2011 decemberi babák (beszélgetés)
Nem mentem, mert nem volt aki elvit volna. Kórházba majdnem minden megvan. A héten vettem szopis melltartót, abból kell még egy minimum, vettem egy pizsomát meg egy hálóinget, amiből szintén kell még egy és a köntösöm már készíti a varrónő. Larának kell még venni káűdat meg egy-két rugdalózót meg hosszúujjú bady-t.
Te hogy állsz?
És a vásárlással, hogy állsz?
mondtad, hogy bemész valami nagyvásárra, ott kaptál valami jót és szépet?
Szia! Jól vagyunk köszönjük szépen :) Lara ma nem nagyon volt aktív, vagy én nem vettem észre, mert csináltam a dolgom folyamatosan?
Fűrdő kész, már csak vissza kell pakolni. Már nayon fáj a lábam, hírtelen rám jött, hogy nagyon elfáradtam, de össze kéne mág dobni a nappalit, hogy be tudjunk holnap pakolni oda é elférjen minden. Holnap negyed 1-re megyek a védőnőhöz, 1-től meg szülésfelkészítő. És ha délelőtt pakolok, akko nem lesz erőm bemenni a városba és 3 felé amikor haza érek akkor megin folytatni :( Jaj, de rossz volt belegondolni...
Sziasztok!
Kata81: ...még dolgozom, de saját cégben, elméletileg augusztus óta táppénzen vagyok, mert vendéglátás és nagy a füst. De még igy is bent kell lennem szinte egész nap, pedig pulta már nem állok be dolgozni egyáltalán. Talán ismered is a helyet Kocka- az Olimpia üházban. De már nem nagyon birom, most szombaton is lesz egy 250 fős rendezvényem, vasárnap egy 80 fős céges buli, pénteken meg a szokásos dizsi, ezt igy leszervezni pocakosan, rohangálni, meg beosztást csinálni nem egyszerű. Még ezt a hétvégét lehúzom és utána átadom a stafétabotot anyumnak....
TE IS PÉCSEN SZÜLSZ????
Akkor még az is lehet hogy együtt tolnak be a szülőszobába....:)
Gaju majd tud nekünk mesélni milyen bent az ellátás...ő 3 héttel elöbb szül mint mi..:)
Zebra, Kicsipetra: FEKVÉS, FEKVÉS! biztos nagyon nehéz én biztos nem birnám, de a baba a legfontosabb most, aztán ha kibujt majd szaladgáltok utána eleget...:)
Kicsit hosszú lett ocsika
Amúgy ki hogy van?
szia Drága
Hú, hát akkor már jöhetsz hozzánk is:))))
jól vagytok? Lánykád?
31 hetesek leszünk
bizony, hogy még van 9 hetem ám
de a doki arra mondta, hogy 3 hetet, hogy annyit nagyon ki kell bírnia bent, hogy a súlyával ne legyen gond
tehát az a minimum amit ki kell bírnia
Nekem ezt mondták, de még mondták a kávét a gyümit meg ilyesmit:S
Én magnosolvot szedek, hol hat hol nem, pedig sok magné van benne
Nem tudtam ppihenni. Amint lefeküdtem hívott anyós, hogy jönnek be Mohácsra és elviszik a krumpli, hagymát, amit vettem nekik, meg hoz gyümölcsöt. Megint föltankolt körtével meg almával :) Ha már úgy is kiugrasztott az ágyból, nekiálltam a fűrdőszobának. Kimostam a kagylót, elkezdtem a csempét, és amikor a felénél voltam, akor jöttek. MOst már csak a kád van vissza és kész az "új" fűrdőszoba :) Utána elkezdek kipakolni a szekrényből és kicsit összedobni a nappalit hogy minden beférjen majd holnap, mert elkezdjük a babaszoba festést :D
Annyira várom már, hogy kész legyen! :)
Sába én sem nagyon keményedtem eddig, de mostanában én is érzem. Meg sokszor, amikor fel kell kelnem az ágyból, akkor úgy szúr a hasam, hogy aig udok kiegyenesedni. Tudom, nekem is pihizni kéne, de most fel vagyok pörögva :) Nem megy :)
Ti azért pihenjetek!
Nem tudok sajnos. Ez az év vége a legstresszesebb nekem. Pedig úúúúúúúgy szeretném már csak a hiányzó babacuccokat beszererzni, meg elheveredni,főzőcskézni és csak a háztartással foglalkozni, meg a karácsonnyal.... Sajna nem adatik meg.
Hány hetes vagy Zebra? Még van vagy 60 napod nem? Nem csak 3 hetet kéne bent tartani, hanem azért annál többet. Én ma vagyok 35 hetes. De még nekem is van 5 hetem.
Én is azt szedem. A tejet neked is mondták, hogy ha iszol akkor várj kb fél órát mielőtt beveszed a magnerotot?
Ma 4 szer görcsöltem be és szinte folyamatosan keményedek. :(
Pihizz sokat! Vigyázz magatokra!
Te is Zebra!
akkor pihenj Te is drága amennyit csak tudsz.
Persze tudom, hogy nem könnyű.
Én azért több mint 3 hetet szeretnék kihúzni, azért még az a 2-2,5 kg az elég kevés súly
persze nem akarok 4-5 kilós babát de jó lenne ha 3000 g körüli lenne.
Jujj Zebra, pihenj azért annyit amennyit tudsz, tudom hog ynem könnyű! Mármint pihenni. Nekem sem megy.
Én most hívtam a dokimat életemben először panadz miatt.
Olyan görcsök és keményedések törnek rám (nekem sosem voltak keményedéseim) hogy kiugrik a szemem.
Mondta, hogy ezek jósló fájások.... marhára megnyugodtam..... magnerotot kell szednem nap 6 szemet. Hát ettől sem vagyok boldog!!!!!!!
És jövő pénteken menni kell hozzá.
sziasztok Kismamik
megjöttem a dokitól
azt mondta, hogy megint rövidült a méhnyak, de szerencsére nem nyílt tovább
azt mondja, hogy még 3 hetet kellene kibírnia bent, hogy ne legyen gond a súlyával, mármint Kendémnek.
Szóval marad a fekvés és még jó pár hétig bent szeretném tartani mert ez a 3 hét ez a minimum, tehát minnél tovább marad bent annál jobb
Köszönöm a válaszod!
Akkor kedden biztos nekem is mondani fogja. Jövő csütörtökön töltöm a 36. hetet, így gondolom nekünk is utána hétre kell időpontot kérni.
Kedves Gaju!
Nem tudom hogy kaptál e már választ a kérdésedre de mivel hogy én is pécsen szülök,válaszolok neked.Én jövő szombaton töltöm be a 36.hetet és a dokim azt mondta hogy utánna való hétre kérjek időpontot az NST-re.Tehát betöltött 36.hét!
Zsuzsi
Sziasztok csajok! Annyi mindent kéne csinálnom, de annyira nincs kedvem, izomlázam van a karpmban a tegnapi fűrdő takarítástól. (tegnap az lett lefestve és ugye közben a csmpét mostam, hogy ne ragadjon rá a festék.
Most szerintem pihenek egyet 3ig, aztán belevetem magam a munkába.
Ti hpgy vagytok?
Petra pihizz sokat,hogy együtt tudjunk menni szülni :)
Zebra ! GRatulálok az uh-hoz, Kende baba nagyon szép! És a méretek is megfelelők! Pihengess!
Kicsipetra! :( Sajnálom hogy feküdnöd kell, de 3 hét hamar eltelik. Nem lesz semmibaj, biztos vagyok benne!