2011 februári babák (beszélgetés)
Sziasztok! Jó reggelt!
HHajni86, ne idegeskedj, minden rendben lesz, nekem is lent volt a lepényem, de most már picit feljebb ment, bár még most sem tanácsolják az ugrabugrát, és a tornát, de nem ítéltek fekvésre.
Adryka21, nekem eddig is csak finom jelzéseket küldött a kislányom, de szombattól hétfőig egyáltalán nem éreztem. Tegnap már kezdtem is parázni, de ma reggel szerencsére jelzett. Bár a hétvégén nem rá koncentráltam, mert lakásfelújítás volt, de a lényeg, hogy ma megint jelentkezett, bár még mindig csak gyengén.
Lányok!
Nektek mennyire aktív mostanság a Babátok, mert az én Kisfiam, olyan kis finomkodó, a múlt héten, már olyan nagyokat boxolt, most meg csak piciket bökdös?!
Mivel a terhességi polipom megvan, igaz már nem rózsaszínezik, de 4. héttől mindegy egyes wc-zéskor ellenőrzés is van.
Hogy aludtál?
Szia!
Persze jobb lenne, ha nem kellene végig feküdnöd ezt a 21 hetet, de nézd a dolgok jó oldalát: a pici rendben van és most van időd olvasni - Te leszel közülünk a legjobban infirmált Anyuci!
Jó reggelt!
Ismerem ezt a kukucskálós érzést. :) Mostanában meg folyamatosan piszkálom az én kis kincsemet, hogy mocorogjon, rugdosson nyugodtan, csak érezzem, hogy jól van!
Szia!
Sajnálom, hogy ez történt veletek:(
De szerencse, hogy a picinek nincs baja, és jól érzi magát.
Nekem nem volt még gondom szerencsére, de azért minden egyes alkalommal mikor elmegyek wc-re, még mindig félve kukucskálok, hogy nem véreztem-e, vagy ilyesmi. Az emberben végig ott a félsz.
Ha pihensz, minden rendben lesz.
Gondolj arra, hogy többet az életben ennyit nem lustálkodhatsz, mint ebben a 21 hétben:)
Sziasztok!
sajnos nem húzódott :(
sőt..doki szerint valószínű így is maradunk mármint szinte végig fekvős leszek.
mondjuk már az sem érdekel csak minden rendben legyen a Picivel.elrepül az a 21hét :S
anyukámra is úgy ráijesztettünk, üzente az unokájának hogy ő szívbeteg, ne csináljon ilyeneket. :) hát én nem vagyok szívbeteg de megijedtem.úgy vert a szívem az orvosnál hogy ruhán keresztül láttuk...
aztán mikor kijöttem nem tudtam a férjemhez szólni úgy elkezdtem sírni..de bólogattam hogy nincs baj csak akkor így jött ki a feszültség.gondolhatjátok szegény csak ott állt ölelgetett,nyugtatgatott és nem tudta mi van.
ma már csinált reggelit, levittek a kutyánkat és elpakolt.édes :)
anyum és a nővérem főz ránk,bevásárolnak,öcsém jön takarítani, összefogtak!nagyon jól esik csak nem tudom hogy fogom bírni.de mindent a kis manóért!
a szórakoztatás elkell majd, köszi Csajok!
nektek minden jót addig is.
megyek a szokásos helyemre :S
Nem csodálom, hogy sírtál, én is kiborultam volna, de meglátod, hogy minden rendben lesz, csak pihenj nagyon sokat, ahogy az orvos is mondta.
Mi majd elszórakoztatunk, ha esetleg unatkoznál:)
szia a 12. hetin nekem is még lenn volt. azota hogy áll azt nem tudom mivel az uh csak okt. 7. lesz..
neked nem huzodott feljebb?
Sziasztok!
nemrég értünk haza az orvosomtól...bevéreztem.. :(
hívtam az orvost és már mehettem is hozzá, rögtön fogadott!nagyon rendes volt.
nagyon lent van a méhlepény az a baj így most2hétig csak wc-re és tusolni mehetek ki annyira kell vigyáznom. sőt valószínű utána is 90%-ban fekve tölthetem a napokat.
ahogy kijöttem a dokitól olyan sírógörcs kapott el..kijött a feszültség.
Lányok iszonyat megijedtem!!!!
de miután láttam a szívverését és mondta az orvos hogy kifejezetten jól érzi magát a Pici megnyugodtam!!
nem kívánom senkinek.
megyünk is aludni, sok volt mára.
jó éjt nektek
Mindegyik UH-n eddig könnyeztem, így nem sokat láttam az egészből :)....meg a dokik szerintem túl gyorsan mozgatják, nekik megfelel...bár a férjem azt mondta, hogy ő a szívét is látta, hallotta a genetikai uh-n :D...no, én nem :D
Mikorra vagy kiírva?:)
Köszi.
Olvasom, hogy holnap mentek 4D-re. Szuper lesz. Nekünk is az volt , csak a hülye szonográfus csaj folyton beszélt hozzám teljesen más témákról, úgyhogy hol rá néztem hol meg a kivetítőre, de itthon bepótoltam a maradéktalan koncentrációt mert CD-t is kaptunk és vagy hatszor megnéztem azt a kis kétésfélcentis talpát, mert folyton azt mutogatta:-).
Amúgy ki hogy van?
Én személy szerint kezdek álmosodni, biztos azért, mert éjszaka alig aludtam.