Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Emlékszel mondtam, hogy nem szereti a turkálós cuccaimat (nagyrészt az van nekem, hiába imádok turkálni...). ennek következtében muszáj lesz kicsi lányának mindent megvenni. Hello Kittyt is:-)
Hát én nem.
Lehet ha majd annyi idős leszek mint te, akkor én is erre fogok vágyni.. De még most nem.
És a pörgős munka nem jelenti feltétlen azt, hogy korán kell kelni.
igen amúgy halál cuki fiú cuccokat láttam én is és sztem ott is lehet havu fizut elkölteni az biztos :)))
én is ezt remélem mert az enyém se egy hellokitty fan :)))
hát ne tudd meg milyen jó az h nem kell csak fél9-9kor felkelni, napközben mehetek intézni mindent, nincs hiszti h nem érek oda a hivatalokba stb. Nekem nagyon bejön ez és nálunk mondjuk abból az 500főből kb a negyede teheti ezt meg a munkaköre miatt de kb mindenki erre vágyik :))
De a lányoknál sokkal változatosabb a ruhatár.
Én több lány cuccot találtam, ami bejött mint fiú.
Még szerencse, hogy fiú lesz. Ha lány lenen már ki kellene költöznünk a házból, hogy elférjenek a béby ruhák :D
Azért fiú cuccokban is vannak nagyon arik. De a csajosak jóval nagyobb választékban.
És én már tudom, hogy bár ellenkezik az elveimmel, de a fogyasztói társadalom áldozata leszek.....
Szegény csak szörnyülködik:-) Elvittem múltkor játékboltba, na ott volt vagy 1500 Hello Kitty:-)))
Tipikus pasi: semmi rózsaszín, semmi csicsa. Na majd a kislánya szerintem betanítja:-) Hihihi.-)
Én inkább a pörgősebb munkákat szeretem.
Így kivárom a soromat, hogy a pici mellett el tudjak majd menni dolgozni.
A fiuknak mennyivel egyszerűbb venni dolgokat, de a lányoknál az ember azt sem tudja melyik édesebbnél édesebb rucit vegye meg. :)))))))
na majd most akkor kiokosodik hello kitty ügyben az tuti :))
hát nagyon jó!! :) remélem ha visszamegyek is tudom majd ezt csinálni és akkor lehetek otthon is a babával.
cuki:-)))
Ilyet is veszünk majd, férjem nem tudta mi az a Hello Kitty, most már tudja:-)))
IBM-ben dolgozok egy HR-es szolgáltató központban.
kicsit bonyi elmagyarázni, tudod ez ilyen multis dolog és kívülállók számára értelmezhetetlen kb :))
de lényeg h van laptopom és tudok itthonról melózni és így a végén már egyáltalán nem kell bemennem az irodába :)
Legfeljebb felteszed a vaterára mint kismama kabát. Valaki biztos meg veszi.
feltettem a képek közé :)
Ezért jó a poncsó: nem kell kidobni. És szerintem nagyon csinos is.
de még januárban igen, utána már nem. mondjuk ezt már féllábon is és be se kell mennem csak itthonról, ennyit megér a dolog, anyagilag nagyon nem mindegy h rendes fizu v táppénz...
Jajj, szegény! :-(
De ugye a jövő hónapban már nem dolgozol???
Nekem pont a kabáttal nincs problémám. Minden mással igen :)
Így többnyire ruhába, és polár harisnyába járok, ha az idő is engedi.
hát rettenet basszus és ezért nem akarok venni mert utána mi a frászt csinálok vele? pláne ha legközelebb mondjuk nyári kismami leszek. ahhoz drága h ott álljon a szekrényben....
Puszi átadva, éppen itt az ölemben! :-))
Poncsóra én is gondoltam...
Én eddig is ezt hordtam télen, de az kicsi rám meg rövid változat.
A "komolyabbak" ban nem fogsz fázni és nem is jön be a hideg. De az áruk is szép:-)))
szia kler! télleg tök jó séta idő van :)) én is kimennék legszivesebben ha nem kéne melózni blöeeeee :S
A kisebbik fiam januári így valószínű hogy most is jó lesz rám a kabátom és nem kell újat vennem.
Kismama rucikat meg kaptam egy párat így azzal sem lesz gondom szerencsére.
Zajlik, zajlik :))
Én is megyek nemsokára egy körútra, itt is elég jó idő van :)
Szerintem 2 szoba teljesen elég.
:))
Én is szeretnék kabátot venni..Tegnap körülnéztünk Debrecenbe, de elment tőle a kedvem..olyan árak vannak...:-(((
További ajánlott fórumok: