nagy gratula, irigylem, jó neki, hogy már babázhat, lassan már haza is viheti.
Gondolom Benita és Ella is babázhat már, jó rég voltak fent mindketten.
kj201 nagyon jó lett a babaszobátok, mi még mindig nem állunk vele sehogy, de ha minden igaz reggel ha párom hazaér a melóból nekiállunk befejezni, azért erre kíváncsi leszek
Én tegnap sütögettem anyukámmal (beigli, linzer, meg valami mákos csoda... anyu sem tudja már a nevét). Hal megpucolva a fagyiban, karácsonyig nem csinálok már semmit !
Mivel mindenki azt mondja, hogy szülés után nem ehetek K betűs dolgokat, ezért karikor semmi mást nem akarok enni csak töltött káposztát.