2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Szerencsére nekem sok minden megmaradt még annó a kisfiamnál, majd csak a ruhákat kell visszkérnem és kimosnom :)
Én a melltartót hagyom még,mert kitudja mekkora lesz a hátam + a cicim.
na vettem eldobható bugyikat meg melltartó betétet, már csak a müllerbe kéne bemennem vagy két szopis melltartóért :) tényleg ki is volt itt aki vett? jó lett végül a méret?
én is remélem h neked jó lesz legalább :)
Szia!
Remélem nem gyarapszik a cukrosok szövetsége!
Sziasztok lányok!
Megjöttem a cukorterhelésről!
Tegnap este mentem fel Bp-re a férjem szüleinél aludtam,hogy reggel 7-re időben odaérjek vérvételre.Nem volt gáz,csak már nagyon éhes voltam két óra múlva:-)
Eredményt nem tudok,a dokim csak akkor hív ha van valami eltérés rajta,egyébként 26-án megyek hozzá megint.
Visszaovasok!
Én épp most ebédeltem, és beindult az ilyenkor szokásos táncolás :)
Mókás tud lenni nekem is a pocakom.:))))
Igen, az enyém is szokta ezt csinálni, többnyire jobbra lent. Én a kis fejére gyanakszom olyankor, mert fejfekvésű. :) Pár napja pedig van úgy, hogy teljesen befészkeli magát az egyik oldalra és olyan vicces, deformált hasam lesz tőle! :P
Lányok,nálatok is van olyan amikor a baba valamelyik oldalra megy és ott feszül az oldalatok és van egy nagy gömb?Lehet az a feneke?
ja igen hát ott lehet kérni kifejezetten diétásat csak szólni kell előre :)
Szerintem Sucev arra a kajálásra gondolt, amikor a kórházban leszel szülés itán! De olyan szuper helyen, ahova Te mész, biztos nem lesz semmi gond! :-)
nem hát nem kell ott ülönöm egész nap hazajöhetek közben :) oda majd csak szendvicset viszek.
Nem rég értünk haza. Lalám elfáradt a csajozásban: alszik a drágám! Olyan jól eljátszottak együtt. Próbáltam képet csinálni, de képtelenség olyant készíteni, amin egyik se mozgott! :-)
Én is megnéztem! Jajj, de drága! Főleg azon, amelyiken ásít! :-))) Hihetetlen, hogy egy ilyen baba van a pocakunkban, nem? :-))
Mindenkinek aki dietetikushoz megy meg cukorterheléses vérvételre sok sikert és jó eredményt kívánok!
Köszönöm! Én most egyfolytában nézegetem! :-)
Az jó!!
Legalább lesz hűtő ahova betudod rakni a kajádat?
ja értem. nekem külön mondták h vigyek mindent mert nem lesz semmi kaja ott.
A kórház adta az állítólagos diétás ebédet. A többi nem volt meleg étkezés így az én állítottam össze.
mármint h a kórház adott ebédet? vagy a kórház mérte? mertnekem mindent ott mérnek majd és minden kaját magamnak viszek ill. csinálok.
Egy jó tanács az ebédre figyelj oda. Amikor nekem csinálták ugyan ezt akkor csak az ebédet nem én mértem magamnak hanem a kórház és 7.7 lett tőle a cukrom.
Hát ha minden jól megy annyira nem lesz nehéz. A fiamnál a diétám reggelije 40g-os volt most meg csak 30g-os. És ráadásul a vérvétel is étkezés után egy órával volt most meg másfél órával lesz. És a fiamnál sem ment 6 főlé a cukrom.
Remélem szerencsém lesz. :)))
Ja azt elfelejtettem hogy minden héten mérnem kell a súlyomat is.
én majd hétfőn megyek az egész napos vérvételre, hát csak remélem h nem lesz egy 7 fölötti értékem se mert akkor inzulin. :( azt meg el se akarom képzelni h 2 naponta kelljen járni mondjuk nem is fogok mert itt se leszek már a végén ugye hanem pesten, szal ez érdekes lenne. de a 6.7 az nagyon kemény én nem is értem ezeket komolyan :(
Zsezse,a képek nagyon jól sikerültek.Nem lehet vele betelni.
Én pénteken megyek a dietetikushoz:((,nagyon nem várom bár egész jól tartom 7alatt a vércukrom.
Kicsit már fájnak az ujjaim de kibirható még.
Én nem szeretnék hetente járni a diabetológiára,remélem nem is kell.Azért belegondolhatnának,hogy ez egy plusz stressz a kismamának.Akkor hajrá és vidd le 6,7 alá.
A 2 pontos nem más mint egy éhgyomri és egy étkezés utáni vércukorszint mérés (rendes vérvétel nem csak ujj begyet szúrnak).
Nekem 6.7-et mondott a doki, amúgy nem mérem itthon mert nem vettünk vércukorszint mérőt.
Mi február 5.-én megyünk 4D-re.De már tűkön ülök:)))
Sziasztok,
Én ma nagyon fitt vagyok, reggel ágyba vittem a kis szerelmemnek a rántottát, aztán jöttem munkába, és nem bírom kivárni a délutánt, pontosabban a 6 órát, hogy megnézhessük Mimit 4D-ben :) Olyan izgalmas :)
Mi az a 2pontos?Nekem azt mondta a doki ha 7fölé megy akkor jön az inzulin.
Méred otthon is?
További ajánlott fórumok: