2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Elképzelhető, bár reggel kicsit megijedtem. Éppen áltam, mikor éreztem minta elindult volna valami. De valószínűleg annyi volt, hogy mivel nyomja a hólyagot, így ösztönösen elindul 1-2 csepp, de teljesen magától.
Mondom valami csöpög, még itthon volt a férjem is. De azóta semmi, úgyhogy még nem szülök.
Olgi gratulálok a Házassági Évfordulótokhoz!!!
és milyen jó, hogy mindjárt kész a babaszoba is.
Lana hogy vagy? olvasom, hogy hogy vagy, görcsök voltak/vannak?
Pihenek sokat, de tényleg nagyon kifáraszt.
Én is ettől tartok, hogy teljesen ki fogok merülni a végére, mert aludni sem tudok.
Ezt akarom megbeszélni a dokival, mert ez így nem biztos, hogy jó lesz :S
Sziasztok!
Még mindig egyben, a helyzet változatlan.
Ma megyünk dokihoz, talán okosabbak leszünk.
Remélem mindenki jól van, most tényleg megpróbálok visszaolvasni :)
Ja, és nekem is jött újabb jóslófájás már megint menetközben. Ahogy kijöttem a boltból és már megint alig vártam, hogy elérjek a kocsiig.
Nem is csodálom, aznap alig pihentem.
Az van nekünk is,de nálunk elvileg külön lesz igaz csak 3 méter kb de én nyugodtabb lennék.
Judy lehet neked hirtelen fog jönni,nem mindenkinek vannak előzmények.
Lanától megint nem kértük el a számát:P
Sziasztok!
Babaszoba nagyja szerencsére készen van. Már csak a dekoráció, egy kis takarítás van hátra.
Tegnap volt az 1. házassági évfordulónk. A legnagyobb viharban voltunk vacsorázni. Senki nem volt az étterembe rajtunk kívül, pedig máskor tömve van. :)
Éjszaka nem sokat aludtam, folyt rólam a víz és picurka rugdosott, Ő sem bírja a meleget.
Rebi, mi kapunk légzésfigyelőt, én viszont egy bébiőrt szeretnék még, mert az nincs benne.
Még visszaolvasok, amit tudok, mert kicsit sok maradt ki.
Sziasztok!
Szandi, Viki akkor már nálatok is jönnek a jelek, nálam még nem igazán.
Nagyon nehezen tudok fordulni éjszaka, ennyi csak.
Elvileg mához két hétre vagyok kiírva.
Tataci majd írj az NST-ről.
Álmomban viszont megszültem, 3 kg körüli lett, erre emlékszem, egy kicsit zavaros volt. Már nekem is annyit jár a fejemben, hogy nem is csodálkozok rajta, hogy ilyeneket álmodok.
Lanáról nincsen hír?
Szerintem ne edd tele magad,de pl fél szelet piritóst nyugodtan ehetsz.
Én is megyek a héten vmikor.
Szandi te vettél légzésfigyelőt?
És a többiek?
Szia Rebi!
Nem tudod véletlenül,holnap megyek vérvételre,ez előtt lehet enni??
Jó reggelt lányok.
Nekem is fájt 2* is a derekam nagyon.
Le kellett feküdnöm.
Szia Tataci! Majd írd meg mi volt!
Nekem is volt egy fájásom éjjel,de az nem álom volt:-)Aztán el is múlt:-)
Jó reggelt!
Korán keltem, indulok NST-re. Muszáj korán, hogy még esélyem legyen elkapni a dokimat 8 előtt.
Remélem ma mindenki tudott aludni, itt kellemesen hűvös volt az éjjel. Fülledt se volt annyira, pedig esett is egyszer az eső.
Azt álmodtam, hogy volt egy fájásom - legalábbis szerintem csak álom volt.
Kezd az agyamra menni a várakozás, mi?
Jó éjt csajok!
Már rosszalkodik az internetünk. Majd holnap jelentkezem.
Szép álmokat!
Vendégek elmentek :) mindenki jólérezte magát.
A párom barátai, ők is babát várnak november végére. Nekik ez lesz a második gyerek. Első is november végén született.
én annyit nem vállalnék!!!
nálunk ugye 2 év lesz a gyerekek között, sztem elég meló 2 kicsire figyelni- nevelni. Ha jönne utána a 3. na ott valaki tutti hogy hiányt szenvedne!!! A harmadikra ráérünk 5 év múlva is.. addigra még csak 31 leszek a nagyfiam meg már sulis! Árminka meg majdnem sulis:)
HAsfalam a hugyhólyaggal + a méhfallal.
Szóval elég sokáig voltam a műtőbe. Verát is 1 óra múlva vették ki. Hugyhólyagon keresztül.
Kíváncsi leszek a mostani szülésre.
Állítólag ez az összenövés abból adódhatott, hogy volt hasi műtétem, még amikor pár hónapos voltam. Ez az a shunt műtét.
Hegem látszódik. Időnként viszket. De gondolom mert nyúlik a bőr.
Egyébként összenövéseim voltak. Így nem is tudom, hogy igazából simán megtudtam volna e szülni úgy hogy ne legyen vmi baj.