2011 decemberi babák (beszélgetés)
Gyere, várlak nagyoooon!!!!
Egyébként most hogy vagy? Pocakfájás van?
Ja és nálam az ebéd szilvásgombóc lesz, aki szereti várom Sopronba nagy szeretettel!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy imádom tejföllel és egy Schneeberg-nyi porcukorral!
Na, most búcsúzom Kedves Leendő Anyák, mert eltépek a védőnőhöz :D
Délután jövök az infokkal, hacsak nem kerülök lélegeztető gépre, mire felérek hozzá a domb tetejére :D
Pusszanat Mindenkinek! :D
Azért az is jó kiakasztó lehet, amit sokan átéltek, hogy napközben semmi görcs, estére meg éjszakara pedig így meggyötörnek a fájások!
De az tuti, hogy valóban az utolsó hetek felérnek az elmúlt 8 hónap hosszúságával!
Sziasztok!
Na ma sem jött a védőnőm, most meg közbejött neki valami...! Pedig most rácseszett, mert sem a holnapi, sem a hétfői délelőtt nem jó nekem, neki meg a d.u. nem! Háááááát így járt!
ÓÓÓÓÓ milyen kis türelmetlenke itt ma mindenki (persze velem együtt)!
Én nem győzőm hangsúlyozni, hogy 2 nap múlva telihold!!!!!! Addig meg tessék türelmesnek lenni :D
Na porszívózás, leves konyha előszoba felsöprés, felmosás kész. Délutánra már csak mosogatás és a wc és a fürdő felmosása maradt. Nem nagy terület, de körbekerítettem a felmosással, s most fel kell száradnia az előszobának, hogy odaférjek.
Ma azt hiszem hisztis napom van. Minden amit a lányom csinál, teljesen kiakaszt. Ő pont akkor akar porszívózni, ahol alig fér be a feje, nyalta a lapátot (s hozzá kell tenni, hogy az apja elfelejtette elmosni a fürdő festése és a padló lerakása után, s van rajta minden féle kosz), majdnem kiborította a vödör vizet az új padlóra, amit azért kellett kicserélni, mert csőtörésünk volt, s gutaütést kaptam volna, ha ez alá is bement volna a víz és felpödri. Ja és persze ott ült le mindig ahol éppen útban volt. Ma nagyon hárpia vagyok azt hiszem. Délután kénytelen leszek pihenni egy kicsit.
szia
mindent leírtam a naplómba. Beszi még nem írt.
Viszont megvannak Lara méretei.
55cm és 2900g
jól vannak, Bébike már járkál, ugya a császár után most lábadozik.
Jaj, banyek, Ágotám! :S
Ne haragudj, de ha elképzelem azt az óriási bébit... Jajj...
De megsúgom, Cserfesünknek, 3,5-3,7 kg-os bébit mondtak és Jázmin Hercegnő 2720 gr-mal látta meg a napvilágot, szóval azért bőven tévedhetnek :)))
Csak nem lesz annyira vészes a helyzet,hogy oxigén palack kell!!!
3,5kg na az se kicsi!!Ennyire saccolták a picurt???Én bízom benne,hogy két hét alatt nem nő azért 4kg-ig!!Most 3,75 kg!!!!
Én is nagyon félek, a 152 cm-emmel nem tudom, hogy fogok egy 3,5 kilós babát megszülni, de hát ezért van az orvos és az eü.-háttér. hogy segítsenek :))
Szúúúszáááá, Ágotám :D
Ejh..Kéne lassan készülnöm a védőnőhöz, de olyan qrva szél van, hogy rommá fogok fagyni, mire leérek... Emellett végig szembe széllel kell mennem fel a dombra, lehet oxigén palackra kell csatolni, ha odaérek :D
Valaki tud Besziről valamit?
És Zebrácska merre jársz? Jól vagy?
Megyek sütök palacsintát és leeszem magam a sárga földig!!!!!
Lassan én leszek a palacsinta királynő.Annyi palacsintát eszek mostanában.
Nem biztos,hogy Szemed Fénye követi az Drágám példáját!!Lehet Neki már nagyon is kényelmes lenne itt kint a kis pihe puha meleg ágyikójába. :D
Meg én attól is parázok,hogy azt mondta a Dokim,hogy lesz 4kg és azt nehéz lesz megszülni.De hát ez van.
Szóval FÉLEK!!!!!!!!!!!!
:D
Na, akkor ennyit arról, hogy kibújik a Szemem Fénye már a héten :D
Szerintem akármennyi nyűgje van az embernek, ez az idő a legnehezebb, mikor már csak a várakozás van, és ilyenkor már nem csak mi, leendő Anyukák, hanem az egész család görcsöl, hogy mikor bújik már ki a baba?
Tegnap, miután megnézte a doki a ctg papírt, azt mondta, lehet, hamarabb találkozunk, mint a köv. ctg...
Úgyhogy most teljesen be vagyok kattanva,minden jelet figyelek, minden tünetet lesek, szörnyű vagyok :D
Mindenben azt nézem, elkezdődik-e.
Aztán meg lehet, túlhordom 1-2 héttel, ki tudja? :D
de jóóóóóóóó én is holnap egy hétre leszek 40.hetes.:DD
Na meg ha végzel a takarítással meg a mosással akkor egy nap nincs mit csinálnod aztán másnap kezdheted előröl az egészet.Én legalábbis így vagyok vele.Közben meg lelki ismeret furdalásom is van,mert Neki ott a legjobb én meg már önző módon itt akarom tudni.
:D
Ez ismerős...
Már 1 hete vannak nekem is elég erős jóslóim. És minden ilyen alkalomnál reménykedek, hogy ez AZ... :DDD
Ne is mondd Maja, én már a 32. hétre mindennel elkészültem, azóta 2-szer kezdtem újra :D
Ma még én is feltakarítok fullosan, lemosok+fertőtlenítek mindent, vasalok még egy picit, ágyneműt cserélek és nem is bánnám, ha nem kéne türelmetlenkednem, hanem kibújna :D
Fél 1-re kell mennem védőnőhöz is, fasza lesz ebben a nagy szélben... Gyalogolhatok 3 km-t...
Igen igen, teljesen mindegy. De az is mindegy, hogy most csütörtök, péntek, vagy melyik nap, csak már úgy szeretném a karjaimban tartani.
Ja és holnaphoz egy hétre leszek 40. hetes.
Igen tudom, hogy ha görcsöl az ember akkor azért sem sikerül az, amit szeretne, de ez olyan nehéz, hogy ne mindig ezen járjon az agyam. Már mindent elintéztem, elpakoltam, előkészítettem. Még mára van egy kis porszívózás meg söprés, felmosás, s kész vagyok mindennel. Már nem tudom, hogy mivel foglaljam le magam.
Főleg azért is nehéz terelni a gondolatom, mivel minden napra jut egy kis görcs, keményedés, s olyankor már rögtön ezen kattog az agyam.
Ilyenek vagyunk Mi Nők!!Mindent megteszünk,hogy terhesek legyünk,aztán mindent megteszünk,hogy bent maradjon most meg mindent meg tennénk,hogy kijöjjenek!!
De igen az ha rágörcsölünk biztosan nem segít.De ez nagyon nehéz. :))
Csak este 6 órára megyünk dolgozik a drágám!!De már nagyon szeretnék túl lenni rajta,mármint a vizsgálaton!Az NST az jó de a vizsgálat. Na mindegy már nem sok van!Kibírom.
Te jól vagy ma???