2011 februári babák (beszélgetés)
Szerintem jobb, hogy nem tudjuk még mi vár ránk!:-DDD
az jó! férjem tesójának pl. egy napon van az édesanyjával a szülinapja. csak egyik kell hívja a másikat! :D
2 napja megszagolta a pocakomat férjem, és azt mondta, úgy érzi itt 1 héten belül baba lesz. na gondolhatod! :D
jaja, jó terv, én is én is!:-DDD
A későbbi is jó lesz:-)))Még nem akarok beindulni annyira...Mert ha febr. 5 lenne a nap, akkor a már elhunyt nagypapi szülinapja lenne és az is elég érdekes lenne. Meg nekem valami azt súgja, hogy a jövő hét vége, vagy a köv. hét eleje lesz.
én úgy szeretném, hogy itthon indulna meg, és a kocsiba "szépen" bepakolnánk mindent, átgurulnánk a kórházba, és hajrá! :) lelkiekben erre készülök...
Én is csak ezen rimánkodok...
és melyiket szeretnéd jobban? :) mert akkor az. hihi
Jaj ne...jobb lenne ha felkészült lennél lelkiekben és a csomaggal együtt lehetne menni!
jaj legyen igazad! ha csak egy fél órára is, de azért hagy lássa a trónörököst! :) de sehol semmi nem írta.
mondjuk hétfőn be kell menjek megint, mert a vérnyomás ingadozásom miatt még vettek vért, azt kielemzik. akkor majd megkérdezem... remélem nem kell bent maradjak, bár a védőnő azt mondta, ha valami nem megfelelő, akkor akár aznap be is indíthatják. :-s
Nekem vagy ma van, vagy szerdán. Két számítás is él, úgyh nem tudom!:-DD
Köszi, szió:-)Aztán tudósíts, ha beindultok!
Nem értem őket...apuka úgyis mellettünk "liheg" kit zavarna?:-DD
El is búcsúzok!
jó étvágyat!
Én is így tudtam!
Reméljük, hogy nekünk van igazunk, bár az is lehet, hogy ez is kórházanként változó.
nekem addig már csak egy nap... :D de még van dolgom, szóval tényleg ráér a kicsi pocok.
Akkor hajrá, induljatok be!:-)Én meg reggelizem valamicskét.
Hát azért ez elég nagy kitolás...én úgy tudom az apukák bemehetnek, aztán ki kell menniük...legyen igazam:-)
ne legyen úgy, nem kívánom!
a védőnő mondta, hogy még a tervezett papás szülések sem lehetnek azok. elkeserítő! mondjuk azt nem bánom, hogy legalább a kórházba a látogatók nem jönnek.. :) de édesapa, ő nagyon kellene!
Reméljük igazad van:)
Egy hete biztosan nyitott vagyok, legalábbis az orvos akkor mondta először.
Nem ártana egy kicsit sétálgatnom, mert az üléstől biztos nem fog a kisfiam elindulni:)
Tudja, hogy még nincs itt az idő, nem szabad sürgetni!:-)))Nekem a dokim elvileg az mondta hogy jó az a betöltött 39. hét, azt jó kivárni!
Nyíregyen 9-ét számolt a védőnő, de szerintem valamit eltolt, mert akármilyen kalkulátorral néztem, és 6-át számoltam. Végülis mindegy, mert szülinapi ajándék (01.26.) már nem lett édesapának. Pedig ha akkor jött volna, akkor még a tilalom sem volt... szép gyerek lesz! pedig az apja is, meg én is próbáltuk rábeszélni... :)
De te már régóta nyitott vagy, nem?Biztos menni fog!
ja, az epidurális csak lehetőség volt, de remélem addig már tényleg nem vár a lurkó:)
Jaaaaa....akkor oké!:-)Én sem szeretném!És epidurál feltétlen kell?
Nekem eddig szó sem volt császárról, szerencsére:)
Remélem nem is lesz, mert már "beleéltem" magam a természetes szülésbe:D
Tana81-ről ki tud valamit?Ő lenne a legközelebbi versenyző a táblázatban...!
Azt mondta, hogy keddig biztos nem fog várni, ugyanis akkora lett időpont egyeztetve az altatóorvossal az epidurálisról.
Hát legfeljebb nem lesz érzéstelenítés, viszont addig már minden napom nagy izgalomban telik:)
Ó, hogy ez nekem nem jutott eszembe!:-DDD
További ajánlott fórumok: