2011 áprilisi babák (beszélgetés)
tudsz nekem elérhetőséget írni a céggel kapcsolatban? Őssejt.. köszi
Hát meg baba mellett gondolom megint más...
Na lányok, én megyek haza, rendbe kell szedni a Mimi szobáját, vagyis kiürítjük, hogy a kőműves szép munkát végezhessen holnap. :) szép délutánt nektek!!!
Az előző terhességet én is végigdolgoztam. Sajnos most nem olyan volt a münkaköröm.
Ha már ennyit dolgozunk érte, igaz? :) Engem mindenki hülyének, néz, hogy még mindig itt ülök, és fogok is egy darabig.
na így én is csak két hetet megyek táppénzre de anyagliag is sokkal jobban járok mert ez a két hét még belefér a 70%osba.
az őssejt dolgot szerintem is magának kell tudnia de tudom h nagyon bánnám ha nem vetetném le és neadjisten kéne majd, szal szerintem ennyit megér a dolog.
Egy távoli ismerősnek tavaly született lánya, akinek egész testét fedő bőrelváltozása van. Ezt kezeltetni több 10 millió forint lesz, ha vetettek volna le őssejtet, akkor töredéke, és kevesebbet is szenvedne a baba. Na így nem akarnék járni. Inkább nem eszek 1 hétig, de a lányomon nem spórolnék.
Én is ezt fogom tenni, táppénzre nem valószínű, hogy megyek, bár nálunk ez a cég hozzáállása miatt is van...
Örülök, hogy nincs komoly probléma. Ezt az őssejt dolgot mindenkinek magának kell eldönteni, de ha valami baj van és jól jönne ha lefagyasztottuk volna..., akkor biztos ostoroznám magam, hogy miért nem tettük! Már az 1-es típusú cukorbetegséget is tudják vele gyógyítani, nekünk erre elég nagy az esélyünk.
Én Ariellel mosok 40%-on + Gabi öblítő és vasalás.
Nem kell csak ha bnármi van azonal telozak neki:-)Szerintem csak pénzkidobás ez a levétel bár ti tudjátok de én ilyenek nem dölök be azt a pénzt a kicsire is tudnátok költeni..
Tényleg a védőnőnél is voltam! Ez is egy sűrű nap! Ott minden rendben volt. Hallgattunk szívhangot! Jó volt megint behallgatózni egy kicsit! A vérnyomásom továbbra is alacsony, a pisi rendben, a súlyomnak nem örült annyira (+12 kg), de azt mondta, hogy az jó, hogy már 2 hete tartom.:-)
30fokon mossál!Utána meg ugyis vasalni kell az is ferötlenit:-)
szerintem ez egy jó megoldás!
én meg beszéltem a védőnővel és mondtam neki h terhesség végén már nem leszek itt hanem pesten és h mi legyen akkor a táppénzes papírral mert ugye akkor már azon leszek és h nem biztos h el tudok jönni már akkor 2 hetente a terhesgondozóba papírt kérni és azt mondta h a terhesség utcsó két hetétől már kérjem a tgyást és akkor meg van oldva, szal lehet ezt fogom akkor.
Tényleg tegnap este erről beszéltünk! Szerintem ez ugyanaz a cég. Nekünk is 169e Ft. Valószínüleg mi is őket választjuk, ennél jobb ajánlat úgy sem lesz.
Hű ez nem túl jó, de a lényeg, hogy belül zárt vagy! Én nagyon megijedtem még a 3100-tól is, mert a fiamnál végig zárt voltam. Kicsit korainak tartom. Nem kell feküdnöd vagy jobban kímélni magad?
Sziasztok lányok! Sikerült ez a táppénzes dolog. Bementem ma dolgozni, elküldtek az üzemorvoshoz, ő azt mondta nem vagyok alkalmas munkavégzésre, így a mai napom szabadság és holnaptól megint táppénzen vagyok. Az előnyeim: előlről indul a táppénz, szóval újra 15 nap betegszabi, újraszámolják a táppénzem, így több lesz, mint a tavalyi, + étkezési utalványt és 10%-os kedvezményt is kapok! Örülök, hogy sikerült! :-)
Sziasztok lányok!
Hát nem semmi mennyit írtatok pár nap alatt!!!
Ami persze nem baj, reggel ota olvasom öket vissza.
Nem tudtam jelentkezni mert pár napja szép kis vírust kapott a gépem ami persze kiütött mindent.
De tegnap helyre hoztuk a hibát:
Viszont lemaradtam erröl a klubb dologrol, hol találom és hol van a táblázatunk?
Valaki irja már meg!Köszi
délután még jövök most megyek az oviba Heniért.
Sziasztok
akkor lehet csak öblítőt cserélek akkor mert most vettem két vadiúj bazinagy folyékony mosószert és tiszta pénzkidobás újat venni
Én arielt használok neki is mint nekünk és a silán sensitive öblitöt:-)
Én persil sensitiv és coccolino sensitivet használok és a babaruhákat is azzal mostam-om.
Mi vettünk a fodrászatba mosódiót de még nem kezdték el használni,mert van még pormosópor.Biztos,hogy jó lesz.
Bocs hogy beírok ide, én tavaly szültem áprilisban. Én mosódiót használok, teljesen természetes, nem allergizál és ráadásul olcsó. 1kg alig 3eft és egy évre elég, pedig én 5 főre mosok. Ergo naponta.
Öblítőnek meg kb. 1/2dl ecetet. Nem lesz ecetszagú a ruha, hanem friss tisztaság illata.
milyen mosóporral szabad kimosni a babaruhákat? csak mert majd ki akarom őket már lassan és nem tudom szabad azzal amivel a sajátomat is (gondolom h nem?)
Hát ez azt jelenti hogy
2200 2 ujjnyi méhnyak, 2 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
irt ki vissza tartot már a multkor is most szednem kell meg a magne b6-ot is..
tegnap pont erről beszélgettünk itt este, mi is fogunk vetetni, az is megvan már h melyik céget választjuk.
Engem is most hívtak.169eft?
További ajánlott fórumok: