2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt hittem Lana már babázik. Tegnap csak este jöttünk haza, első dolgom volt megnézni h mi a helyzet. Férjem is mindig érdeklődik h született-e baba? Már ő is izgul!-)
Köszi, aranyosak vagytok!
Az egészet is megmutatom majd, ha teljesen kész lesz, hívom is mindjárt a bútorboltot, mert kb. 1 hónapja csúsznak az ágyammal.
Szia! Nekem is megnéznéd, hogy szerinted mikor szülök?
1980.02.19. 7:15 Nyíregyháza és most is itt lakom
Mennem kell megjött az örzöm :D
Judy! Nagyon szép ruciban jöttök haza!!
Szép a kiságy és a pelenkázó is :D Nagyon tetszik!
Remélem ma már jelentkeznek az ággyal!!!
Sziasztok
sziasztok!
Rebi! Nekünk van légzésfigyelő még a fiamnál vettünk! Nagyon jó szerintem mert nyugodt lehettem. Van anyhívó is ahol hallom ha felsír a pici vagy bármi van! Én a légzésfigyelőt 1 éves koráig használtam minimum! Alig mertem kiszedni alóla pedig soha semmi nem volt csak a megszokás ugye:))
sajnos nagy szél volt, hűvös is volt.
Szokták mondani, hogy hátulról semmi nem látszik, de lehet csak udvariasságból mondják.
Jövőre ha tudtok mindenféleképpen menjetek nyaralni, mi is ha tudunk megyünk!
Olgi! nagyon jó a hajad fazonja és jol is áll Neked!
Régebben nekem is volt ilyen és nagyon szerettem csak minden nap be kellett lönöm :)
Szép helyen voltatok.Én sajnálom, hogy idén nem jött össze a nyaralás, de azt mondtam, hogy jövőre mindenképp.
A pocakod nem is látszik a felsőtől. Szerintem rólad sem mondják meg hátulról, hogy kismama vagy.:)
Most mentem lányok, mindenkinek nagyon szép napot!
Puszi :)
Igen, ez így van, de én se szeretnék rövidet - mindig is hosszú hajam volt - csak egy kis igazítás.
Tettem fel egy Balcsis képet, igaz 4 héttel ezelőtti.