2011 decemberi babák (beszélgetés)
Amikor utóljár láttam 3 mm-er volt:(
Olyan kis picike.
Már nagyon szeretném látni
Igen, bejött neked ez a csütörtök :)
Jaj de jó, izgi ez a hét, jövő héten csak én megyek?
Hát el sem hiszem egyébként hogy itt tartunk VÉGRE :))
Zebra, te csaj!! :))) Ne izgulj!!
1 nap alatt nem tudom, h mennyit nőnek, de nekem a 8. hétről a 11-re a duplájára nőtt, vagyis még többet, 18 mm-ről 44 lett! :)))
Igen most csütörtökön megyek, én valahogy mindig csütörtökön megyek.. dokihoz már direkt, a kórházba pedig egyszerűen így adtak időpontot. :)
Múlt héten kiaggódtam magam, sok volt a 3 hét a két UH között, most nyugisabb vagyok.
Ha valami gond lett volna, kiszúrta volna a doki, mint ahogy már azt is látni vélte, hogy talán kisfiú... és azt is mondta, h vékonynak látja a nyaki redőt.
Én a "mozi" részt várom, a nagy izgalmaktól, még nem sikerült soha jól megnéznem Picurkát, mindig csak pár pillantást tudunk vetni rá.
Fókili, olyan jó, h mindjárt Te is mész, vagyis, h már végre mi is itt tartunk! :)))
Igen nagyon jó
Már biztosan nagyot nőtt 4 hét alatt
mennyit nő 1 nap alatt?
Elhiszem hogy izgulsz :))
De jó lesz neked nemsokára :)
Én is vagyok, csak próbáltam aludni pöppet, de már nem tudok:)
megy az izgulás
Már ezen a héten csütörtökön lesz Lilla?
De jó :))
Én szerintem előtte való éjjel egy szemhunyásnyit sem fogok tudni aludni :D
Én itt vagyok, lapítok munka közben...
Úgy vagyok velem, pont, mint Cini írta, hogy ezt most olyan nagy dolognak tartom, hogy a genetikai UH (és nagy UH-nak hívom) meglegyen, és rendben legyen.
De valamiért már nincs bennem az az izgalom. Na, jó aznap 10-re megyünk (csütörtökön), és már biztos fent leszek reggel 6-kor.. :))
Várom, hgy nézegethessen kicsit Picurt, mert a dokis UH mindig olyan hamar lezajlik.
Pont így képzelem el én is, hogy legördül egy nagy szikla, és jó időre nyugi lesz :)
Hallgatózóval azóta is szoktam próbálkozni, de bizonytalan vagyok. Ma pl keresgéltem neten ilyen doppler készülékekről videókat, hogy lássam mit kellene hallani, és olyasmit találtam én is, csak halkabban lehetett hallani, szerintem Ő volt az, csak még pici, és lehet el is volt bújva.
Pl azt sem tudom hol van megtapadva, mert ha hátul, akkor eleve nehezebb megtalálni, nem?
igen, pont egy hét múlva megyek, jövő hét kedden 10 órára :) már vágom a centit...
Bízom benne hogy egy ici picit azért jobb lesz utána :)
igen, a kis kincsem, annyira imádom :) és ma már sokkal jobb a kedvem is, szóval tényleg nem mindegy mi hogy állunk hozzá.
De tudom hogy nehéz, én már csak tudom.
Na de tényleg ezért is vagyunk itt :)