2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Most akkor mennyit kell híznia, vagyis mennyi a normális hízás egy héten?
Én egész nap azon ügyködök, hogy Dávus megegye a 800ml-t legalább, neki már több, mint 1000 ml-t kellene. Viszont kivagyok, mert borul minden, a jó kis napirendünk, ami eddig volt, most már nincs, meg minden összevissza van! :(
Meg miért nem kéri a tejemet????
Terhes nem lehetek, (a klubban előzőleg említettek miatt :D)szerintem megjönni sem fog.
Nekem mindig ennyiket hízott eddig, most meg 100-at...:(
Sztem nem sok!
viburcolt is vettünk, de azt hányszor adjam egy nap?
Nem merem neki adni, pedig tuti a fogzás miatt nem eszik.
Ez is érdekes, mert a teát, vizet nagyon nyeli, viszont tejcsi és tápi nem megy, kilöki...És ugyanúgy cumisüvegből kapja.
Most akkor mi van???
Amúgy már oda jutottam, hogy próbáltam pohárból megitatni, meg a nurofenes adagolóval, meg már mindennel.
Tegnap hajnalban meg már elbőgtem magam :(
A nagytakarításnak a végére kezdek érni lassan, de Dávus úgy belázasodott az oltásra, hogy a kúp (2X fél) nem vitte le a lázát, még jó, hogy nővéremék a szomszédunk és éjjel átrohantam nurofenért...
Na az levitte, vizesre izzadta a ruciját szegény. Jó sz@rul volt!!
De mára már okés!
Mindjárt írok, csak vacsi gyorsan és visszaolvasok, hacsak nem fogok elaludni, hulla vagyok!
Na pont ma hozott apa vmi új gélt, hát nem tudom...A bogyókat vízben oldva adod, ugye?
Nagyon gáz ez a fogzás...
:) Hannám is 21.-én tölti a 4. hónapot :)
tényleg hihetetlen...
már úgy forgolódik..szinte produkálja magát :)
ugye mi nem alszunk hason, ezért hátul egy foltba kopaszodik...kihullt a haja :(
az én hajam is hullik rendületlenül:(
Sziasztok!
Jó régen írtam már, igaz olvasgatni szoktalak titeket. = )
Látom mindenki szépen növöget, fejlődnek a babók. = )
Mátém 21én lesz 4 hónapos! (Hogy repül az idő!) Szerdán voltunk doki néninél, kaptunk szurit (volt egy kis sírás-rívás), egyébként már 61cm és 5730g. Szépen tartja a fejét és élvezi, hogy már hasra tud fordulni! (Csak vissza nem, de hát miért van a mami?) < D
Zsanett09: Régebben az én fiam is sokat bukott, de azért még most is napi szinten, főleg, hogy már hasra tud fordulni... = ) Ezért kezdtem én el
azt, hogy elkezdünk szopizni, aztán öt perc múlva büfiztetem, majd vissza cicire, aztán szopizik, amíg kívánja. De ha befejezte,akkor utána min. 10 perc büfiztetés. A kiságyban a matrac a fejrészénél meg van emelve. Nálunk ezek beváltak, jelentősen csökkent a bukások száma és mennyisége.
Volt, hogy lemértem még bukás után is, de annak ellenére, hogy milyen soknak tűnt, a mérlegen nem látszott változás. = )
Minden újonnan csatlakozottat én is üdvözlök!
Szép napot mindenkinek és jó babázást! = )
azt hittem 2011,nem is néztem!jó,hogy szóltál! mert pl van még itthon 3flakon fürdetőm de van még 2 kuponom,akkor ráérek beváltani.
jó vásárlást!
Látom megérkezett a csomi :-)
Azt hittem már nem ér oda :-(
Barbi köszi meg jött látom a tied is 2012aug ig szol:-)
ma kaptam kértem ugymondd a hipptöl termék csomagot amit sokaknak adtaka korházban 4honapostol lehetet kérni irtam nekik emailt ma jött és a rossmanba lehet be váltani hipp nagy dobozos csomagra:-)
Mi este késöbb aludtunk 9kor és reggel 5.45kor keltünk ma vettem fogra meg lázra nurofen szirupot..
like like!!!!!!!!!!! :-D
szépek vagytok!
na majd ha megyünk ceglédre titeket is +látogatunk,vagy lejöhetnétek 1 napra oda a fürdőbe.na de ez nem most lesz szerintem februárba.
Sziasztok!
Fogjuk rá jól telt az éjjelünk, ha Laura nem kelt volna 3X akkor mondhatnám, hogy szuper éjjelünk volt. Evelinem 8:30, 9:00 körül aludt el, én is már 9:30kor elaludtam nagyon fáradt voltam. Evelin csak 6kor kelt utána még vissza aludt 8.30ig így én is tudtam aludni és sikerült pihennem. HURRÁÁÁÁÁÁ:)))
Bocs a szófo....ért:D:D
annyira édes ÁRON!!! milyen kis bicepsze van ,-D
,,tényleg jól kikupált" :-D
magadról nem teszel fel képet? én is mindig picúrt fotozóm,de azért csinálunk közöseket is.
Jó reggelt! Mi is jól aludtunk ( Borka még mindig alszik) és mi is ma vagyunk 4 hónaposak!
Csillus: szerintem ne agyalj ezen a refluxos dolgon, nem hiszem, hogy az lenne. Nálunk is elŐfordul, hogy sokat bukik vissza, de ilyen amikor már a pörgés fontosabb ;) Ne aggódj! Ha az Uhval kegnyugtatod magad, akkor inkább kérj beutalót, az nem tart semmiből.
Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt!
Kipihent vagyok! :-) Zsezse 4-kor kelt, aztán 7-kor. Ma vagyunk 4 hónaposak!
Szép napot mindenkinek!