2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Előfordulhat nyugodtabb napja néha. De az is lehet hogy túlságosan is izgultál a dietetikus miatt és ilyenkor ő is kevesebbet mocorog.
De ne félj be fogja pótolni. :))))
Eddig ma még csak most rúgott meg Emma,már kezdtem pánikolni,hogy most mi a baj.
De lehet,hogy már többet alszanak,mint mocorognak?
Nagy duma és tudom,hogy könnyű mondani.De.Ne idegeskedj,mert akkor magasabb az eredmény.
Jó lenne már ha mindenkinél megszünne a problémája és boldogan,nyugodtam várhatnánk babánk születését!
Megjöttem.
9:30-ra volt időpontom és 10:50re nagy kegyesen a dokinő behívott.De addigra a dietetikus oktató leellenőrizte a táplálkozási naplómat amit vezetnem kell.Elégedett volt.Vissza a dokinőhőz.
Mondta,hogy jó így a diétám és majd küldjem el neki heti lebontásban a táp.naplómat mailben és legközelebb csak febr.04-én talcsizunk:))))))))))
Hála az Istennek.
Reggeli cukrom az 7,2 volt az izgalom miatt:((
Hát ennyi volt.Köszönöm a szurkolást igazán jó pom-pom lányok lennétek:)))))
Sziasztok!
Maja! Drukolok, hogy minden rendben menjen a dietetikusnál! Majd gyere, és mesélj!
Sorlyke! Jaj, szegény! elrontottad valamivbel a hasad? Pihizzél is, amennyit csak tudsz!!
Rbaba! Csak azt tudod tenni, amit írtál is, vagyis só mentes kaják, illetve ez a nátriumos vízre figyelés. Valaki hajlamosabb rá, úgy látszik Te ilyen vagy! :-(
Már én is gondoltam, hogy megkeresem Hidvégit az iwiw-en, de még nem volt időm rá..Remélem nincs semmi baj velük...:-(
Szia, köszi, már ki is robogtam megnézni.
3 féle víz van itthon és én a legalacsonyabb nátrium tartalmút iszom, de megnézem majd a boltban a babának való vizeket,hátha annak még alacsonyabb.
Jo reggelt lányok!
Nem tudom mit szoktál inni de ha ásványvizet iszol akkor nézd meg a nátrium tartalmát a vizvisszatartás miatt.
Maja szorítok neked!!
Volt itt a védőnő. Szerencsére csak egy fél órát. Elmondta mind azt amit már eddig is tudtam. :))
Jó reggelt lányok!
Kicsit nézelődöm, kivel-mi van. Úgy látom mindenkinél más-más "nyűg" jön ki mostanában.
Én a vizesedéssel küzdök, pedig még csak a 29.hetet töltöm.
A lábam nem is annyira gáz,mert sokat pihentetem, inkább a kezemen az ujjaim állandó zsibbadása, feszítése zavar.
Volt már valakinek ilyen?
Úgy tudom,hogy sajnos a só és fűszermentes étrenden kívül nem nagyon lehet vele mit kezdeni, csak majd szülés után lesz jobb :-(
maja szorítok majd mesélj mi volt!
én hétfőn megyek erre az egész napos vérvételre, de addig is nézem az itthoni mérővel h hogy állunk.tegnao a védőnőnek mondtam ezt azt a 7 felett inzulint és teljesen le volt döbbenve tőle ő is h mi ez a hülyeség. hát mondom ez van és nem csak nálunk ezek szerint...
Sziasztok!
Nórus köszi:-)
Épp tegnapelőtt este vettem a Sparban:-) Nagyon fini:-)) Akartam írni.
Mindenkinek szép napot este leszek.
Szia!
Biztos ügyes vagy a diétával,nem lesz gond ne izgulj!!
Megtaláltam Hidvégit az iwiw-en de sajna ott sincs feljelentkezve és nincs semmi elérhetősége kiírva.
Írtam neki üzit hátha kapunk róla valami hírt.
Sziasztok Kismamák! Ne haragudjatok, hogy ismét bepofátlankodok ide, de van egy bölcsőm eladó. Asztalos csinálta egyedi kivitel. Jó magason fekszik benne a baba és elég széles, hosszú. Mi szerettük nagyon. Mivel még csak most kezd a Luca felülni így 9 hós koráig jó volt! De mostmár félek benne hagyni...
Akit érdekelne légyszi írjon priviben és küldök fotót a mailjére. Köszönöm szépen előre is!
Ja és székesfehérvári vagyok, de egy pár városba tudok szállítani.
Jó reggelt!
Most megyünk a dietetikushoz:((((((
Jó reggelt!
Sucev! Utólag én is sok boldog névnapot kívánok! :-)
Remélem mindenki jól van! Hidvégiről semmi hír..sajnos telefonszámot sem tudok...:-(((
Ha Lalám ébred megyünk vásárolni..hátha nem fog esni az eső!
Nagyon szép napot Mindenkinek!!
PUSZI!!!
Jó reggelt lányok!
Viliflora!Most olvastam a tescoújságban hogy mától 2 fizet 3vihet akcióba teszi a Teekanne gyümölcsteákat,és ott a képen az a fini nagymamás :-) és csak 1000 Ft a 3.
Jó reggelt mindenkinek!
Köszi szépen mindenkinek a köszöntést! :))
Ma délelőtt jön a védőnő úgy hogy majd csak délután leszek. Ma egy kicsivel jobb volt az éjszakám bár így is elég álmos vagyok.
Suvec
Boldog névnapot kívánok!
Sziasztok!
Csak beköszönök este leszek.
Sucev!
Boldog névnapot kívánok:-)