2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Hát egy cipőben járunk :)
Pont ma néztem,hogy 9 hetesen elég nagy pocakom van,és nekem első baba :)Szóval,előfordulhat,nálam is,hogy ketten vannak :) De a gatyók még rámjönnek,de azért a biztonság kedvéért beszereztünk már egy pár kismamanacit :)
Köszi szépen,jól jött :)
Nem is hallottam róla,hogy ingyenesen is megcsinálják.
én is csak néha tudok főzni, mert még a kaja szagokat nem bírom.
nem émelygek annyit már, de alig kívánok valamit. semmi se esik jól.
falevél minden terhesség más. anyumnak én se látszottam még 30 hetesen sem, a saját gatyóit hordta. martinnál nekem se látszott még semmi 10hetesen. most meg van pocim és nőtt is .
rora van esély ikrekre ott is ahol nincs a családba. de bízzunk benne h csak 1 baba lakik odabent.
Smile de fura amit írsz mi ott laktunk még a családommal a 9.ker-ben és Boiskó doktornő volt az orvosom (még tiniként meg utána is) amikor a fiammal voltam terhes még a legelején hozzá mentem UH-ra és jó nem volt egy kedveskedő, nyájaskodó típus, de velünk nagyon korrekt volt és rendes.A férjem is bejöhetett az UH-ra és még videózott is :) Anyukámnak is ő volt az orvosa és szerettük.
Mondjuk lehet azóta már változott.
Sziasztok csajok!!
Csatlakozom én is kutya rosszul vagyok tegnap este IS hánytam, meg ma délelőtt :( Miközben a férjemnek főztem a bolognait megcsapott a szaga a kajának és végem volt :(((
Jaj most úgy megijedtem lányok...nekem harmadik baba és nézegettem a másodikkal készült fotóimat és áprilisban már terhes gatyót hordtam, azaz olyan 8-10 hetesen...
Most meg semmi, befelé horpadok..Ugye nincs baj???
Jaj én már úgy ott tartanék jan.31 nél...
Igen, de nekem eddig is mindig elölfekvő lepényem volt(paráztunk is miatta)... Na, mindegy, gondolatban úgysem oldom meg az ügyet, csak olyan soká lesz még jövő szerda.
Jah hát az ikreket sem postáznánk vissza a gólyának. De meggebednék, tudom, ráadásul egy csomó problémát vetne fel, pl. hogy hogy férünk el a lakásban...De azért az ikerterhesség esélye normál teherbeesésénél elég kicsi, ráadásul nincs a családban erre genetikai hajlam.
Sziasztok csajok!
Ma hánytam először! Bocsi, hogy ezt most csak így egyenesben bejelentem, de ez nekem azért nagy szám, mert karácsony óta rosszul vagyok, de csak öklendeztem eddig. És az valami borzasztó, hogy öklendezel de nem jön semmi. Még a hányásnál is rosszabb.
Sziasztok! Hogy vagytok? Nekem ma szörnyű napom van. Biztos az időváltozás és a telihold az oka. De még hánytam is!!! (először) Pedig már úgy örültem, hogy vége a rosszulléteknek. :(
Én már régóta terhesnacit hordok, pedig még nem is híztam semmit. A hasam viszont nagy. Már mindenki észreveszi a babát. (nem ikerek!!!) :)
Legyen szép napotok!
Andi 11+6
rajtam is feszülnek a gatyóim, már varrattam kismama nacikat .
minden terhesség más. a baba is meg a lepény is máshol van, ezért nőhet a has máshogy.
rora lehet iker, van akinek csak a 12. héten látszik h ketten vannak, nem akarlak elkeseríteni.
szia
amiről írsz az a sejtbank. és tuti ingyenes?
Már én is kismamagatyókban járok, mert más nem jön rám.
Nekem az előző terhességnél alig volt hasam. Mikor mentem szülni, megkérdezték, hogy hol a gyerek! :)
Most meg már nehéz lehajolni. Hallottam, hogy a többedik gyereknél előbb látszik, és nagyobb lesz a pocak is.
MIért lennének? :)
Egyáltalán enm voltál még uh-n?