Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 decemberi babák fórum

2011 decemberi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
2011. dec. 16. 20:40
Jajj bocsi nem láttam, hogy hívtál :(.
2011. dec. 16. 20:40
Jajj enek nagyon örülök ám, akkor nagyon ügyes vagy. Hogy bírod a pocidat??? Már nem kell feküdnöd ugye??? Jajj nemsokára nektek is eljön a nagy nap!!! Annyira várom, már, hogy kapjam a hírt megszületett a kis drágátok :).
20007. Zebra25 (válaszként erre: 20006. - Kicsipetraa)
2011. dec. 16. 20:37

szia Drága

hívtalak pár napja de ki voltál kapcsolva

jól vagyok, diétával jól haladok, úgy néz ki sikerül 1-2 kg-tól megszabadulni de ezt most tartanom is kell ugye

Örülök, hogy Benike jó baba, nagyon ki sügyeske vagy:)

Várlak vissza nagyon, Te is hiányzol ám:(

2011. dec. 16. 20:30

Sziasztok drága kismamák :)!!!

Remélem még megismertek :)!!!

Bocsánat, hogy eddig nem jöttem, de nagy ám a pörgés, és anyukám is itthon volt velem, így amikor Beni baba alszik mi pletyózunk kicsit. Majd jövök ám a szüléstörténetemmel, csak legyek egyszer egyedül, amikor a kicsi fiam is alszik. Amúgy Beni egy angyal, el sem hiszem, hogy ilyen jó kisfiam van. Egy rossz szavam nem lehet rá. Láttam ám a facebookon, hogy potyognak itt a bébik :).

Nagyon örülök neki. Ki is a következő, már elvesztettem a fonalat.

Szebrácskám veled mi újság, hogy vagy??? Már hiányzol ám nagyon!!!

És a többiek, kivel mi újság, hogy bírjátok a nagy pocakot???

20005. AisaRegina
2011. dec. 16. 20:04
Földlakóm ma is randizunk a facen? :D
20004. AisaRegina (válaszként erre: 19999. - Szcsgota)
2011. dec. 16. 19:58
Na! Most már tessék megvárni!
20003. AisaRegina (válaszként erre: 19998. - Dbzsuzsi)
2011. dec. 16. 19:57

Szia Zsuzsi.

Ismerős a szitu, az első babával így voltam én is. Viszont, ha gondolod beszéld meg a gyerekorvossal, hogy hasfájásra kúpot írjon ki. Ez egy sima glicerines kúp, viszont pontosan annyira elég, hogy ingertől könnyebben kakil. Nekünk rengeteget segített, onnantól kezdve megszűnt az éjszakákon át való sírás. Amitől persze én is tiszta depi lettem. A tea nálunk nem vált be, mert ahogy a te picid is puki volt, de maga az inger nem. Remélem tudtam segíteni, amúgy meg gyere nyugodtan panaszkodni, hiszen ezért van ez a fórum, jóban rosszban együtt így virtuálisan. :)

20002. b46d5f3a55 (válaszként erre: 19998. - Dbzsuzsi)
2011. dec. 16. 19:51
És ha néha rendelnétek kaját? az is sokat számít, már egész jó áron vannak a menük.
20001. b46d5f3a55 (válaszként erre: 19994. - Dbzsuzsi)
2011. dec. 16. 19:50

Kitartás drága!!!

Nálunk is hasonló most a helyzet,bár szerencsére nem annyira durva. Dani sokat van fent.. azt mondta a védőnő, hogy a hasfájás attól is lehet, ha rövid időközönként eszik, tehát 2 óránánl kevesebb telik el 2 szopi között, szóval próbáld meg kihúzni az időt legalább 2,5 órára, lehet az segít.

Nekem az Infacol szirupot ajánlotta a védőnő hasfájásra.

20000. dorsza
2011. dec. 16. 19:49

dbzsuzsi: szegényke:( remélem segít a homeos golyócska és tudtok éjjel többet aludni. Biztos segítene, egyetértek veled! Rokonok meg ááá...:( Fiadat igény szerint szoptatod vagy van valami rendszered?

Ma csupa kérdőjel vagyok. Nem tudom induljunk-e el anyuhoz. Onnét beérnénk a kórházba, ha lenne esemény. Fájásaim továbbra sincsenek,csak sima keményedés, a derekamnál viszont egy helyen egyre jobban fáj és onnét sugárzik a fájdalom. Most ez a front is hat rám, mert néha szédülök.

19999. Szcsgota
2011. dec. 16. 19:43

Na lányok én most elvonulok aludni.Reggel 8-re jelenésem van a Dokimnál.Szóval holnap vagy itt vagy Reginél SMS formába de jelentkezem.

Kitartás Dbzsubi!!! :)

Puszi mindenki.

19998. dbzsuzsi
2011. dec. 16. 19:33

Jaj olyan aranyossak vagytok.Tudom ha kicsit ki tudom aludni magam akkor jobban leszek kicsit.Már azzal is kiegyeznék ha csak 4 óránként kelne a picikém.

Amúgy anyósom a mult héten kétszer eljött azt annyi de semmijen kaját nem hozott.Azóta még csak fel sem hívott senki a férjem családjából.Az anyukám vidéken lakik,a mult héten itt volt de megmondom őszintén 3 nap után az agyamra ment és hazaküldtem mert semmit nem tudtam tőle pihenni.Leült velem szembe a fotelba és fosta a szót egész nap.11 órakor meg megkérdezte tőlem hogy mit fogunk ebédelni mert ő cukorbeteg és neki nem elég a hideg kaja.

Vele sem mentem sokra csak azt érte el hogy esténként már mi vesztünk össze a férjemmel.

19997. adbefc7882 (válaszként erre: 19994. - Dbzsuzsi)
2011. dec. 16. 18:45

Nem is értem különben, hogy miért nem segít senki?

Egy rokonodnak sem jut az eszébe, hogy milyen kimerült lehetsz és milyen nagyon nehéz lehet Neked?

Persze, mikor már kevés a gond a gyerekkel, meg lehet szeretgetni, fogdosni, akkor előszeretettel járkálnának a rokonok... Utálom az ilyet.. -.-'

Én nem igazán tudom, lesz-e segítségem, egyelőre úgy tűnik, igen, de nem akarom elkiabálni, sokat főzök mostanában és teszem a fagyóba.

Kitartás Zsuzsi, minden rendben lesz, szépen megoldod Te a dolgot! :)))

19996. Bebike85 (válaszként erre: 19992. - Dbzsuzsi)
2011. dec. 16. 18:39

Jaj, Zsuzsi! Nem lennék a helyeduben. Szegénykém, kitartás!

Az án picikém is kb 2 óránként fentvan, éjszaka is. Én sem alszom valami túl slokat de szerencsére nekem van segítségem.

Voltunk ma védőnáninél. 400 g-ot hízott a kicsikém szombat óta. Vettünk homeos bogyókat tejcire meg teát. Várom a hatását.

19995. Zebra25 (válaszként erre: 19994. - Dbzsuzsi)
2011. dec. 16. 18:38

Sajnálom Zsuzsi

tudod Én tudom előre, hogy ez lesz Nálunk is így Én most lefagyisztam pár adag kaját és mikor megszületik Kende akkor elkezdjük hordatni a kaját

azért nagyon rossz ha az ember a bajban nem számíthat senkire sem:(

Nem értem, hogy nem jut eszébe senkinek sem segíteni

anyósod meg se nézte az unokáját?

19994. dbzsuzsi
2011. dec. 16. 18:29

Köszi Gabica aranyos vagy!

Mondtam is a férjemnek hogy a kedves anyósom sem kell hogy idejöjjön,mert ha a másfél hét alatt amióta hazajöttünk a korházból nem volt képes semmi kaját hozni akkor azért sem kell jönni hogy tartogassa a gyereket.

Direkt hónapok óta mondogattam mindenkinek hogy nekem az lenne a legnagyobb segítség ha valaki minden nap hozná az ebédet és nekem csak meg kellene melegíteni.Ehez képest semmi.Na mindegy lessz még ebből balhé az biztos mert nem fogom szó nélkül hagyni.

Hát remélem hogy hatni fog a babikámnak a bogyó mert ha ma éjjel is fel fog kelni 2 óránként akkor lehet hogy én kipurcanok a fáradságtól.

Pedig biztos hogy nem gyenge a tejem mert éjjel is 70-80 at szopott és már 2900gr pedig mult hétfőn amikor hazajöttünk a korházból akkor 2620gr volt.És mégis felkel.Azért gondolom hogy a hasa fájhat mert huzogatja a lábait meg nagyokat pupizik .Pedig annyira odafigyelek hogy mit eszek.

19993. adbefc7882 (válaszként erre: 19992. - Dbzsuzsi)
2011. dec. 16. 18:17

Szia!

Ne izgulj Drága, ide jöhetsz nyugodtan, mi meghallgatunk. Amúgy ez nem "panaszkodás", megértem, hogy nincs könnyű helyzeted.

Basszus, azért lehetnének normálisabbak a rokonok, legalább ilyenkor az első időben kéne, hogy besegítsenek...Azt mondják, nagyon jók a homeós bogyók a babóknak. Írd majd meg a tapasztalataidat :)

És gyere csak "panaszkodni", örömet megosztani, mi mindig várunk itt minden Anyukát :)

19992. dbzsuzsi
2011. dec. 16. 18:08

Sziasztok!

Igaza van Kéknefelejcsnek most pihizzetek mert az első hetek kemények lesznek.Mi átlag 4 órákat alszunk éjjel a férjemmel és napközben sem tudok pihenni mert a drága kisfiam kb 15-20 perceket alszik és utánna sirdogálva kel.Legszivesebben a kezembe lenne egész nap.De szerintem a hasa fájhat ezért ma be is szereztem hasfájásra homeós bogyókat.Remélem ma éjjelre már kifejti a hatását mert a múlt éjjel két óránként kelt a kisfiam és 4 óra után nem is volt hajlandó visszaaludni.

Megmondom nektek őszintén kezdek kiborulni a fáradságtól,az itthonüléstől meg attól hogy egész nap egyedül vagyok sőt még este is a két gyerekkel mert a férjem sokáig dolgozik.

A türelmem is egyre kevesebb a nagylányomhoz,pedig nem rajta szeretném letölteni a mérgemet mert ő nem tehet róla hogy olyan szegény amilyen.

Ne haragudjatok hogy nektek panaszkodok,de nagyon fáradt vagyok és ez sajnos ezt hozta ki belőlem.Arról nem is beszélve hogy a nagy rokonság is leszar minket nagy ívbe,egy tányér leves nem sok azt sem kaptunk senkitől.Minden nap nekem kell gondoskodnom arról is hogy mit egyen a család holott nálunk nincsen a közelbe bolt és autóm sincs mert a férjem jár vele.Csak busszal tudnék elmenni ha valami kell de ilyen picivel nem szivessen mennék.

Élvezem hogy ilyen kis pici a bébim de sokszor arra gondolok hogy mikor lessz már kicsit nagyobb hogy tudjak pihenni is egy kicsit.Pedig tudom hogy vissza fogom sírni ezt az időszakot amikor ilyen pinduri és védtelen.

19991. adbefc7882
2011. dec. 16. 18:07
Kéknefelejcs! Ilyen jó étvágyú Mira baba? Jól vagytok amúgy? Minden rendben? Nem pocakfájós? A Te sebed gyógyulgat??
19990. adbefc7882
2011. dec. 16. 18:07

Na, ismét itt :)

Milyen jó már azért, szépen gyarapodnak a babanevek a tábliban :)

Hát én carbonara spagetti helyett szilvás gombócot csináltam ,azt imádja a Kedves :)

Ágotám! Igen jó dolgod van, de gondolom, hogy amúgy is fantasztikus érzés, hogy anyukádat magad mellett tudhatod, nem? :)

2011. dec. 16. 17:39
Kitartás! Olyan még nem volt hogy bent maradt volna baba a pocakban ;) Előbb-utóbb kibújnak (vagy kiveszik őket).
19988. Szcsgota
2011. dec. 16. 17:39
Jaaa és kaptam 6 napra 6ezer valahány száz forint táppénzt!!!Jó mi???
19987. Szcsgota
2011. dec. 16. 17:35

Sziasztok mamik.Vagyok ám és néha nézlek is csak élvezem,hogy anyukám itt van velem.Gratula a mamáknak és minden minden jót Nekik.

Aisa nagyon arra készülünk,hogy együtt szülünk.Mekkora lenne!!! :DD.

Hát fájdogál a hasam de semmi extra csak a szokásos.Holnap reggel irány a doki aztán majd kiderül,hogy nálunk hány lakattal zárkózott be a kis drága. Anyukám épp oldalas süt kápival.Istenem de jó dolgom van.Élvezem de azért rajtattok tartom a szemem ám.

19986. AisaRegina
2011. dec. 16. 17:21
Elmentettem :D
19985. Zebra25 (válaszként erre: 19982. - AisaRegina)
2011. dec. 16. 17:14

hihihihi

okés

mindjárt küldöm az enyém:)

19984. AisaRegina (válaszként erre: 19983. - Kéknefelejcs79)
2011. dec. 16. 17:12
Van itt már minden, nyolc lakattal van a manócska bezárva.
2011. dec. 16. 17:05

Tényleg Lányok, holnap jön valami hidegfront, hátha kicsalogatja a babákat! ;) Drukkolok Nektek! Addig meg pihengessetek jóóóóóóóóó sokat, mert utána bizony nem nagyon lesz idő rá :P A házimunkát egy-két hétig el lehet felejteni, aztán meg épp hogy valami apróság belefér. De inkább aludjatok egy kicsit napközben is, az sokat segít.

Bocsi, kicsit ad-hoc jelleggel irogatok, de sosem tudni mennyi időm van. Most Mira repetázott (kis tejzsák), épp elaludt rajtam, így félkézzel megebédeltem és még fórumozni is van időm :) Na jó, aludnom is lehetne, de most mégis inkább írok a fórumra picit, nehogy azt higgyétek teljesen eltűntem.

19982. AisaRegina
2011. dec. 16. 17:04
Zebrácska megírtam a telcsi számom, ha Ágotával együtt szülnénk :D. Neki csak nem küldhetek sms-t a szomszéd ágyra :D
19981. Bebike85 (válaszként erre: 19939. - Szuniko)
2011. dec. 16. 16:58
Nagy nagy gratula nektek! Ügyesek voltatok! Jó sok tejcit Nikinek! Várjuk a részlezeket.
19980. AisaRegina (válaszként erre: 19977. - Zebra25)
2011. dec. 16. 16:58

Hát vasalgatni tuti nem lesz időd, és sok minden másra sem. Aludj addig amíg tudsz. Én az első babánál már tudom kb. mi vár rám, mondjuk a Niki hasfájós baba volt, szóval rendesen megtanultam a technikát. Szerencsére olyan védőnőm volt akkor, aki nagyon egyszerű és praktikus tanácsokkal látott el.

Földlakóm én jobban szerettem volna, ha természetes úton kocog kifelé, és nem kell belepiszkálni. Ma sokszor befenyegettem a csöppemet, ha ma nem jössz ki, holnap befagy a popod, hétfőn újra halhatod a szíved kincsem... stb de rá se tojt. Azóta is vígan lubickol.

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook