2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Láttam, hogy a szoptatás is témea volt, plusz örök szerelmem, a babakocsik :)
Lányok, akinek kicsi korkülönbség lesz a tesók között, vesztek/vettetek testvérkocsit? Én rendeltem egyet, mert hiába lesz 20 hónapos Tita, mire Lori megszületik, olyan kis kajla még séta közben, és hamar el is fárad. Eddig a kezünket sem volt hajlandó megfogni, de elmúlt napokban szépen sétált a kezemet fogva. Egy darabig. Aztán nyafi, hogy ő beülne a kocsiba :)
Remélem nem lesz felesleges pénzkidobás :)
Szoptatásról:
Én Dominikot annó egészen a szülés napjáig szoptattam, de ahogy Tita megszületett, nem is érdekelte a dolog, pedig azt hittem lesz nagy sírás-rívás-féltékenység. De semmi. Átengedte a terepet :)
Tita is 15-16 hónapos koráig szopizott, persze mindkettőjük 6 hónapos korig kizárólag anyatejes baba volt. Én nagyon az igény szerinti szoptatás híve vagyok, nekem nagyon bevállt.
Fejni sosem szoktam, nem is értem mi értelme, a baba sokkal hatékonyabb :) Plusz én gyűűűűlölöm azt az érzést, amit a mellszívók okoznak. Plusz: attól lóg csak igazán a cici :(
Első gyerekes anyukáknak, ha ajánlhatok egy könyvet: Hanna Lothrop: Nagy Szoptatóskönyv. Minden, de tényleg minden benne van, amit tudni lehet és érdemes a szoptatásról. Ha valakit érdekel, nekem van egy eladó példányom, mert kettő van belőle :)
Akik kórházban vannak, kitartást nekik, nem könnyű ennyi időt kórházban tölteni, ezek között a körülmények között, szóval minden tiszteletem... Én még a három napot sem szoktam kibírni, hazajövünk hamarabb. Semmi értelme, ha mindketten rendben vagyunk, ott úgysem törődik velünk a kutya sem. Sajnos.
Szép estét mindenkinek!
Szia,
Üdv nálunk :) Annyira furcsa hallani, hogy még nem tudjátok a nemét a babának. Mi már a 16. héten nem bírtunk magunkkal, és majd megőrűltünk, hogy megtudjuk. 4D-s ultrahangon is voltatok?
Igen mi tudjuk, voltunk magzatvízvizsgálaton, úgyhogy 100% kislány!
Van egy klubbunk is, oda is jelentkezhetsz 2011 áprilisi babák. Van egy táblázatunk is, ott láthatod kinek milyen nemű babója lesz, mik lesznek a nevek... V.klernek írj privit és te is bekerülsz.
Nevetek már van? Mármint tudom, hogy nem tudjátok, hogy mit dugdos a lába közt, de azért biztos van mindkét variációra ötlet. :-)
de klassz :)
de ti már biztosan tudjátok hogy mije van a lába között..
Huh szegény, nagyon drukkolok neki is!
Én nem tudom mi van itt, talán a frontok, vagy mi lehet, de mondom, nekem is furcsa érzéseim vannak, szerdán délre megyünk a dokihoz ultrahangra meg a szokásos kontrollra.
Juj nagyon izgiiiiii :)
bár nekem még több van hátra, mostanában elkezdett hullámokban fájni a derekam napközben, meg fájdogálok is, hát nem részletezem, de furcsa érzések ezek...
nekem csak 40 !!!!!!!!!!! nap VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
lehet nem fogom addig bírni,mert majd szétdurran a hasam.
Sziasztok!
Ma regisztráltam, új vagyok, viszont a 30. hétben járunk az igen szégyenlős pocilakónkkal :)
sajnos nem tudjuk még hogy mije van..már kipróbáltam mindent: csoki evés uh előtt, kóla.. de hiába :( már lassan mintha immunis lenne az édességre és vannak pillanatok amikor mintha játszana velem.A múltkor ettem csokit, és az uh-on nem moccant, az orvos sem látott semmit mivel a köldökzsinór a lába között volt.Ettől eltekintve nem vagyok csüggedt, sőt... de mikor már hazafelé jöttünk akkor moccant meg :D
vicces..
szóval szeretnék csatlakozni is ebbe a klubba, hogy mint első gyermekes és kezdő leendő anyuka tapasztalatot gyűjtsek Tőletek és megosszam én is az érzéseimet véleményeimet Veletek.
A tervezett időpont amire ki vagyok írva: április 27.
Boldog Babavárást!
Most, hogy már egyre többen kórházban vannak, kezd eljutni a tudatomig, hogy mindjárt április van. :-)
Remélem minél előbb hazaengedik azokat akik kórházban vannak! Megy a drukk mindenkinek!
Szia,
Sajnálom, hogy te is kórházban kötöttél ki... Mi a cervix értéked?
Sziasztok!
Mindenki hamarabb akar szülni????
sziasztok!
Köszönöm a jeleket meg a jó kívánságokat. Jól vagyunk már és remélem hamarosan haza mehetünk:-)))
Pussz Mindenkinek:-)))
Sziasztok!
Először is köszönöm a kedves fogadtatást,aranyosak vagytok! :)
Másodszor pedig mielőbbi gyógyulást a betegeinknek!!
Már csak 58 nap,ha a baba is úgy gondolja :) De várom már :)
sziasztok!
Megy a drukk a rászorulóknak!!!
Még mindig nincs nevünk. Bár kicsit elszomorít, hogy csak 1x látták kukacosnak.
Plüss! Örülök, hogy jól vagytok, és aPárod is szépen javul! :-)
Lalámnak egy 3 napos láz nevezetű betegség kapta el. Ez 2-3 nap lázzal, és utánna kiütésekkel jár. Most Pözyinek hívom! :-) De tegnapextra nyügös volt...:-((( Ilyent még soha nem csinált. Fájhatott a fejecskéje, mert azt mutogatta. Olvastam, hogy előfordulhat ez is ilyenkor...
Kiklus! Elhiszem, hogy rossz a párod nélkül...Kitartás! Nem beszéltük meg még, hogy ki kit értesít. Egyébként én ápr. 26ra vagyok kiírva, úgy mint Te! Én még pocakosként ülök itt, amikor a többiek már babáznak! :-))
Nem beszéltük meg, hogy ki kit értesít, majd ezt mindenki eldönti! Az viszont jó lenne, ha nekem küldenáétek egy smst, hogy tudjam vezetni a táblázatot! :-)
Amariann! Jobbulást Neked! Pihizz, gyógyulj meg hamar!!!
Mariann! Üdv köztünk! Itt jelentkezhetsz a klubunkba: [link] ha gondolod a táblázatba is felveszlek! :-))
Porvoo! Neked is jobbulást!!! Vigyázz magadra! :-)
Nbandus! Remélem azért még hazaengednek szülés előtt! Otthon mégis jobb készülni a nagy napra! Drukolok, hogy Mimi minnél tovább bent maradjon!!
Szia Mariann én is Mariann vagyok és szegedről. Örülök hogy végre valaki van aki szegedi. Én ápr. 10-re vagyok kiírva. Ki az orvosod? Privit is küldhetsz. Minden jót neked!
Viliflórának kitartást kívánok. Remélem kihúzzák ameddig lehet.
Sziasztok!
Viliflora írt, sajnos Ő is kórházba került! :-( hasonló okok miatt, ami Nbandusnál is, kinyilt a méhszáj, és pihire van itélve...:-( Nem tudni, hogy egyáltalán hazaengedik-e a szülésig, vagy sem...
Mindenkit üdvözöl, és puszil!!!!
Jó reggelt csajok,
Üdv az újaknak, szépen szaporodunk:)
A betegeknek pedig jobbulást!!!
Nálam most volt bent az orvosom, jól elbeszélgettünk, holnap vééégre megvizsgál, hogy romlott-e a helyzet, vagy stagnál. A beszélgetésből kiderült, hogy nem csak megvan rövidülve a méhszájam, de nyitva is van a külső méhszáj, illetve már előrefelé kezd jönni (ezt nem tudom jobban megfogalmazni), és gyakorlatilag kis eséllyel fogom kihúzni 40. hétig, szerinte a 36. hét a reális, ha addig vigyázok :( Az még egy hónap körülbelül, ami már nincs messze, de nagyon remélem, hogy addig hazamehetek majd innen.
Na ennyi a hírem. Szép vasárnapot mindenkinek!!!
Porvoo, jobbulást neked is!
Mariann, üdv a topicban!:) Jó sokat kellett várnotok, de megérte: nagyon édes Domi már a 18 hetes képeken is!