2011 decemberi babák (beszélgetés)
Annyira gratulálok , sok tejcsit nekik, gyors szülése volt, 3 baba november utolsó napján...nah most én is megvagyok hatva....
Mégegyszer gratula..... :D
ja, upsz:)))))))))))))
igyekszem azonnal értesíteni Titeket:)
De még vannak páran előttünk!!! :DDD
Pl.Bessy
Megértem,hogy nem jutottál szóhoz!!!Nekem is csorognak a könnyeim.
soko sok puszi nekik még egyszer.
igen
gyors volt ezek szerint
Igen azok, kérdeztem, hogy van e tejcsi, mondta, hogy nincs de olyan vákummal szív Zalán, hogy lesz az nemsoká:))))))))))))))))
Áhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ilyen csodás napom nem sűrűn volt
Lányok mostmár Ti jöttök ám:)
Baccus baccus :) Ez milyen jóóó :) Uhh nem térek magamhoz...
Nagy gratula neki! Akkor gyors szülés volt, nem? De milyen "halkan" csinálta... Még csak nem is volt biutos benne, hogy mennek a kórházba :) A kis rafinált:)
Most biztos nagyon boldogok.
de meg ám
azt a mindenit 3 baba a mai napon:)
És még mindig nincs vége a napnak
Nesze nekünk decemberi kismamák. :)
Gratulálok Nekik!!!! Puszi mamának és a babának!
Átadom nekik holnap délelőtt:)
Én komolyan mondom nem sokértelmes szót tudtam neki mondani, annyira bőgőztem.
Hihetetlen micsoda élményez:)
Jaaaaaaaaaaaj dejóóóóóó!!!!!!!
Nagy nagy gratula nekik.És sok sok puszi.
Szegénykém tényleg a szülőszobáig dolgozott.
Minden minden jót nekik,
Kedves fórumozók,
Ismételten örömhírrel jövök:)
Megszületett Sába kisfia ma 15:30 perckor. Zalán baba 3050g-al és 53 cm-el látta meg a napvilágot.
Baba is és mama is jól vannak, pont most beszéltem vele de holnap délelőtt hívom mert Én a könnyeimtől alig tudtam beszélni Ő pedig már suttogva beszél, hogy nehogy felébresszen akárkit is.
Szia,
Ahogy olvasom nalad is talan elkezdodott valami. Nalam valami elkezdodott,ejjel rendszeresen fajasaim voltak de aztan elmultak a rendszeresseg. Egesz nap neha-neha ramjott,remeljuk valami kezdodik :)
Megy a drukk neked is!
Megyek vizszintbe most,jovok meg kesobb.
Pussz!
Sziasztok!
Ma minden okes volt az ellenorzesen,azt mondtak a kiscsaj keszen van,eleg lent van marcsak a fajasokra varunk :)
Azt mondta a szuleszno hogy van egy kis feherje a vizeletemben,de epp itt olvastam hogy az lehet a folyastol..epp ma volt nekem egy kicsi es persze a csaj sem hagyott rendes mintat adni.
Az ellenorzes utan bebuszoztam a tecoba,miutan haza ertem az alhasam fajdogal,neha a derekammal egyutt.Lepihentem kicsit jobb lett,de az elobb alig birtam felallni es kiegyenesedni meg abszulut nem.A mensigorcsot az alhasban erzitek,nekem sosem voltak mensigorcseim.Az idot nem nezem meg,de ez az erzes egesz uj...na majd kiderul.
Ki hogy van ma?
szia beszi
hogy vagytok?
Ha babázna akkor írt volna
megígérte Nekem:)