2011 decemberi babák (beszélgetés)
Köszönöm.
Liza lett volna a kislányunk neve.
Na, de majd a következő az lesz:-))).
Sziasztok Lányok.
Tegnap voltunk UH-on, és kiderült, hogy KISFIÚNK lesz. Igaz, kislányt vártunk, de nagyon boldogok vagyunk, így is. Lánynevünk már volt, most gondolkozhatunk fiú neven:-).
Holnap leszek 16 hetes, jövő hét szerdán megyek AFP-re, és utána 4D UH :-).
Sziasztok!
Korábban már írtam itt, de aztán kicsit eltűntem, most viszont visszacsatlakoznék, ha nem bánjátok :)
Igyekszem majd visszaolvasni, ha hagyják a leányzóim, de elég elevenek mostanság :)
Közben betöltöttem a 12. hetet, minden rendben velünk, babácska kicsit nagyobb is, mint a mensi szerint lenne, keddi uh szerint 12+5 naposka volt. Kombinált uh-ra majd csak kedden megyek még, jó lenne azon is túl lenni már... Émelygés, róka sajnos még mindig gyötör. Más ez a terhesség, mint az előzőek, de még a hasam formája is más (és hatalmas, tettem képet-de szerdán egy ballagáson 3-an akarták átadni a helyüket :DDDD ) A doki kedden talán látott egy kukacot, na majd kiderül, de nem bánnám, ha lenne egy fiunk is :)
Puszi mindenkinek, és kitartás ebben a hőségben!
Majd ha alszanak délben visszaolvasgatok :)
Kinga 12+3
Igen, ebben van valami.. amikor épp jobban voltam,és nem éreztem semmit,mindig azt hittem,hogy valami baj van.. és biztos nehezebb nem pörögni.
Köszönöm :) Tényleg hasonlít a 4d-s képre. a 24. és 31. héten voltunk (előzőleg 28-at írtam, de most megnéztem pontosan, rosszul emlékeztem). Később nem ajánlják, mert akkor már nem fér rá a képre :)
Van, de csak a balról, és csak ha fújom! :o)
Az csak azóta van hogy terhes vagy?
Most nézegettem meg a kislányod! Csodaszép baba! Komolyan a 4d-s fotó hasonlít rá. Milyen kis drága!
Mennyi idős voltál akkor amikor az a 4d-s készült??????
Én is így voltam végig.
Semmiféle rosszullétem, hányingerem, fejfájásom, szédülésem nem volt sosem!
Már remélem nem is lesz így a 16. héten! :o)
Egyfelől mázlisták vagyunk, másfelől meg nem is annyira, mert pláne az elején csak a rosszullétre tudsz hagyatkozni. Nem tudtam elhinni hogy terhes vagyok, mert ugyan úgy éreztem magam fizikailag mint máskor.
Ráadásul meg kellett tanulni hogy nem szabad annyit cipelni, rohangálni, dolgozni mint előtte.
A tested nem kényszerített rá, tudatosan kellett leállni!
Na, ez jó hír! :) Egész más, ha az ember jól alszik, úgy vettem észre, kevésbé van olyankor rosszul.
Nekem nagyon nem ment az alvás, nem tudom, miért, plusz a kislányom is felébredt 2x, jön a foga...
Ez tök jó, ilyen is van ? :D TÖk jó! És más egyéb tünet? Fáradtság, fejfájás?
Szuper, hogy sikerült a 4d-re rávenni a férjedet, már alig vároma a fotókat! Nagyon nagy élmény lesz, az biztos!
Akkor tényleg szerencsés vagy!
Erre mondják azt,hogy könnyű a terhességed.Irigyellek ám nagyon!