2011 februári babák (beszélgetés)
én eldobhatósat veszek elvileg :)
Igen elég sokatoknak megvan már,mi azt hagytuk így a vége felé anyagi okok miatt az elég húzós dolog dehát tudjátok :)
héten veszek fürdetős,testápolós dolgokat a Picúrnak.
Januárban akar jönni a védőnő hogy majd összeírjuk mit kell venni Levinek.szerintem addigra már kész leszünk :))
Jó reggelt!
a melltartó betétes kérdés továbbra is fennáll részemről! :D ha valaki tud tanácsot adni, akkor szívesen veszem! több vélemény alapján könnyebb dönteni! :D
Jó reggelt!
Hú mi már milyen régen megvettük a babakocsit! Ha belegondolok, akkor Dominik még akkora volt, mint az ujjam:) Most meg már úgy érzem, hogy mindenhova elér.
Láttam tegnap egy műsort, ahol 24. hétre születtek ikrek egy baleset miatt, elképesztő, hogy mekkorák voltak máris (milyen babaformájúak), a mi babáink pedig már sok-sok héttel idősebbek.
Lassan készülődök, mert megyek papírokat intézni, aztán végre megpihenhetek én is.
Jó Reggelt!
hát szerintem én az egész tegnapi napomon a szombati nagybevásárló körutat pihentem ki..olyan fura voltam egész nap,mint aki bevan rúgva vagy nem is tudom :)
pedig annyi mindent akartam csinálni..
hétvégén jönnek a babacuccok és átpakoljuk a szobákat is,karácsonyra már olyasmi lesz a szoba mint a Kicsi érkezésekor annyi különbséggel hogy a kiságya helyén a karácsonyfa lesz egy ideig :)
anyum kérése volt amúgy is hogy azt majd legutoljára tegyük a helyére.
meg nem is meséltem hogy szombaton néztünk babakocsikat is.
és hát meg is van melyik lesz,nagyon bejön nekem.tágas,jó nagy rugós kerekekkel,masszív de ugyanakkor a fsz-ig tudom vinni(12kg)szuper lesz.
de majd csak januárban érkezik az is.
Szia!
Én eldobhatót veszek. Úgy emlékszem, hogy az se nagyon drága, de majd utánanézek.
Közben elmentem fürdeni és sütöttem még gyorsan egy kókuszcsókot, mert megbolondulok édesség nélkül.
Sikerült a lepény és már el is fogyott:) Persze mindenkinek adtam belőle kóstolót:)
Holnaptól akkor végre Te is pihenhetsz:)
halihó!
látom nem volt túl nagy mozgás a mai napon!
érdekelne a véleményetek! ti milyen melltartó betétet vennétek? eldobhatót vagy moshatót? a mosható jobban megéri nem?
Helló!
Nem nem, én itt vagyok:) Délután kialudtam magam, így most kukorékolok.
Reggel még én is megyek a papírjaimért, aztán szabadság:))
Kész lett a lepény?
Sziasztok!
Látom, már mindenki nyugovóra tért:)
Én is megyek lassan, mert holnap fél 8ra mehetek megint vérvételre:(
Jó éjt Nektek!
sziasztok!
Most végeztünk a kisfiammal a karácsonyi mézeskalácssütéssel:-)
Most pedig már készülök a kézilabdameccsre!!!!
Mi is most ébredtünk:)
Még próbálok észhez térni és kitalálni milyen sütit csináljak.
De irigyellek. Nekem főznöm kell megint:(
Jó étvágyat!
Ha az apjára üt, akkor biztos:D
Tényleg megyek meggyúrni a tésztát, mert sose lesz kész:)
Nekem is most elég furcsán helyezkedik el. Nyomja a bordám:(
Én is megyek lassan, meggyúrom a tésztát!
A legtöbb férfi ilyen, csak hús hússal:D
Hát persze.Ennek így is kell lennie :)
Lassan indulunk mi is.
megyünk a kedvenc éttermünkbe ebédelni,egy hétvége mikor nem kellett azon filózni mit főzzek :)
jó étvágyat majd Mindenkinek.
Na én most nem szólítom szerelmemnek, mert annyira aktív, hogy nem lehet tőle megmaradni.
Nem tudom mit csinál, de szerintem forog a "tengelye" körül, körbe-körbe, mert mindenhol nyom.
Lassan én is felteszem a levest főni, a másodikon még gondolkodom. Nekem van répafőzelék, de a páromnak emberes kaja kell:)
Közben megérkezett.
Sikerül elolvasnom is, köszi:)
Még nem jött meg, de biztos ki tudom olvasni majd.
Nem sok mindent terveztem mára. Szerintem pihenni fogok, csak előtte sütök egy tejfölös lepényt szénhidrátszegény lisztből:)
Hajni, szerintem mindannyian szerelmesek vagyunk már most a kisfiunkba....
Én néha úgy szólítom, hogy szerelmem:D:D:D
jó reggelt :)
nekünk jól telt az éjszaka hála.
szerintem iszonyat elfárasztottam magam.reggel fél9től 5ig úton voltunk..nem bírom már annyira a strapát.
hazajöttünk és nemsokra rá úgy elkezdett verni a szívem hogy csak na..meg is ijedtem mi ez..szerintem kívülről is lehetett látni olyan szinten.vérnyomásmérő ugye nincs nálunk úgyhogy nem tudjuk mi volt.lényeg hogy utána jobb lett és ahogy lepihentem rögtön el is aludtunk.
hihetetlen hogy már most hogy oda vagyok a fiamért.
csak nézem a képét és ámulok, mi lesz ha meglesz :))Belezúgtam simán :))
Remélem ki bírod olvasni majd.
Lehet, hogy ugyanez van meg neked is, hatalmas bölcsességek vannak benne:)
És ma mi jót csináltok?
Nekem se jutott volna eszembe, ha most nem mondod:D
Küldöm privibe és köszi:)
Jaj a diéta tényleg!!!!!!!!!!
Hova küldjem amit bescanneltem? Olyan az agyam mint a szita, komolyan mondom!