2011 decemberi babák (beszélgetés)
Igen jól vagyunk, csak elfáradtam ma. Lara épp bökdös :)
Remélem ma már tudok aludni, mert holnap délelött a szomszéd kislányra vigyázok, toppon kell lennem...
szia Bébike
jól köszönöm bár most zabáltam be:(((((((((((
De már nagyon éhes voltam.
Igen, lehet neki is állok olvasgatni még ma, bár elég fáradt vagyok még az olvasáshoz is.
Ti jól vagytok?
Szia Zebra!
Akkor ezek szerint meg is van az esti program :)
HOgy vagy?
sziasztok csajok
megjöttek a könyveim(suttogó), már nagyon várom, hogy olvasni kezdhessem Őket.
Mizujs?
Hahó csajok! itt vagyok, nem tűntem el! :)
Maja nagyon cuki a kislányotok!
Kicsipetra nagyon szép lett Benett szobája! Ügyesek vagytok!
Többieknek is gratula a jó UH eredményekhez!
Ma voltam védőnőnél. Megkaptam a cukor eredményt: éhgyomri vércukor: 4,5 120 perc után: 5,8 Azt mondta tökéletes eredmény. Mondtam neki, hogy sokszor fáj a cicm alatt a bordám, azt mondta, hogy lehet a popsiját nyomja oda, vagy a térdét. :)
Van új bejegyzés a naplómban, tettem fel képeket is. A mai napi szerzeményemről is :)
Védőnőnél volt egy baba 3 hónapos és 7 kg, Óriásbébi volt :) Kis vasgyúró :) Velem volt tesóm meg Bence (ő most 15 hónapos és 8kg) szép, mi? :D
Cserfescsillag!
Már akartam írni délután is csak elmentem csavarogni a barátnőmmel,ittunk egy jegeskávét meg kihasználtam hogy most még csavaroghatok!
Na szóval szerintem sem pontossak ezek a gépek mert amég csinálta a doki az UH-t addig is kb háromféle értéket mért mert szerintem a gép sem volt a toppon.
Meg az egyik barátnőmnek is végig mondták hogy kicsi a baba meg minden ,meg hogy nyitva van a méhszája nehogy elöbb megszüljön erre túlhordta egy héttel és közel 4 kilós volt a pici.
Na eggyit arról hogy mekkora a becsült súllya.
Nekem meg a kislányomnál két nappal a szülés elött voltam UH-n erre mondta a doki hogy huha jó nagy babakb. 3,5kiló feletti erre két nap mulva szültem egy 2930gr és 48 cm kiscsajt!
Szóval a méretekre nem adunk mind addig amég nem térnek el nagyon,és az utolsó mensihez nézzük a szülés időpontját.Max egy héttel túlhordom ha még nem akkor jött el az ő ideje.
Meg azt hiszem hogy Kéknefelejcs írta hogy most már erőssen bejátszik a genetika is.Azaz szerintem aki 4 kilós babaát szül annak már a 30. héten is nagyobb a babája mint aki 3 kilóssat.
De ezzel nem ijesztgetni akartalak.
Halihó kismamik,
csak beköszönök kicsit, ma nem voltam itthon, hugoméknál töltöttük a napot, és kínai szezámmagos csirkét csináltam.. hát úgy bezabáltam belőle, hogy még mindig kivagyok.. hiába, már nem fér belém annyi :)
kérdésedre válaszolva, Zebra, nekem nem rugdossa a gyomromat a picifiú, mert medencevégű :)
Gabica, irigyellek, én is mennék nov.ben koncertre az Arénába, de nem enged a család :( Persze érthető, mert zúzós lesz, de én ülnék valahol messze..
Igen, Kéknefelejcs, ez most napfényes tél lesz, bármilyen zord is lesz az idő! :)
Maja, szépséges a kicsi lány!! :) Milyne jó képeket csináltak!
Zsuzsi, nagyon jó eredmények!
Iigen, igazán el lettünk kényeztetve így szeptemberben. :) Mondjuk előtte meg sokáig hűvös volt.
Remélem még kitart a vénasszonyok nyara októberben is, nem várom a hideg, sötét telet, bár lesz aki bearanyozza, UGYE! ;)
Tegnap este fenn volt Bébike.
Mi is pihentünk. Nagyon szép idő volt ma, ezért kinn voltam a teraszon. Olyan jó meleg volt, mintha még nyár lenne :). Ez aztán a vénasszonyok nyara :)!!!
Bebikéről tud valaki valamit? Remélem minden rendben van vele.
Délelőtt volt élet a fórumon, aztán aki tudott az elment pihenni. Én is fél egytől fél négyig aludtam aztán uzsi és egy kis munka, de mára elég volt.
Jajj de jó, akkor este koncerteztek :). Én nagy Edda imádó vagyok, már nekem is hiányzik egy jó zúzós koncert, na de majd jövőre :)!!!
Nyam-nyam palacsinta. Küldj nekem is :). IMÁDOM!!!
Jó koncertezést nektek, érezzétek magatokat nagyon jól!!!
Gratulálok a forgóhoz :)
Akkor már ti is készen vagytok a dolgokkal lassan :)
Én tegnap este kaptam ismét egy nagy-nagy szatyor gyerek ruhát, nem győzök megint mosni és pakolászni :)
Na, megyek, kisütöm még a maradék palacsintát.
Este meg Győrbe megyünk koncertre. Bátyámék lépnek fel, végre egy kis metal is lesz az életemben :D
Hát esély az van, még ha nem is túl sok. :)
Meglátjuk mi lesz, de a lényeg hogy mindketten rendben legyünk!
Köszi csajok!
Igen többen mondták már hogy ilyenkor még foroghatnak de én megbeszéltem vele hogy már így marad!:-)))
A kislányom 2930g született szerintem a kisfiam sem lessz nagyobb de nem is bánom mert természetes szülésre készülök és ott nem hátrány ha nem óriás a baba!Aztán majd lessz amekkora lessz.
Kéknefelejcs ha jól olvastam akkor neked mindenképpen császár lessz igaz?
Akkor neked nem kell amiatt aggódnod hogy befordul e !?Vagy van esély a sima szülésre?
Szia! Uh után mindenki röpköd, szuper érzés. :)
Most néztem a táblázatban, hogy egy napra vagyunk kiírva. :) Ezek szerint a kislányom nagyon belehúzott, mert közel 1800 grammra becsülték. Előtte meg két héttel kisebbnek mondták a koránál. Pedig én is pici vagyok. Juj, most meglepődtem nagyon. De szerintem a gép sem pontos sosem. A lényeg úgyis az, hogy egészséges babáink lesznek!
Csodaszép repkedős napot!
Zsuzsi szupi eredmények
Gratulálok
Gratulálok Zsuzsi a szép eredményekhez!
Igen, itt már simán lehet genetika miatt kicsit kisebb.
Én is örültem a legutóbbi uh-n, mert fejjel lefelé volt, aztán azóta tett vagy két átfordulást, most pedig épp keresztben fekszik a drága :D Úgyhogy most még ficánkolnak ne aggódj, persze reméljük kisfiad marad a fejfekvéses pózban ;)
Na kicsit én is el Lányok, megnapoztatom magam ebben a szép időben :)
Sziasztok!
Ma voltam végre Uh-n már nagyon vártam.
Sokat nőtt a kicsikém a 3 héttel ezelötti 4D hez képest.
Az adatok alapján megint azt mondták hogy egy héttel kisebb de ez még bőven belefér lehet hogy a hép sem mért pontossan.Meg hát a doki szerint én sem vagyok egy kosaras alkat tehát nem kell nagy babát várni.
A legjobb hí az volt hogy szépen befordult fejjel lefelé,ennek én nagyon örültem mert 3 hete ezen paráztam.Remélem most már úgy is marad!!
A becsült súlya:1310g
3hete volt 880g szóval ha ilyen ütembe nől akkor 3 kiló körüli lessz.Azzal ki is egyeznék!!
Az adadtok amiket írt a doki:
BPD:7,83
HC:26,56
AC:25,99
FL:5,43
HUMERUS:5,17
Szép napot mindenkinek,én ma röpködni fogok hogy láttam a kisfiamat!!
lehet hogy más, ha én gyed után akarok táppénzre menni. állítólag nagyon megszigorították, bizonyos esetekre ad csak több napot.
kimostam a babahordozó és a mózes huzatját, már száradnak. utána be a szekrénybe, várja a gazdáját. :)
ma rakott káposzta lesz az ebéd, anyukám főzte