2011 decemberi babák (beszélgetés)
Bebike!
Glicerines kúp.
Vagy ha az nincs, akkor egy kis szilvalekvár és langyos víz :))
Sziasztok mamik!
Hát este már kezdtem örülni olyan király fájásaim voltak. Azok el is mentek :( . Éjjel viszonylag elvoltam,aludni is tudtam. Kaptam reggeli Apától, összedobtam a mézeskalács tésztáját, majd este kisütöm. Most pihizek. Jók legyetek!
Hahó!
Áginak óriási gratula, édes Ádám baba, néztem a fb-on :)
Na, igen, megkezdődtek a baba-potyogások :)
Már nemsoká Mi is lebabázunk, akkor lesz ám jó mindenkinek, én jelenleg irigykedve nézem azokat a gyönyörű babákat és arra gondolok, sose jön már el, hogy én is a karomban tarthassam...
Újabb sz*r éjjelen vagyok túl, 2 óránként ébren voltam, fájt a derekam és a belső combom, meg feszült a szeméremcsontomnál...
De amúgy semmi különös..
Még 10nap van a kiírt időpontig..
Ma nem sokat leszek, megyünk kedvessel jobbra-balra, csavarogni, meg vásárolni, meg összebújunk, főzünk, ilyenek :) Nekem ezek a napok érnek a legtöbbet, ezeken a napokon mindig azért imádkozom, hogy maradjon még 1 napot benn Ákos, hadd töltsem az Apujával az időt :D
Na, millió puszi mindenkinek!
Szép jó reggelt!!!
Ágotának hatalmas gratula!!!Sok boldogságot Nektek!!!!
Nekünk ma megint szörnyű éjszakánk volt...éjjel 1-től hajnali 5-ig szenvedtünk....6-kor már ágyneműt mostam.Most alszik a drágám,én meg nekiállok mézeskalácsot sütni.Valakinek valami jó recept???
Sziasztok!
Az előbbi hozzászólásomat a férjem írta...bocsi a "Most ti jöttök!" beszólása miatt:-)
Most jöttem Ágitól,jól vannak,Ádámka gyönyörű!!!!
A FB-ra teszek máris képet,és ide az én adatlapomra is!
Huhó
azt a mindenit, Ádám baba jó nagyra nőtt:)
Gratulálunk nekik, sok örömöt és sok sok tejcsit kívánunk:)
Jaj, vonalsz, nagyon sajnálom:(
Nem is tudom, mit tanácsolhatnék :(((
Miért nem segítenek a kórházban??
Ágotának gratula! Sok tejcsit! :) És harmonikus pillanatokat kívánok szívből Nektek! :)
Sziasztok csajok!
Gratulálok minden újdonsült Anyukának.A többieknek kitartás!!
Én mindjárt megdöglök csajok!! Csütörtök dél óta 10 perces fájásaim vannak, azóta nem alszok egy percet sem, és már NEM bííírom!! Tegnap voltunk a kórházban, de mivel nem folyt el a magzatvíz, és csak 2 ujjnyira vagyok nyitva, hazaengedtek. Akkor kell visszamennem, ha min. egy órája 5 perces fájások vannak. De azóta is csak 10, és már elviselhetetlen.Pedig bírom a fájdalmat, de ezt már nem.
:D
Szegény...
Az én családom is így van vele, tiszta stresszesek mindannyian... A Kedves is max. 2 óránként rámcsörög, hogy mivan?? Pedig lóf*sz sincs :D
Arra viszont rájöttem, hogy szakácsnak kell mennem, fantasztikus lett a pörim, teljesen kész vagyok tőle :D
:D
Az lesz :)))
Hát, akkor már most elkezdődhetne az én szenvedésem is, nem érdekes, ha 15-20 órát küszködök, de szerintem amit Mi csinálunk, az felér egy önkínzással :D
Jaj, akkor Ágota szülése se túl egyszerű...
De legalább látják az "alagút" végét...
Én úgy döntöttem, befejezem a hisztit, kussolok, nem könyörgök tovább, hogy jöjjön máá kifele :D
Most főzöm a pörihez a tésztát, már alig várom, hogy kész legyen, jól bezabbantok belőle :D
Cserfeske! Már, ha indulok a kórházba, írni fogok, nemhogy szülés után :)))
Okés! :) A "zenédet" is azért vittük be, hogy velünk legyetek kicsit.
Hamarosan Ti is kezetekbe foghatjátok az élet legnagyobb Csodáját! Várom ám az sms-t! :)