2011 decemberi babák (beszélgetés)
Majd ha meglátogatlak,megmutatod hol van:-)
Mert nem szabadulsz 2 hét múlva:-)
Lillám!
Az én védőnöm egy nagy trampli....Semmit nem adott....elkezdte mondani,miután emlitettem,hogy dietetikuskent(táplálkozástudomány) végeztem a SOTE-n ,hogy vigyázzak a cseresznyével meg a görögdinnyével,mert sok a kalória....Nos....ha az adatlapomon megnézed a képem,láthatod,hogy nem igazán az az alkat vagyok,aki hízásra hajlamos(sőt:-(
Nem adott újságot, mert "épp most elfogyott..."
Viszont adott egy mappát,amin osztrák nyaralást ajánlanak.....Hát,mit mondjak.....Inkább a magyar turizmust támogatnám a mostani állapotomban:-)
Jó reggelt!
Én sem kaptam a védőnőnél semmilyen kis füzetet:( Illetve csak egy babaellátással kapcsolatosat, majd szülés utánra. Pl. Felicitas füzetet nem:( Majd legközelebb rá is kérdezek:)
Igazad van Zsuzska! Pozitív gondolatokkal teli szép napot kívánok!
Igen,Zsuzska,igazad van,csak pozitívan!:-))
Csak ez a hányinger véget érne már...
Sziasztok jó reggelt!
beköszönök mielőtt mennénk a vérvételre!
drukkoljatok h valami rendes védőnő legyen bent mert meg kell említenem h 4-5 napja van pici vér minden nap... de sajna itt oskzsor nem érdekli őket, míg nem vérzel őrülten.. :S
Kedves Kismamák! Szörnyű ez a pesszimizmus, ami sokszor ebből a fórumból árad. Mindannyian helyes, egészséges kismamik vagyunk, mi probléma adódhatna. Én jobban örülnék, ha átváltana a fórumunk a pozitív kismamák fórumává.
Én is megyek holnap reggel hétre 12 hetes uh-ra. Már nagyon várom, de nem érzem, hogy bármi probléma lenne, hiszen legutóbb az orvos szerint minden rendben volt és nagyon szépen fejlődött a baba.
Drága Kismamik! Élvezzük a nyarat, a növekvő pocakot, és később, ha már mozog a baba.
Szép napot mindenkinek!!!
Most miért írsz ilyet? Senkit nem zavarsz, különben meg nem értem, mi a probléma. Én is olvastam, hogy kaptál időpontot és nagyon örültem neki, lehet, hogy nem reagáltam le.
Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Nem is lehetne másképp.
Sááááááááába,ne viccelj már....!!!!!
Én olvastam,h.szerdán mész,csak próbálom memorizálni,m.már annyira kavarog bennem...
Bennem is szorongás van a PÉNTEKI 12.kombó teszt miatt,de nem miattad!!!Egyik percben így gondolom,aztán úgy.Valahogy olyan kedvetlen vagyok...
Én is írtam hogy megyek szerdán, de nem is érdekelt senkit.... :o(
Pedig hogy örömködtem itt hogy kaptam szerdára időpontot a géndiagnosztikai központba, és megtudom hogy miért lett ez a szar eredmény!
Egyébként ha valakit bánt ez, hogy lehet nálunk bibi van, akkor nem írok, nem akarok senkit elkeseríteni. Nektek van minek örülni, én úgyis az őrület szélén állok!
Jobb is ha nem gondoltok bele mit érzek egy hete.......
Kívánom hogy sose tudjátok meg...
Jó éjt csajok
Megyünk vásárolni.
Puszi
holnap jövök még
Már Én is gondoltam rá:)))))))))))))))))))
Holnap reggel jön a védőnénim aztán 6-ra meg megyek uh-ra:)
Ja,oké...
Már kéne uh-os táblázat is,m.ezt képtelenség fejben tartani!:))))
Hali csajok
látom vártok, de Én csak holnap megyek uhura. Bocsi, lehet valamit félre írtam.
Bocsi
10 hetes uh lesz még csak
Zebra hány hetes is? Most van neki a 12 hetes UH???
Tényleg miért nem jön már. Én is csak miatta maradtam fent.