2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Jajj,lányok, mindenki írja, hogy látta a babáját, ekkora és ekkora... Mikor lesz már jövő szerda????
Képzeljétek, elővettem a terhesgatyóimat. Felvettem az egyiket, és nyomja a hasam!!! Igaz, a múltkor is nyomta, de csak a 7. hónapban! (kicsit magasan kezdődik rajta a pocakbetét, majd átalakítom). Ugye ez csak a 3. baba miatt van? Ugye nem lesznek ikrek??? Nyugtassatok meg!
sziasztok lányok!
Hétfőn voltam dokinál a picur már most nagyon aktív volt.
8 hetesek vagyunk :)
Lányok akit érdekel ingyenes down szűrés:
Székesfehérváron, Cegléden, Szentes, Mohács, Nyíregyháza, Fonyód, Mosonmagyaróvár, Budapesten
interneten rákeresel hogy ingyenes down szűrés és maris kiadja
én a pici lányommal Fehérváron voltam ingyenesen megvoltam elégedve
Huhh hát nem tudom,a IX.kerületi Mester utcai rendelőben kihez fogsz menni,ha megkérdezhetem?
Csak azért kérdezem,mert nekem ott volt az első ultrahangom,ahol megállapították,hogy baba van (Boiskó Kláránál voltam) és nekem nagyon nem vált be,nagyon durván vizsgált meg és kicsit csúnyán beszélt velem,hát volt vele még pár incidens,szóval nekem nem vált be,de nem akarlak titeket ilyeszgetni,lehet hogy másnak be fog válni.
Ma voltam általános vérvételen és vércsoportos megállapításon.
KÉt munkanap múlva lesz eredmény.
Kedves vagy.
Vasárnap voltam a beutalókért.
Ma kértem időpontot mert a Kórházban van ismerősöm aki ultrahangos.
Jan. 31 re kaptam időpontot akkor leszünk 12 hetes pár naposak.
Sziasztok!
MÁr jó rég írtam Nektek. Remélem, jól vagytok.
Nekem iszonyatosan fáj a fejem bevettem (algoflexet) szerintetek nagy gond? 1 tablettát.
Egyébként remélem a hematoma már felszívódott a tornát abba hagytam...bár nagyon hiányzik de most nem az az elsődleges szempont....
Rora na ennyire nem értek a mezőgazdasághoz :DDD
Minipötyike jaj ezt már én is hallottam, ez az afp egy vicc nem is értem minek csinálják még, kapásból feltudok sorolni vagy 5 anyukát akiknél rossz lett az érték és semmi baja a babájuknak...
Ezért nem lehet kiigazodni, ezeken az adatokon.Pl: most mondták,hogy a következő az AFP, de ne essek kétségbe, ha rossz lesz az eredmény.
Azt nem értem, hogy akkor miért csinálunk még AFP, ha nem lehet az eredményével semmit sem kezdeni.
JA és amit még nem írtam, komplett DVD-t kaptam az istenhegyi kilinikán Babácskáról!!!Már megnéztem itthon is! NAGYON DRÁGA!!!
Alig várom, hogy apuka is lássa!!!
Nekem azt mondta a doki, hogy 3-3,5-től van kóros eltérés, de valahol azt olvastam, hogy 2,5 fölött sem jó!De a dokimnak hiszek, illetve most már látott egy genetikus és ő is azt mondta, hogy minden ok a 2,6-al, illetve, amit ő mért 2,3-al!
Amúgy én kisfiút érzek!! És ők szeretik tovább húzni, szóval lehet még augusztus is, így van!!
Minipötyike juuj de jó akkor LEHET hogy fiú? :)) Meg ki tudja, ha tovább csücsül a pocakban, lehet belőle aug. is :)
Nekem a lánnyal lett a tarkóredő 2,7 de nem küldtek semerre tovább.
Neked mondták hogy hánytól hányig jó?
Sziasztok!
Már én is rég voltam, de most sok minden történt.
Tegnap voltam 12.hetes uh-n, a nyaki redő 2,6-ot mért, amitől én azért megijedtem, de azt mondta ez nem rossz, de mivel mindkettőnk családjában van down-koros múlt ezért mondta, hogy menjek fel az istenhegyi klinikára uh-ra!
Mert a a MÁVban jó, de az istenhegyin jobb!Szóval mivel én készültem erre mára volt időpontom,ahol egyben már meg is csináltattam a kombinált tesztet.
Itt a nyaki redő 2,3 és 1:2280 negatív a teszt!
Szóval most egy picit megnyugodtam.
Amíg nem vártam babát úgy voltam vele, hogy minden képen megcsináltatom a magzatvíz mintavételt, de mikor megérkezett Ő, azonnal jobban féltettem!
Nagyon remélem, hogy továbbra is minden rendben lesz Babácskával.
Ja és a dokim mondta, hogy mintha lenne valami a lába között, de még nem mond semmi biztosat.
További adatok:
CRL:6,28 cm
12+4 napos!
Viszont én így lehet lecsúszok 1-2 nappal az augusztusról, de azért maradnék veletek, remélem nem gond!!
Ildi semmi baja a fiamnak él és virul, egészséges 3,5 éves legény :)
Én pont azért vettem részt a cvs-en mert annyira elbizonytalanodtam az UH megbízhatóságában hiszen egyik ezt mondta másik azt a harmadikon meg nem látszott semmi eltérés...szóval elvesztettem a bizalmamat valahogy az ultrahang értelmében...
Persze jobb mint a semmi meg nem azt mondom hogy törvényszerű ami nálunk történt, meg hát azért csak 4 éve volt ez és nem Pesten.
Allergia hát igen a kamillánál is ezt mondják hogy sose tudni milyen földből-földről származik és mindenféle méreganyagokat, műtrágyát szennyezett talajvizet magába szívhat és ezért se lehet bízni benne úgy mint régen.
Nem tudom, én nem foglalok állást egyik mellett se. Szerintem nem lehet úgy élni hogy minden egyes levegővétel meg minden egyes falat után halálra aggódja magát az ember hogy jaj most mi minden méreganyagot ettem meg. De az is igaz hogy nekem pl. mostanra brutális méreteket öltött az eddig elég csendes allergiám.
Úgy tudom, hogy bizonyos kórházakkal szerződésben állnak és ingyenesen biztosítják ezt a vizsgálatot az ottani betegeknek. Az ÁEK ilyen, ebben biztos vagyok, a dokim azt mondta, hogy pesten van még 4-5 ilyen kórház. Nekem azért kellett magán menni, mert kicsúsztunk az időből, a kórházban csak a 16-17. hétig tudták volna vállalni azt a vizsgálatot. A mostani babámmal ezt előre kérni fogom.
Szerintem kérdezd meg a dokidat erről a lehetőségről, vagy érdeklődj a kórházban, ahova jársz, egy kört megér.