2011 decemberi babák (beszélgetés)
Kicsipetra na ne idegesíts én megőrülök ha még napokig várat ez a gyerek.
Nagyon bízom benne hogy elkezdődött valami.
Sziasztok csajok!
Nagyon nagy gratuláció az ujdonsült anyukáknak!
Jelentem reggel elment a nyákdugóm és azóta is néha barnás folyásom van.
Talán ma végre lessz valami nekem is.
Időnként érzek gyengébb mensiszerü görcsöket meg közbe keményedik a hasam de nem vészes.
A derekam fáj inkább.
Tudom hogy a nyákdugó nem jelent semmit,mert akár elmehet órákkal ,napokkal de sajnos hetekkel a szülés elött is de én optimista vagyok hogy ez jelent valamit!
Jó reggelt!
De jó-de jó, hatalmas gratula Sábának és Cininek! Ki lesz a következő? Én beszinek szurkolok... :D
Mai nst-seknek szép hullámos görbét kívánok!
merci: Szuper, hogy megfordult :)
gabica: Szuper lett a tábla! Én sokkal jobban átlátom így, hogy nincs benne, aki nagyon rég nem írt. Eddig mindig keresgélnem kellett, hogy ki hol tart... Ügyi vagy, na :)
Nálunk mára az egész család dögrováson :( Nellit átvittem magunkhoz, mert annyira köhögött, és hogy Panni tudjon legalább aludni. nekünk csak pár órát sikerült. Panninak meg már tegnap este piros volt a szeme, mára egyértelmű, hogy kötőhártya gyuszi lesz. Ami ráadásul erősen fertőz, és én is kezdem már érezni a szemem :( Emellé pedig még durva hasmenés is társul nálam, reggel óta a wc-n ülök. Szóval klassz :) Így a mai program délután gyerekorvos, plusz még mennem kell az oviba szülőire, ahol is ücsöröghetek egy-két órát a kényelmes kis ovis székeken... hát volt már jobb napom az biztos :)
Sziasztok csajok! Megjöttem az NST-ről meg a szurimat is megkaptam. Olyan izgága volt a kis drágám, egyfolytában nyomkodtam azt az izét :) Az asszisztens meg is dícsérte :)
Holnap megyek megint szurira, akkor lehet csinál UH-t is.
sziasztok Kismamik
Beszéltem Sábával, minden rendben velük jól vannak, átadtam a jókívánságaitokat is, nagyon örült és köszöni szépen.
nem nagyon tudtunk beszélni mert kint volt Zalán baba is vele és kieresztette azt a gyönyörű hangját így majd még fogom keresni. De azért jó volt hallani a hangját a picinek és természetesen Sábának is.
Zalánnak olyan igazán fiús hangja van:)))))))))
Szia!!
Mióta levette a kenetet (34. hét), azóta még nem volt rá kiváncsi:(
Pedig a középső leányommal 31.héten már 2 ujjnyira nyitva voltam!!!
Szia Gereva!
Neked milyen sűrűn kukkant be az orvos?
Sziasztok kismamik!!!
Hát mindjárt lebabázok , ismét egy szülés míg nem voltam!!Szívből gratulálok Sábának, sok boldogságot, meg minden szépet,és jót nekik!!!!!
Mi ma megyünk Nst-re, Uh-ra, és én is megkérem a dokim, nézze már meg, hogy állunk odalenn!
Sziasztok lányok!
Sába: GRATULA NEKTEK!!! De jó, Te már babázol.
Ma megyek a dokihoz és a védőnőhöz. Szólok az orvosnak, hogy nézze meg a méhszájamat, mert még nem nézte meg egyszer se. Szerintem kicsit furcsa!
Bár nem szeretem az ilyet turkászásokat, ez egy kellemetlen hasznos dolog, de Nekem kell rá megkérni?
Jó reggelt mindenkinek.
Félve jöttem fel,már azt hittem le maradtam egy babó születéséről!!!Este alig akartam kikapcsolni a gépet,mert vártam az új híreket!!
Na ma vajon hány baba születik???
Atya ég már megint mire jövök!!!
Sába nagy-nagy gratula nektek :):):)!!! Hihetetlen napról napra jönnek itt a jó hírek :)!!! Jajj de örülök. Sábának nagyon jól saccolt az orvosa a szülés várható időpontjára :D!!! Jajj de szupi, és az meg külön jó, hogy gyors szülés volt. Szebrácska majd várjuk a híreket és add át neki, hogy pusziljuk :)!!!
Én is nagyon örülök, mert nagyon szerettem volna ha decemberi babánk lesz, és mivel már december 1-je van, így teljesül a kívánságom :)!!! Na kíváncsi vagyok ma lesz a babucink, vagy holnap reggel :)!!!
Csillagocska hol vagy??? Gyere majd, kíváncsian várunk mi újság veletek.
Én sem pisilek többet.
Valószínűleg nekünk nem nyomja a babó a hólyagunkat :))
Én ezt nem értem!
Nekem egy pillanattal sem kell többet pisilni menni, mint a pocak előtt!
Mondjuk nem bánom csak furcsa!
Hi-hi, a Párod is annyira parázhat már a szülés miatt, hogy csorgó magzatvizet képzel a lábára?
De ari!
Én elég jól alszom, míg el nem alszok, 2-3-szor elmegyek wc-re, de gyakorlatilag ennyi, nem kell felkelnem pipilni, meg ilyenek.
Odakucorodok Apához és már alszok is :)
Csillagom is lehet, nemsoká babázik, bár még nem kaptam sms-t tőle :)
Jaj téged még elbír apátok? Én nem merek ráülni, mert félek, hogy összetörne most kettőnk alatt. Bár nem híztam sokat, de most ő sem hízott, hanem inkább fogyott.
Ezen meg jót mosolyogtam, hogy megijesztett. Én is biztos rohantam volna a wc-re. De akár igaz is lehetett volna. Csak belegondolok, ahogy elönti a magzatvíz apját. :)
Jaj a tegnapi görcsös éjszaka után ma végre ismét tudtam aludni. Ma meg 8-ra megyek ctg-re, s gondolom megint nem lesz semmi méhtevékenységem. De nem baj. Elég nekem, ha csak akkor aktívkodik, ha már a picinek ki kell jönnie. Na meg az a lényeg, ha picuri aktívkodik odabenn. Bár ma még nem jelezte, hogy fenn volna.
Na megyek is készülődni. Majd dél után jövök, s kíváncsi leszek, addigra lesz-e újabb picurka a fórumon. Pl Beszi?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Tegnap apa rám hozta a frászt... Itt ült a gépnél, én már lefeküdtem, de nem tudtam aludni, mert a kis drágám úgy mocorgott mint még soha. Így ide ültem apa lábára, hogy nyugtassa már meg a kislámyát. Egyszer csak mondja, hogy olyan mintha valami ráfolyt volna a lábára... ROhanok a WC-re, nem látok semmit. Persze mindjárt azt hittem, hogy szivárog a magzatvíz. De szerencsére semmi ilyen nem volt. Visszafeküdtem, Lara folytatta a mocorgást, de nagyon durván, mintha ugrált volna a hasamban, nem volt még ilyen soha és vagy 10 percen keresztül. Reggel éreztem, hogy töbször fáj a hasam, elkezdtem mérni a fájásokat, de rendszertelen, úgyhogy no para.
Nemsokára megyek NST-re kiváncsi vagyok mi lesz.
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam :)
Azt a mindenit. Mire sikerül elolvasni a rengeteg hozzászólást, kiderül, hogy tegnap 3 babóca is kidugta kis buksiját a kinti világba.
Nagy nagy gratula a 3 anyukának és babának és sok sok tejcsit és örömteli pillanatot.
:D
Ezek a terhesség vége közeli hormonok belőlem is kihozzák az agresszívat! Ráadásul tök bőgős is lettem :D
Nekem a mai program egy hatalmas nagy séta a városba meg vissza, ezzel jó pár óra el is fog menni!
Éjszaka: szokások 10 perc ébren, 10 perc alvás...
Neked?
Hahó!
Lányok, átírtam a táblit, ahogy kértétek.
Én meglehetősen jót aludtam, bár kitomboltam és hisztiztem magam, Apa szegény meg szó nélkül tűrte.. Persze félreértettük egymást,és én meglehetősen agresszívan reagáltam olyan dologra, amire aztán tényleg nem kellett volna..
Ááááá.... Gonosz hormonok...
Na, mindegy..
Nektek milyen éjszakátok volt?
Mai program?
Nekem ma mindenképpen sütnöm kell, mert megromlik a túróm! :D
Szegényke! De azért kitartás!
Jó munkát (már ha van olyan) !
Wáááá pokoli éjszakám volt, és a terhességem alatt először most nincs kedvem dolgozni egyáltalán,,, nincs aki megcsinálja helyettem, áru az meg kell az üzletbe....
hajnali fél 3kor tudtam elaludni...pfuuujjjj.
Olyan kimerült vagyok...
Na délután jövök, aztán ne babázzatok itt le nekem addig... :)
Velem röviden annyi történt, hogy VÉGRE MEGFORDULT A BABÁM!
Majdnem szétszakadtam, de vigyorogva tűrtem!
Jaaaaaaaa, meg voltam Uh-n is, ahol 3500grammosra becsülték a "kis" babbert!!! :O
Na most meg visszaolvasom ezt a laza 30-40 oldalt, mert megöl a kíváncsiság, kivel mi törpént! De izgi :D
Sziasztok Kismamik és Anyukák!
Bocsi az eltűnésért, de elromlott itthon a net!
Próbáltam a telefonomról írni, de mindig feladtam :)
Háááááát Csajok, én itt csak hápogok a gép előtt, hogy mennyi sok picuri baba született :D
SOK-SOK MILLIÓ GRATULÁCIÓ MINDEGYIK ANYUCINAK ÉS A BABÁIKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(szip-szip)
Jó éjt kismamik
aludjatok jól
majd holnap dél körül jelentkezem
addira már beszélek Sábával is
Koszi Foldlako!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!
Nem eeeeeeeeeeeer...
7 babas mama vesz korul a tabiban....
Huncutkam huzzal bele,mar mindenki var :)