2011 februári babák (beszélgetés)
sziasztok csajok!
Tiszta hulla fáradt vagyok 2 napja, mindig aludnék, biztos az idő, azért elolvasgatlak titeket, de írni nincs erőm:-(
De ma végre jó hírt kaptam nem tenyésztődött ki baci a vizeletemből, úgyhogy nem kell gyógyszert szednem már!!!
Most örülök, ezért most be is fekszem egy kád vízbe és pancsolok egyet ,mert már lehet, hátha segít majd a kistesónak kiszületni-ahogy a fiam mondaná.
Írunk írunk!! :)
Nem hagyunk magatokra:)
Nekem 15,4 kg-ot ír, most vagyok 13-nál és 35 hetes vagyok:D
A babának nálam is 3,4-et ír, ezzel ki is egyezek.
Nálam annyi mint Acyre-nél teljesen annyi!!
13.59kg és 3.4 kgs baba!
Már ezt leírtam egyszer és bocsánat is érte ha megint olvassák azok akik már olvasták!!
Mikor megszültem nem tudom fél órára rá vagy órára rá visszahozták a csöppömet (megfürdették,lemérték stb után) majd cicire kellett rakni már!!Rögtön ráéreznek de még kicsit bambácskák (jó értelembe) vagyis annyira mint én voltam akkor hogy vajon jól fekszem jól van a szájában stb stb!
A kórházban nem ajánlok semmilyen teát tejserkentőre értve!!Mind két gyereknél 3.napra mint a mesében :) durrantam be annyira hogy teljesen görcsös lettem még hónaljban is!!Onnantól nem volt megállás!
Akkor kezdjetek el használni valamit is mikor már úgy érzitek hogy nem stimmel valami vagy sír a pici, vagy a súlya nem jó vagy a kakija nincs rendben!Addig semmit mert a testetek nem jön rá hogy mennyit kell termelnie ha beavatkoztok!!
A teát is szüneteltetni kell mert ha sokat iszod még vissza is fordítja a jóból rossz lesz!!:(
Remélem jól írtam mindent!!
Ó, képzeld, szegény feje csak 2-kor csengetett fel. Mondta, hogy ne is engedjem be, mert hulla. Körzetezett, nem is ígérte magát 100%-ra, de megígérte hogy jövő héten kedd után feltétlen hívni fog és el is jön. Már nagyon péntek volt neki, de megértem!:-)))
Nekünk is már minden megvan. Textil pelusból lehet, hogy kicsit kevesebb, de büfinek kell csak, aztán inkább viszek be a kórházba kis törölközőt is a mellemhez. Nekem kézi mellszívóm van, A..entes, kölcsönbe. A napokban fertőtlenítettem ki.
Én pont most jelentem meg :)
Ment végül a védőnőd? :D
Mi vásárolni voltunk anyósommal, pelusokat meg ilyesmiket vettünk, szinte minden megvan a picurkának, csak a matrac meg a mellszívó hiányzik nekem, aztán megnyugodhatok, hogyha megérkezik, lesz minden. Ti hogy álltok?
Szopira még valami!Nekem az nem vált be hogy ha kevesebb volt a tejem fejjek és több lesz!Vagy türelmetlen voltam vagy nem tudom!Nóri nem fogadta el 2.5 hó után, Ádival meg 5 hóig ment minden de terhes lettem és ő megérezte és nem szopizott és egy két nap alatt elapadtam!
Végülis ez nem lényeges de van valami számolás fejésnél hogy felváltva 10-10-7-7-5-5 percig kell fejni!Még ha cseppek is jönnek!Na sokaknak ez bevált!Nekem a homeos vált be a fiamnál!Nórinál már feladtam és első baba volt pedig!