2011 áprilisi babák (beszélgetés)
én azt se tudom elképzelni h én nézegessem később, jesszus... :))) sztem nem fog olyan hamar kimenni a fejemből :))
Neeeem, egyáltalán nem drágák! Utánad dobják! :D
Császárnál mi eddig jutnánk: Ez itt a műtő kedves apuka. Snitt....
Következő jelenet: megyünk haza a kórházból. Ismerem a férjem:-)
:D mi meg oda akartunk pár éve költözni, egy nagyon szép lakást láttunk, csak kieső volt.
azt nem fotózhatta, mert császár volt és csak az üveg mögül sasolt, de jó volt azt is látni h ott van és amikor nagyon nem bírtam próbáltam arra fordulni.
Én nem tartom őket nevetségesnek, hát dokumentáljon, ha akar, de hogy kinek mutatjuk meg na azon már vihorászok:-)
De mind ezt végig gondolni elég röhejes!!! :))
De, de amióta....(már leírtam) ez a Libegő környék megy:-)
Jó olcsó lakások vannak arra:-)))
Bocsi.
Én azokat tartom nevetségesnek akik magát a szülés folyamatát fényképezik le.
viliflora nem aszontad h hazaköltöztök majd?
Most már tényleg hagyjátok abba, mert megállás nálkül folyik a könnyem a röhögéstől:-)
ok, gyertek! Jó itt babázni, jó környék és mennénk együtt sétálni :)
Az én párom fotózott a szülő szobán is! Marhára örültem. És még mondta h mosolyogjak mert elég furán nézek ki. pffff
Köszi! megtudnád!
Meg persze ahogy oda adták neki rögtön fotóztatta magát a picivel.
Szerintem hamarosan megyünk mi is, nem akar elmúlni nála.
én már mindenkit letiltottam a fényképezésről meg a videózásról, nem akarok vörösfejű izzadt ronda képeket magamról és véres szottyosat a gyerekről...
Nekem is tájékoztatnom kellett apát min vihogok hangosan:-)
Mi ide is költöztünk :D csak nem a 12 be hanem a 2be
jaaaaajjjj :D:D és mennyi ilyen van istenem.. :))
Lányok már fáj mindenem a nevetéstől!!!!!!! :))))))))))
Egyébként van egy klub, az a neve h minden napra egy kérdés a babákról. mostanában elég halott, de ha van időd akkor érdemes elolvasgatni, amikről eddig szó volt, mert sok hasznos dolog van ott is, és átlátható, mert elég vázlatos, nem ilyen beszélgetős.
Akkor Te nagyon szép helyen laksz. Férjem, amióta elvittem libegőzni azóta oda akar költözni:-)
Az ilyeneken csak nevetni tudok. :)))
Képet szoktam csinálni egyből ahogy behozzák hozzám a kórterembe de nem a szülőszobán!!!!
Kombinálva após-anyós arcával:-))))
Jajjjj
Plusz: gyerek közben végig kiabál: mikor tesszük be a Thomast?
az itt van tőlünk nem messze :)
muhaha:))))))) és tudod így elképzelem h mutogatja h na itt mentünk be a kórházba, itt a szoba stb itt meg asszony micsodája egy félig kilógó gyerekkel... :D nagyon kemééééééény :))))))
További ajánlott fórumok: