2011 decemberi babák (beszélgetés)
Maja, ez nem semmi... otthon??? :D
Már írtam Facebookon is, de itt is gratulálok!! És büszke lehetsz az apukára, azért nem semmi levezetni egy szülést!
Olvasom a szülés történeteket, csodálatosak tényleg...én is szeretném már ezt érezni.... :(
Aamer köszönöm a biztatást, holnap reggel 7:30ra megyek NST-re talán lesz valami....
Sziasztok Majának hatalmas gratula. otthon szülés apával,hm nem semmi.
nyákdugó után 2. nap szültem. szóval nem vagy messze tőle...drukkolok.
ja a naplómba leírtam a szléstörténetem,amolyan móni formára... :)
pusy lányok.
Kivel mi a helyzet lányok?????
Nem nagyon tudtam jönni a héten, nagyon hiányoztok... :(
Tegnap reggel elment a nyákdugóm...nagyon undi cucc...de azóta se semmi....pedig menzi szerint 8ra voltunk kiirva...uh szerint még van 12 nap.
Ez a gyerek nem akar kijönni belőlem... :)
Kivel mi újság? Nem tudok senkiről semmit.... :(
Otthon szülés? Szülést levezető apuka???? :D
Hát hatalmas gratula a maja, a babádhoz és a férjedhez is.... :)
Sok tejcsit, és egészséget kivánok!!!!!!!!
Sziasztok csajok!!!
Nos akkor egy kis élménybeszámoló.
Ahogy azt már tudjátok vasárnap éjfél óta görcseim voltak amik nem voltak rendszeresek, hétfőn is egész nap. Ezért nem is nagyon aludtam, csak perceket. Kedden hajnali 1:55-kor elfolyt a magzatvíz. Párom pont akkor jött volna aludni, már kapcsolta volna le a lámpát. :) Elmentem zuhanyozni közben hivtuk anyukám párját, ő vitt be a kórházba.
Oda értünk, erre az ápoló azzal fogad, hogy ugye ez csak vicc!? Mondom mi? Mondja, hogy én vagyok a 4. az éjjel, aki bement. Doki megvizsgált 3 ujjnyira voltam kitágulva, mondta, hogy így nem tudja beadni azt a szurit, ami "fájdalom mentessé" teszi a szülést. De itt még mindig csak mensis görcseim voltak. 6-kor mentem be a szülőszobára, felkaopcsoltak NST-re, még mindig nem jöttek a nagy fájások, 4 ujjnyira voltam már tág. Olyan fáradt voltam, hogy két fájás között elaludtam. Mondtam a dokinak, erre adott oxytocint, hogy erösödjenek a görcsök. Hát így is lett. Kb. 2szer-3-szor volt erősebb, doki megvizsgált még mindig 4 ujjnyira voltam nyitva. Mondta, hogy ebből császár lesz. Elő is készítettek, felvittek a műtőbe és 9:05-kor meglett Lara :) Utólag kiderült, hogy nem is tudtam volna megszülni rendesen, mert rosszul helyezkedett a fejecskéje.
Szombaton kiengedtek minket a kórházból. Én nagyon fáradt voltam/vagyok. Ja és nem jön kia mellbimbóm, úgy hogy ha sikerül is úgy tudok csak szoptatni, hogy bimbóvédővel. De nagyon nagyon kemények voltak a melleim meg csomósak, apa tegnap óta masszírozza és közben fejjük. Már egyre többett sikerül szerncsére.
Az első éjszaka katasztrófa volt. Lara este 9-től hajnali 1-ig ordított. Már nem tudtuk mit csináljunk, én is vele sírtam a végén. Kitaláltuk a baba teát, az megnyugtatta és elaludt. Apa elküldött engem is aludni, ő kelt fel hozzá éjszaka. Persze igy se sokat aludtam.
Most megyek, mert megint felébredt. Képeket majd teszek.
Valaki foglalja össze a hét eseményeit kicsit :)
Jippíííí, beírtam a tábliba is, nagyon nagy gratuláció a családnak, az Anyukának és a Babának! Sok sok boldogságot, egészséget kívánunk!
Otthon szülés? Az igen, nem semmi :)))
Kíváncsian várjuk majánkat :)
Jó reggelt!
De jó hatalmas gratula a kis családnak és minden jót! :DD
Otthon szülés???Hát gratula az apukának is.
Ma hajnalban megszületett 2:25kor Tasi Zsófia Heléna 49cm és 3340g, otthon szülés volt, bővebben majd ha haza jöttek a csajok.
a szülést levezető apuka
Hát belőlem sem hozta ki a kiscsajt sem a frontok, sem a telihold. Most estére úgy beindult, hogy bepótolta a délelőtti lustálkodást. De sem egy keményedés, sem egy görcs nem jött még este. De a gyerkőc mozgása elég fájdalmat okoz most. De legalább örülök, hogy mozog. Ja meg előbb a nagylány, most meg a csöppség csuklik.
Jó éjszakát mindenkinek, szerintem én is elmegyek lassan pihenni. Feltéve, ha hagy a picuri.
:D
Na, régen nem írtunk ilyen nagyon keveset :D
Megyek majd én is lassan, engedem a fürdő vizet, a Párom nem tudom, mikor ér haza :S
Fac kivan már ezzel a munkahellyel...
Bár az tény, hogy iszonyat jól megfizeti a túlórát, de már nagyon jó lenne a Kedvessel lenni :(
Holnap itthon lesz Apa, elintézi délelőtt az itthoni teendőket, én meg addig főzök, aztán tipli egy kicsit kikapcsolódni :)))
Jó éjt Mindenkinek, sok-sok puszi és szép álmokat!
Heló lányok,ekkora aktivitást sem produkáltunk még!!
Belőlünk a hold nem hozott ki semmit.Ádika mocorog ahogy szokott,néha egy egy kósza fájdalom jön megy.Aztán ennyi.
Aisa a térded fáj????
:D
Hát, belőlem a telihold csak sütés kényszert váltott ki, ma juhtúrós pogit sütöttem/sütök...
Ákosom nem valami aktív, máskor kissé többet szokott mocorogni....
És még azt a homokízű málnalevél teát is iszom...
Sziasztok csajok.
Mi is egyben vagyunk még, a pici úgy döntött végre leereszkedik. Igaz ez reggel volt, járni alig tudtam. Most örök mozgást produkál, csuklik, élvezi hogy a lábát tudja jobban mozgatni. Reggel amolyan betojok fájásaim voltak, még pár ilyen és mehetünk is.
Na lányok, érzi már valaki a telihold jótékony hatását? :D
Én semmit sem bakker, pedig hogy vártam... de nem hiszem, hogy lesz ma ebből szülés!
Meg annyit, de annyit sétáltam is, de a leányzó csak pörög a hasamban és cseszik kibújni!
Nektek nincs magaktívodva a Pocaklakótok?
Úgy tűnik, nálunk hiperaktivitást hozott a hold!
Gratulálok Bebike!
Nekem nincs fb-m, de remélem ide is raksz majd képeket Lara babáról!
Szia Bebike!
Láttuk a képeket fb-on, csodás a kislányod! :)
Örülünk, hogy minden rendben van :) Ne aggódj, biztosan hamar beindul a tejcsi :)
Várjuk a beszámolókat, nagyon-nagyon gratulálunk, minden létező szépet és jót kívánunk Nektek! :)
Sziasztok csajok! Megjöttünk a kórházból. Larával együtt jól vagyunk, ő most alszik. Én is lepihentem mert nagyon fáradt vahyok, fejem is fáj. Tejci még nem az igazi, ezért még tápszert kap. Nagypn kemények és csomosak a melleim, így apa tök jól kimasszírozza, azóta a tejcsi is több.
Visszaolvasni holnap fpgok meg ééménybeszámolot is.
Pussz nektek!
'Napot! :)))
Kivel mi újság? Hm... Milyen csend van :(
Anyámék a tesóimmal hamar elmentek, csak lefeküdtem aludni és nem régen ébredtem, meg alvás előtt befejeztem a takarítást.
Csillog-villog az egész lakás, gyönyörű rend van és nagyon fini illat, ezt nagyon szeretem :)
Ma nem sütök semmit, holnap viszont valami kelt tésztát fogok csinálni, úgy döntöttem :D
Na, megyek, még néhányszor benézek!
Majám! Remélem, megnyugodtál picit és mocorog a kisasszony!!!
Ágotám! A fasírtot én nem szeretem(bár milyen jó lenne, ha kevésbé lennék válogatós...), de a krumplit megenném szívesen :D
Az a baj, hogy én azért főzök tök nehezen, mert mi nem vagyunk túlzottan húsosak. És én meg a salátákat sem szeretem, csak a francia salátát. Tehát nekem hús+zöldség nagyjából kilőve.. Maradnak a főzelékek, a tészták minden mennyiségben :D
Szegénykém!Tarts ki,nekem is volt ilyen a héten valamelyik nap.Egy nagy kő volt a pociba és itt sírtam,hogy nem érdekel,hogy hogy és ki de most azonnal szedje ki belőlem a kis lurkót!!!Aztán utána meg lelki ismeret furdalásom volt,hogy milyen önző egy dög vagyok.És persze Ádika meg se mozdult egész nap.De pont aznap este mentem Dokihoz és mondta,hogy minden rendbe és jól van!!
Tudom Neked egy kis örökmozgó kis emberrel sokkal nehezebb de KITARTÁS és hidd el minden rendben van odabent.
Jaj csajok. Ki vagyok nagyon. Az egész hasam egy nagy darab kő. Az egész tömören kemény, s alig birok mozogni. Fáj minden mozdulat, de nem görcsösen, csak fáj. Nem tudjátok, hogy ez mitől lehet? Ráadásul semmit nem mozdult még ma a lány odabenn. A kinti annál hiperaktívabb. S apjuk sincs itthon, suliban van. :(
Ráadásul megint karácsonyi dalokat hallgatok. Magyarokat, így a szöveget is értem, s ha olyan, akkor azonnal pityergek. Pl 17. Erika C & Robby D. - Mr. Hóember Ezek a fránya hormonok. Most egy bőgő kődarabnak érzem magam.
Jó reggelt.
Sajnálattal olvasom,hogy nem volt jó éjszakátok.Én ahhoz képest,hogy végig aludtam a tegnapi napot,éjszaka is úgy aludtam mint akit agyon csaptak!!!Drágám szerint a testem készül a nagy napra!!Remélem igaza van!!!
Én ma majonézes krumplit és fasírtat fogok készíteni.Jaj már alig várom,hogy kész legyen.
Szép napot Mindenkinek.
Jó reggelt!
Én sem aludtam valami fényesen, óránként felébredtem, nem tudom, mitől lehetett ez, pedig mindössze egyszer kellett wc-re mennem.
Na, mindegy.
Ma kistesómék, meg anyám jön egy kicsit, legalább nem leszek egyedül, mert természetesen Kedves már megint dolgozik :(
A konyha nagytakarítását azonnal kezdem, mihelyt megittam a reggeli életmentő tejeskávét :)
Mit főztök?? :)
Én még nem tudom, karajt vettem ki a fagyóból, de még f*ngom nincs, mit főzzek, asszem, megtöltöm juhtúróval és úgy kirántom :)
Azt szeressük :D
Cserfesünk! Gyönyörű szép Jázmin Baba, megértem, hogy Érte Mindent :) Nagyon-nagyon gratulálunk, vigyázzatok magatokra! Minden szépet és jót Nektek!!! Millió puszi :))
Szép jó reggelt kismamik!
Egy újabb éjszaka telt el felületes alvással. Hol pisilni kellett felkelnem, hol meg jött egy két kisebb, de mégis felébresztő göcsöcske. Pedig tegnap délután még apjával is összebújtunk egy kicsit. Na jó nem a hagyományos módon, mivel már nyitva vagyok, s félek tőle, nehogy valami kárt csináljunk, de akkor sem csinált semmit. Még a görcsök sem voltak többen mint szoktak. Ez a gyerkőc nagyon jól érzi odabenn magát. Frontok jöhetnek mehetnek, de őt ez nem izgatja. Na ma telehold lesz, kíváncsi leszek, hoz-e számunkra valami fejleményt.
Remélem egyébként mindenki jobban aludt mint én, s kívánok nagyon szép napot nektek.