2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Voltam tegnap dietetikusnál szerencsére nem nagyon változtatott a diétámon. Viszont cserében minden hétfőn mehetek 2 pontos vércukor mérésre és minden kedden vissza a dietetikushoz a lelettel egészen a 38. hétig.Majd szülés után 6 héttel kontroll.
Gáz akkor van ha 6.7 főlé megy az étkezés utáni cukorszintem mert akkor jön az inzulin. :(((
Ja köszönöm a dicséreteket Alexa nevében is. :))
jó reggelt!
én még mindig alig bírok felkelni :) mondjuk 7kor jött sms-em és arre felkeltem és éreztem h nagyon diszkózik a baba de vissza tudtam aludni simán :)
Jó reggelt Neked is!
Örülök, hogy jól aludtál! :-)
Szia!
Tényleg rég voltál! Mi jó vagyunk..és Ti? :-)
Sziasztok!
Ma elviszem csajozni Lalámat. Van egy barátnőm, akinek 3 hónappal fiatalabb a kislánya! :-)
Huh...nem semmi súlyú lett az a baba! Lalám kb. 3 hónaposan volt ennyi, pedig nem született kis súllyal ő sem (3600 gr.)
Nekem annakidején elkérték az eredeti házassági anyakönyvi kivonatot, aztán postán visszaküldték!
sziasztok
Rég jártam fent itt hoxán...:(
Hogy vagytok?
Jó éjt Nektek!
Megyek dolgozni, a saját gépem lenullázódott, most ki kell használnom az estéket apa gépén....
Megnéztem én is csak elfelejtettem reagálni: szavad nem lehet innentől:-))
Talán a doki bácsi, ha kicsit jobban nézne ki:-)))
köszi köszi én is nagyon hepi vagyok tőle :)
örülök h nálad is minden rendben :)
Akkor minden rendben:-))))
A klubban felírta az elérhetőségét!
Na sziasztok! Most értünk haza, sűrű nap volt. A szülésfelkészítő hasznosnak bizonyult. A dokinál minden rendben volt, majd rakok fel képet. Zselyke már befordult és már több, mint 900g. Kicsit több a magzatvíz és már kicsit kinyílt a külső méhszáj, de azt mondta a doki nem kell aggódni.
Porvoo! Gratulálok a klinikához! Jó döntés!
Sucev! Én is megnézném a babód! Átküldenéd, hogy talállak meg iwiw-en?
Már látom erre fény derült:-)))
Házasságiról írtam Neked (porvoo)privit.
Hu lányok a januári babusosba olvastam most
Renus (Eni26) most írt, hogy megszületett Fanni baba. 5500 gramm és 60 cm, óriási baba
te jo ég eszembe jutot mikor Alexet szültem akkor szült egy nö császáral 5kg-os babaát mikor hozták ki a többi közt kész kisaszony volt:-)