2011 februári babák (beszélgetés)
Igzánól én még parás is vagyok...nem mennék szívesen. Kell egy pár nap lelki érés!:-DDD
Köszi a választ!
Remélem mielőbb jön Boti, mert így már aludni sem fogok tudni az izgalomtól:)
Szerintem érdemes várni...higgyétek el, tudják ők, mi a jó nekik!
Szia Esthajnal!
Már a megrövidült méhnyak is jó jel, hát még ha eltűnt.
Akkor nagyon közel a szülés ideje.
Szia Esthajnal!
Már a megrövidült méhszáj is jó jel, hát még ha eltűnt.
Akkor nagyon közel a szülés ideje.
"A homeopátia révén felgyorsítható a folyamat, és ha mégsem hatna, akkor is teljesen veszélytelen, nem okoz semmi bajt a babánál és nincsenek mellékhatásai.
A recept
•1 adag Caulophyllum thalictroides D4
•10 csepp Cimicifuga D2
•1 adag Pulsatilla D30
A keveréket 2 deci vízben feloldva 1 óra alatt szétosztva kortyonként kell meginni.
Hogyan hat?
A Caulophyllum az ún. homeopátiás oxitocin, ami a méhizomzatot lazítja. Segíti a méhszáj tágulását.
A Cimicifuga segít beindítani a szülést, a fájásgyengeségre hat, erősíti a méhösszehúzódásokat. A Pulsatilla a rendszertelen fájásgyengeséget rendszeressé teszi."
Csajok, hogy tobzódtok, nem semmi!:-DDDNade ilyet! Kásőbbre van kiírva és hamarabb szül Amiránk is, de nagyon gratulálok!:-)))Lehet a sok Arnica hatott a gyorsaságban. Én nem merem azt szedni. Kitartok...még 11 nap!:-)
Hú, lányok én hetek óta tömöm magamba a narancsot, igaz Lillám nem ellenkezik :), remélem nem lesz baj belőle :)!
A méhnyakam tűnt el teljesen. Az is babát jelent hamarosan?
Nem kell annak sok!!!!!Ezt elhiheted nem lesz az pár nap szerintem ha a méhszájad eltűnt már!!!
Na itt vagyok újra!:)
Megbeszéltem a dokimmal, hogy mégse megyek most vissza, mert eddig nem indultak be fájások.
Remélem azért pár napnál tovább már nem marad bent Boti, mert most már borzasztóan izgatott lettem:D:D:D
Na tereljük a témát legalább 7 ig míg újjabb híreket nem kapunk!!Hogy vagytok?Csucsukáltatok!!
Én várok és várok, csak egyre hisztisebb leszek.
Oké!!Az a mondatod győzőtt meg hogy Miért nem várjuk meg hogy ő induljon útnak!!!:)))
Hétfőn kezdem el szedni a homeopátiás bogyókat és a málnalevél teát :)!
Persze, hogy megvárom, én nem vagyok olyan bátor, hogy megigyam. De akkor is elképesztő, hogy bejött neki.
Miért nem várod meg, hogy akkor jöjjön Alexandra, amikor szeretne?:)
8 napom van hátra. De akarok menni szülni
:))))) hány napod van???Ma megiszod te is??Na ha te is szülni fogol már holnap akkor megemelem a kalapomat!:))))
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, most látom, hogy Amira megszült. Megyek bábakoktél hozzávalókért.
szoritok! es varjuk a hireket!
Vigyázz magatokra, és könnyű szülést neked is:)!
Vagy kiscica fog helyetted ;)))
Puszi és valahogy jelezz akkor!!
Most már teljesen mindegy :D, megbeszéltük, hogy akkor szülünk:)!
Megyek lányok!
Majd jelentkezek!
Sziasztok!!!!
Miért pont 6-án születtél?:DDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok: