2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Visszaolvastam
Lana,jó pihit a hétvégére,milyen jó lenne,ha már babázhatnál:-)
Kár volt a dokinak előre pénzt adni...
A vizsgálatokat nálunk sem viszik túlzásba,engem utoljára a 10. hétben vizsgáltak.De hát minden rendben....jobb is,hogy nem nyúlkálnak,én meg attól kapnék hülyét...
Lorenda,de jó hogy nálad is minden rendben:-)
nita!ne aggódj,olyan gyorsan visszanő a hajad,nekem is mindig jól levágja,olyankor nem tetszik,de másfél hét után meg már jó.én majd még szept. elején akarok menni hozzá.
Bettus végre ti is nekiálltatok a vásárolgatásnak:-)Nekünk is sárga a kiskád:-)
Légyszi majd küldd el nekem a töltött padlizsán receptjét!!és gratula a barátaitoknak!!
Judy megnéztem a videót,gyönyörű!!Még a könnyem is lejött:-)Hihetetlen,hogy nemsokára mi is a kezünkben tarthatjuk a mi kis csöppségünket.
Jó reggelt!
Hál istennek,jól sikerült a tegnapi nap,csak estefelé keményedett be egyszer a pocim,a sok autóba be-kiszállástól.Bárcsak minden nap ilyen lenne...
Jövő héttől visszahűlést mond(10 fokos:-( ) Ugyhogy nekem sztem annyi:-(
Jó éjt Lorenda!
Aludjunk jól!
Én továbbra is pihenni fogok, nem szeretnék ismét begörcsölni.
Férjem majd besegít a babaruha mosásban, ilyenek.
Semmi különös.
Igyekezz azért pihenni is egy kicsikét.
Hú de jól állsz!
Én csak a jövő hét végén állok neki babaruhát mosni, meg összekészíteni.
Hétfőre ígérték, hogy hozzák a kiságyat, és összeszerelés után tudok belepakolni majd.
Sziasztok. Látom Korisa eltűnt mielőtt továbbította volta az sms-em. Szóval nincs semmi, még internetem is csak most lett :(.
Elmúlt.
Szerintem éppen csak lejjebb csúszott a medencémben és azért feszítette annyira, meg rányomhatott az idegekre is a kis fejével. Mindenesetre nagyon furi érzés volt, a fél testem bozongott vagy feszült.
Nehéz ebben a fülledt időben.
Takarítás,takarítás,takarítás a program holnap és holnapután, de inkább anyukám csinálja, azért próbálok a keze alá dolgozni.
Vasárnap kerti partira megyünk délután.
És Neked?
MÉg olvasgatok vissza közben.
Mizu? Hogy vagy?
Mi a 7végi programod?
Látom, már megint olyankor jöttem, amikor nincs senki. :-(
Elment a barátnőm. Kiderült, hogy nem szereti a töltött a padlizsánt, de azért megkóstolta és nagyon ízlett neki!
Elhozta a hiper-szuper takarítógépét, olyan a szőnyegünk, mintha most vettük volna. :-)
Sziasztok!
Megjöttünk már egy ideje, csak most sikerült gép elé ülni.
Köszi az érdeklődést :)
Először be kellett mennünk a laboreredményekért, ez olyan 3 óra körül, aztán 6-ra kellett visszamennyi dokihoz.
CTG kitűnő lett, dokimnál nem kell külön nyomogatni a gombot ha mozog a baba, magától észleli :) Megnyugodtam :)
Méhszáj zárt, Tekla kb. 3 kg :)
Jövő héten ismét CTG, ha nem indul meg a szülés akkor 2 hét múlva CTG és a doki is megvizsgál.
Magnéziumot még 1 hétig szedhetem, azután már nem.
Dokim mondta legyek összecsomagolva.
Hát ma nagyon sokat voltam fenn, érzem is hogy fájdogál a derekam, hasam, és a szeméremcsontok nagyon :(
Lana én nem értem a dokidat, mi az hogy nem vizsgál meg??? Hihetetlenek ezek az orvosok.
Többieknek is kitartás, pihenjetek jó sokat a 7végén.
Doki után beugrott a férjem vásárolni, én inkább a kocsiban vártam. Láttam egy kismamát jó nagy pocakkal, olyan tempósan járt :) irigyeltem is egy kicsit :) én alig bírok járni, ha kicsit gyorsabban nekiindulok akkor biztos elkezdek fájni.
3. adag babaruha kimosva.
7végén átnézzük a kórházi csomagot.
Azt mondta ma a védőnő, hogy igaz beír jövőhétre is, - mert most már hetente találkozunk egy ideje - de ha úgy érzem, akkor inkább ne menjek.
Jövőhéten ilyenkor már a 40. hetemet taposom.
Amúgy olyan furán érzem magam, nem fáj semmim, érzem a hasamat, de nem erre gondolok, olyan fura a közérzetem, ez 1-2 napja van, mintha szédelegnék, vagy nem is tudom. Nem szoktam ilyen lenni...
Sziasztok!
Megjött az ágyam, el se hiszem, kb. 1 hónapja ígérgették már.
Mindegy itt van, ez a lényeg.
Lana jó pihenést, remélem tudsz azért.
Sziasztok!
Lana: Azért ez nagyon gáz, most már tényleg. Ennek a dokinak nem adnék innentől kezdve egy fillért sem. Vigyázz magatokra és írj ha van valami.
Én most megyek.
A hétvégén nem leszek, de ha lesz valami, írok sms-t.
Szép hosszú hétvégét nektek!
Másik orvos azt mondta még pluszban, hogy figyeljem nagyon hogyan mozog a baba, amint bármi pici rendelleneset érzek, azonnal irány a kórház.
Azért volt ő is ilyen engedékeny, mert nagyon közel lakunk.