2011 decemberi babák (beszélgetés)
Szia! Üdv neked is! :)
Jól vagyunk, köszi, végre túl vagyunk a holdfogyatkozáson, mert kislányom és én is nagyon feszültek voltunk tegnap, mindenen kiakadtam, ma már jobb :)
11-én megyünk genetikai UH-ra, addig elvileg nem. Tegnap voltam a dokimnnál, de nem mutatta magát a kis kópé.. Egyébként én is nagyon fiút érzek :)
Sziasztok Kismamik!
Pár napig nem voltam, próbáltam visszaolvasni. Emily drágám, nálam azt hiszem most kezdődik megint a hányinger??? Lehet én is megdöntöm a tudományt, hogy a 12 hét elteltével még mindig lesz. Tegnap brutál rosszul voltam, persze miért kellett fasírozottat sütnöm. Tudom, hogy az olaj szagra kimondottan érzékeny vagyok. Meg még a parfümre, tojásra, kutyakaki szagra stb. Na mindegy, szép éjjelem volt. A fejem sajnos 3 hónap elteltével is görcsöl, hát biztos nem az eszem miatt.
Tegnap elmentem fodrászhoz, hát csajok olyan hajszínem lett!!! Ammóniamentessel festetek már egy ideje, de nem tudott mit kezdeni vele a fodrász, 3 óra elteltével is rézvörös maradt a hajam. Rendes festékkel meg nem merem, bár elvileg azzal is lehet már. Na mindegy Zsebi most a főnök, az van amit ő akar.
Megy valaki mostanában uhura? Én kedden megyek integráltra, de hála ég nem félek egy cseppet sem.
Írtátok, hogy ki mit érez, mármint milyen neműt. Én kisfiút, de ha lány az sem baj. Teljesen mindegy.
Lilla egyébként nagyon jól van, boldogok, élvezik a szabit és főlek Piszén Pisze társaságát.
Csajok én érdeklődtem a 4D-s ultrahang után, és a 26. hetet ajánlják azoknak aki csak egyszer szeretnének menni. Van aki többször megy. Mi is akkor megyünk, és két jó helyet hallottam a Praxist és a Kleopátra házat. Árak olyan 15 körül elvileg, de nem tudom pontosan.
Nincs sajnos, csak Gyöngyösön.. de biztos vannak jó 4d-s rendelők Miskolcon is!! Hajrá :)
Tegnap voltam dokinál, csinált UH-t, szóval most megnyugodtam kicsit, de azér tmessze van még az a 11-e.. Nem tudom, hogy fogom kibírni, de hozzád képest előnyben vagyok, mert tegnap láttam..
Igen, az genetikai UH!
Bal oldalt - babás tickerek.
Egy perc az egész!
babás vonalzó
Láttad a miénket? Sok kismaminak van! Egyik szebb mint a másik!
Sziasztok!Üdv az újaknak!Hogy vagytok?Tegnap pangás volt,ma meg alig bírtam visszaolvasni!:)
Én nagyon fiút érzek,kíváncsi leszek majd következő uh-n,hogy megmutatja-e magát a kis csibész,tegnap keresztbe voltak a lábai!:)Úgy gondolom 4D-s UH-ra majd 24.hét körül megyünk!:)
Megy valaki ma vagy a napokban uh-ra?
És Miskolcon van ilyen hepinetes uh???
Én úgy tudom, hogy elvileg a 18 hetes uh genetikai, de lehet, hogy rosszul tudom.
Nagyon megérdemlitek a babucit. És tényleg így van ahogy te mondod. Amikor látod az uh-on és mondják, hogy minden rendben akkor nyugszol meg a legjobban. Te, hogy fogod kibírni még ezt az 1 hónapot???
ja,hogy az a genetikai Uh lesz? Mi is akkor mgyünk.
Próbáld meg rávenni a férjedet,különben végigidegeskeded ezt a 4hetet.. Mi is sokat jártunk UH-ra, nagyon sokat vártunk a bébire (2 év,2 vetélés után jött össze), végig idegeskedtem és az UH-k mindig megnyugtattak.
Ajánlom a hepinetet, hugomék csak oda jártak,és sokkal jobb volt a felvétel, mint a mienké.
Mutasd meg neki az én babám fotóját, tuti akkor ő is szeretné látni a tiéteket!
:o))))))))))))))))
Mi nem voltunk 4D-sen, mi a genetikai UH-on kaptuk meglepiből! :o) De örültünk!
Én először ledöbbentem de örültem. Jól jön majd a huginak egy bátyó!
Férjemmel madarat lehet fogatni, de azt mondta a lánynak is így örült volna.
Aznap mikor megtudtuk, fél óránként bejelentette NEKEM!!! hogy:- KÉPZELD FIAM LESZ ÁM!
Hát mondom tudooooom! :o) De köszi a tájékoztatást.
Zalán most a favorit név. De még nem néztünk utána.
Megérzések?????????????????????????? Azt mondtamhogy nekem soha nem lesz fiam, nem is tudtam elképzelni.
Az egész család azt mondta lány. Én ahogy kismama lettem már akkor mondtam hogy kétesélyes... nem tudom. Aztán fiúúúúúúúúúúúú mindenki nézett döbbenten!
Kicsipetraaaaaaa nézd meg a mi 4d-s képünket. 15 hetesen ilyesmit látsz. A legszebb képek 20 hetesen készülnek.