2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Nyitott a méh szájsd vagy zárt?
Lehet fürdeni csak nem forró vízben...
Bár én végig zuhanyoztam,jobban szeretem a zuhanyzást.
Én áprillis 3-ra vagyok kiírva.Hétfőn kezdtem a 35.hetet azaz ma 34+2 napos a babám.Ez biztos!Nem értem,miért mondod,hogy csak ma kezded a 35.hetet mert kb a babád most 34+5 napos ha jól számolom:-) N
ekem sem görcsöl a hasam,a dokim azt mondta ha nagyon fájna irány a kórház.Ma hála az égnek egész nap jól voltam,"csak" a hasam alja szurkált.
Kitartás:-)))
Remélem hamar haza mehettek Ti is.
Kösz:-)
Pihennem kell, de nem kell feküdnöm. Emelgetni ilyesmit nem lehet, de már csak pár hét kibírom valahogy:-))
Viliflora, ez szuper!!!:)
Gondolom azért otthon is szigorú pihire vagy még utalva, ugye?
Pamoabf, sztem ne aggódj ilyesmi miatt, mindannyian másképp éljük meg ezeket a dolgokat.:) Amíg a vizsgálatokon minden rendben, nincs ok parázni!!
Én is nagyon sokáig paráztam, mert mindenki már a 16. héten érezte a baba mozgásait, én kb. a 22. héten voltam benne biztos, és akkor sem volt az, amit írtak mások, hogy egész nap rugdosna...
aztán anyukám elmesélte, hogy én magam is "csendes" baba voltam, volt hogy napokig nem adtam jeleket - és nem tudom, van-e összefüggés, de születésem után is nyugis maradtam, elmondások alapján szinte sosem sírtam, és tökéletesen elvoltam magamban is, ha úgy adódott.:O)
Úgyhogy én már nem parázok ilyesmin.:)
Meg sztem nem csak a baba "jellemén" múlik, hogy mit hogyan érzékelünk, hanem a saját testünk adottságain is, alkati kérdés, mint pl. ez a leszálló pocak dolog is.:O)
Nemsokára én is hazamegyek :P :)
Örülök, hogy jól vagytok!!!
Sziasztok!
Csak beköszönök. Mi itthon vagyunk szerencsére nem lett semmi bajunk.
Köszönöm mindenkinek, aki küldött jelet:-))
Pussz
Engem néha zavar a csuklás.Lili is sokat csuklott,és most a hugi is elég sokszor:))
Tegnap este nagyon aktív volt,a bordám útba volt neki vagy nem tudom mi szándéka volt vele,de nagyon rugdosta!!:)
Szia!
Nyugi! Lehet csuklott már, csak észre sem vetted. Pl aludtál, vagy éppen mozogtál!
Sziasztok!
Én sem tudom,hogy mikor csuklik.
Nem is figyeltem,hogy csuklana-e.Mozgásait érzem és az a lényeg.
Remélem is,hogy csuklik,csak én nem érzem :)
Köszi a választ :)
Ne aggódj!Ez nem jelent semmit!Főleg h még bent van a pocakodban,és reméljük még jó pár hétig marad is!
Különben is az is lehet h csuklott már,csak Te nem tudod!:))))
Lányok én kezdek aggódni...Én még nem éreztem ,hogy csuklott volna a manó, pedig ma kezdtük el a 32. hetet.
Van okom az aggodalomra?
Szegény Tami! :-(
Én még nem próbáltam ezta kúpot, de biztosan nem ártasz vele, hisz ez homeos szer! Egy próbát megér! :-)
Sorlyke: Én sem látom, bár én nem vagyok mérvadó, sohasem szoktam meglátni az ilyen dolgokat:-))
Ha esetleg lejjebb is ment, nem annyira, hogy feltűnő legyen.
Sorlyke:Én nem látom,hogy lement volna.
Én onnan vettem észre a lányomnál,hogy már letudtam vágni a körmöt a lábamról és olyan volt a hasam mint egy sörhas:)))
Sziasztok!
Én is szeretem, mikor csuklik. Ilyenkor legalább a család is érezheti, nem hagyja abba a mozgást, ha más kezét érzi. Meg tudom, hogy minden oké, még ha jó rég nem is rúgott.