2011 februári babák (beszélgetés)
Szerintem a Boldizsár sem rossz, bár egyértelműen sokkal szebb a Dominik.
Nekem csak mocorogni szokott pisi közben, de taposással segíteni nem:D
A kis csontos lábfejét a medencecsontomnál szoktam érezni, de olyan erősen nekinyomja a hasamhoz, hogy rendesen kidudorodik.
De várom már a februárt:D
A Botond nagyon szép név:)
Mi meg beleestünk abba a hibába, hogy szórakoztunk egy névvel, aztán majdnem rajtamaradt.:) A tervezőnket Boldizsárnak hívják, és elhatároztuk, hogy na ezt a nevet soha nem adnánk neki. Erre addig magyaráztunk, hogy most alig bírunk a Boldiról átszokni a Domi-ra.
Nektek szokott olyat a babátok csinálni, hogy mikor pisiltek, akkor mocorgással, taposással segít? Néha úgy érzem ő is segít pisilni:)
Sziasztok!
Sajnálom, hogy ilyen jófej emberekkel vagytok körbevéve.
Nekem csak a volt párom tartozik 300ezerrel, amit még egy éve adtam neki kölcsön a vállalkozásához, de egyértelműen nem fogok tőle megkapni. Hiába mondtam neki, hogy a gyerekétől veszi el azt a pénzt.
Az én picurkám is egész este mocorog, nehezen tudok tőle aludni.
Ma reggel is ő ébresztett:)
Nem hinném, hogyha valami baja lenne odabent, akkor ilyen intenzív mozgásokra lenne képes.
Én is néha bálnához hasonlítom magam. De ilyen beteges bálnához, pálcika lábak, nagy has, és aztán megint elvékonyodok. Pedig sokan dicsérnek, hogy formás kismama vagyok, nem dagi. De hogy hol van rajtam ez a +8 kg, azt nem tudom.
Engem hagy éjszaka aludni Dominik, vagy egyszerűen csak annyira elfáradok, hogy nem ébredek fel, ha ő mocorog.
Amúgy ez a nyomás a medencédben akkor van, ha sokat vagy függőlegesben, vagy sokat ülsz. Én már lassan megszokom, hiszen minden nap állok-ülök felváltva. Főképp nap végére érzem, de ha lefekszem, egyből elmúlik.
hát ez marha jó!
Jázmin most alszik szerintem, nem mocorog, de egész éjszaka dörömböl! :D nehezen alszom már tőle! meg olyan nagynak érzem már a hasam, hogy az kész! úgy érzem magam mint egy vergődő bálna! :D
de tegnap furcsa érzésem is volt egész nap! nyomást éreztem a medencében! nem tudom mitől lehetett! nem fájt, csak olyan volt, mintha ki akarna jönni! de lehet, hogy sokat ültem! olyan mintha megfordult volna, de nem akarok hülyeséget mondani!
Hát a másfelet szerintem soha:) Már bíróságon van az ügy, de a cég megszűnt, úgyhogy fene tudja mi lesz.
De ha egyszer megkapjuk, az jól fog jönni.:)
Még jó, hogy a kisbabáink ebből nem sokat éreznek, az enyém egy ideje már mocorog.
A te picid alszik?
Most csak 4kor keltem úgyhogy inkább álmatlan hajnal :S
de ma nem is vagyunk jól..
Picúr is olyan furcsa biztos érzi hogy nem vagyok jól.
Nemsokára küldöm a linket csajok!
az szép! akkor mindenhol megvannak a problémák... és azt mikor látjátok viszont?
mi is adtunk kölcsön az unokatestvér cégének a nászajándék pénzünkből!plusz anyósoméknak is! úgyhogy most elvileg van 1 millánk csak úgy, gyakorlatilag meg semmi! nem mintha el akarnám költeni, csak jobb lenne, ha itt lenne...
nem is bánom hogy rászántunk a nászútra a nászajándékból... ki tudja, mikor jutunk el valahova... ezt legalább már senki nem veheti el! :D
Na akkor te is érzed milyen ez a helyzet.
Azt akkor nem is mondom, hogy azért nincs kész még a tetőtér, mert a saját pénzünkből adtunk 1,5 milliót a cégüknek, mert egy megbízó nem fizetett, a tb meg már a nyakukra járt, így vhogy meg kellett menteni a céget. Na ez volt tavaly májusban:)
Engem csak az "nyugtat", hogy nyugodtan alszom, nem félek, mint ezek a nem fizetők, hogy valaki rámront, vagy leszedi a tetőt a fejem felől. :)
hát ez a helyzet is ismerős... apukám ács, és náluk is folyamatosan ez megy! a munkát mindenki elvárja, csak fizetni nem akarnak! anyuék is buktak már el párszor több százezer forintot! mai napig nem fizettek!
ennyi erővel te is megtehetnéd, hogy felújíttatod a fürdőszobádat, aztán nem fizetsz! de mi ezt nem tudjuk megtenni, mert kicsik vagyunk ehhez, és túl becsületesek! ez van!
Hú ezek rossz hírek:(
Az én párom is minden hétre tartogat valami rossz hírt, ők építőiparban dolgoznak, és most 800ezer ft a kintlévőségük. Tegnap már úgy volt vele, hogy elmegy, és lebontja a tetőket amiket nem fizettek ki.
Karácsony és baba előtt az ilyen dolgok nagyon nem jönnek jól.
Sziasztok csajok!
hát tegnap a párom elég rossz hírrel jött haza... az albérlő január elején kiköltözik... úgyhogy nagyon sürgőssé vált, hogy eladjuk a lakást! így is úgy is el akartuk adni, de jobb lett volna, ha addig lakik benne valaki és nem nekünk kell fizetni oda is a rezsit! ki tudja, hogy meddig nem tudjuk eladni... addig meg... jön a baba... a férjem fizetését lecsökkentette az unokatestvére, mert visszaesett a forgalom és nincs annyi munka... kész vagyok...
Jó reggelt! Húú, de korán keltél! Nagyon megköszönném, ha elküldenéd az elérhetőségeit!
Már megint álmatlan éjszaka?
Szia!
Nekem is elküldenéd a linket, ha nagyon szépen megkérlek?Előre is köszönöm
Jó reggelt!
Te mi a túrót csinálsz hajnali 5 órakor? :)
Én tegnap 8 után kidőltem, már a fókusz előtt elaludtam. Remélem ma éberebb leszek, mert tortáért is mennem kell még, meg van egy csomó dolog, mert ma tartjuk a párom születésnapját.
igen ő készíti :)
elküldjem a nevét vagy linket hogy melyikeket csinálj ő?
Ja mellszívóra nekem azt mondták majd akkor vegyek ha kell.
szerintem az már tényleg részletkérdés lesz :)
régen is megvolt mindenki anélkül, pár napot én is kibírok majd ha annyira sok tejem lesz.
3részes szettet ad a csaj 2700ft-ért, 4részeset vettem 4200körül.de irtó édesek :))
én már vigyázok unokaöcsire,toy story3at néz :D
vacsi már megvolt, megbeszéltük hogy mese után fürcsi és alvás.
viszont nem szereti a lángost így kikell neki találnom valami gyors kajcsit :S
Jó 7végét Lányok :)
köszi:)
Nekem nincs türelmem a palacsintasütéshez, így inkább másra hagyom.
Sziasztok!
Remélem egyszer az életben sikerül 6 előtt hazaérnem:) Mert jó ideje már nem nagyon megy.
Esthajnalcsillag, látod, megnyugodtál, és kiderült milyen hasznos is a rokonság:) Nem szabad elhanyagolni a dolgot, de nem is kell szerencsére kétségbeesni.
Anyósom sütött palacsintát, megyek és kenek is 1-2-t, mert megérdemeljük Dominikkel:)