2011 februári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Voltam ultrahangon kisfiam lesz! Péter Pál! Olyan édes volt és nagyon aktív!!!
En is sokat setalok es biciklizem. (Mi mast Hollandiaban?) Folytatom a joga egy "terhesbarat" valtozatat.
Eddig szinte egy dekat nem hiztam, pedig van am pocak. Talan 1 kilo ha ramjott...
Lányok én most megyek ebédelni!
Mindenkinek jó étvágyat!
Én is ettem hekket kb. egy hete, és nem éreztem jól tőle magam, és ráadásul nem is ízlett.
Hízás ügyben valahol olvastam erről, de most nem találom. Szülésig az ideális a 10-12 kg, na nekem ennél jóval több lesz, az tuti :D
Nem vagyok az a hízós fajta, ugy hogy eszek amennyit bírok meg amit akarok.
Tornázni egyedül én sem szeretek így nálunk is marad a séta, bár a kilométer hiányomon nem segít sokat:)
Jo reggelt lanyok,
Mit nem adnek egy szep szelet szalonnaert!!! Itt nem lehet kapni, pedig kutattam.
Tegnap hekket ettem vacsorara. Olyan borzaszto gyomoregesem lett tole, hogy legkozelebb ket kort is megyek mielott veszek egy adagot! :) A Rennie talettakat ugy dobaltam befele, orom volt nezni.
Tudtok valami mas modot a gyomoreges megszuntetesere?
Abban ki tud segiteni, hogy mennyit "szabad" hizni a 17. hetig?
Halika:)..akkor én nem szólok semmit, én is magnéziummal próbálkozok, szokta is szüntetni.
Hogy tudod megoldani a pihenést két gyerek mellett?
Szia Kata!
Az enyém is fáj, és most már lassan 1 hónapja, minden nap, de van amikor 4-5 napig folyamatosan, és nagyon erős. Azt mondta a doki, terhességi migrén. Sokat igyak, meg szedjem a magnéziumot. Mondjuk nekem azt amúgyis 2 óránként kell a veszélyeztetettségem miatt.
A párom jön október közepén.
Szeptember végén válok.
Próbálunk a páromnak munkavállalásit, és tartózkodási engedélyt intézni, de nagyon bonyolult.
Szia!
Aranyos vagy, de most meg neki állok az ebédnek, aztán megyek a gyerekekért az oviba.
Vagyis a nagyobb egyedül jön, de a kicsiért mennem kell.
Ááááááááááá...ez a szalonna :D
Aranyos a kisfiad :)
Szép napot mindenkinek :)
Sültszalonna nagyon felcsigázott:), lehet serpenyőben megkockáztatom :)...már ettem, és semmi bajom nem lett tőle :)...talán jobban kisül a zsírja.A parázson sütöttől mindig is beteg voltam :).
De akkor nem mondott neked semmi konkrétat?
Neked még milyen vizsgálatok lesznek?