2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Ez könnyen lehet.
Nem is akarom már, hogy bennt legyen.
Igen, kapott már pénzt :S
Meg úgy volt, hogy a szülésnél is ő lesz ott, de ezek után nem biztos, hogy akarom. Maradok az ügyeletesnél, és a végén marad egy csomó pénzünk is.
Igen, pénteken lesz egy hete.
Anno még azt mondta a doki, hogy ez eltarthat akár másfél-két hétig is, de lehet, hogy már aznap baba lesz :S
Ez a nesze semmi fogd meg jól típusú válasz :(
Fizetsz neki?
Mert akkor ez bunkóság a részéről.
Én is nagyon ki vagyok rá akadva. :(
Nincs szerencsém ezekkel az orvosokkal :(
Szia!
Nekem is volt ugyanilyen élményem, mikor voltunk bent a szülésznőnél, pedig ahol mi voltunk, onnan viszonylag távol volt a szülőszoba, és mégis hallottam, nem kiabálás volt, hanem valami hörgő hang, nagyon fura volt átélni, gondolom te is így voltál vele.
Nem baj, mi is túl leszünk rajta.
Hihetetlenek ezek a dokik :(
Tényleg jó lenne hogyha valaki végre mondana valamit!!!
Nem tudom :(
Le vagyok rázva. Valószínűleg hülye hisztis picsának tart, vagy nem tudom, de már a púpom tele van az egésszel, pláne azzal, hogy nem tudom, hogy pontosan mi van a babával :(
Mocorog, rendesen ahogy szokott, csak mégis nyugodtabb lennék, ha valaki meg is erősítené, hogy minden oké.
Szia Ági!
Ugyanúgy, vagyis mostmár erősebb, de ugyanúgy 10 percesek.
A dokim viszont nem nézett ma meg, azt mondta, ha esemény van, akkor találkozzunk. :S
Hmmm... ezek szerint ez még nem esemény? :S
Teljesen megértelek!! Akartam is kérdezni hogyan viselkedik a dokid,de sajna látom :(
Hogy érzed Hunor azért mocorog? vagy már nem olyan sokat? Miért nem nézett tegnap méhszájat?
Szegényke:(
Nem tudom, hogy ő hogy viseli odabent azt, hogy te szenvedsz már egy jó pár napja.
Látom még egyben vagytok.
Lana hogy bírod? Görcsök?
Szia Ági!
Hogy vagytok?
Amikor voltam bennt a kórházban, szombaton, én is hallottam ilyen hangokat :S Nagyon durva volt...
Nehezen bírom, pláne így, hogy a dokim látszólag le se sz*r (már bocs)... Nem az a gáz már, hogy fáj, hanem az, hogy nagyon féltem szegény Hunort...
Köszönöm jól.Bár mátol eljött a para ideje.Voltam ctg-n a korházban és éppen szült egy kismama aki iszonyat hangokat adott ki,nem sikongatott hanem valami más volt :( Szegényt annyira sajnáltam.Nah azota én totál kész vagyok.
De az engem sokkal jobban érdekell Veled/tek mi van??? Hogy birod?
Pihiztem kicsit!
Azota sehol senki? :(
Hogy vagytok?
Megyek lepihizek!
Mindenkinek szép napot!! pusz
Én párom is a hosszu hajat szereti.Mondtam is neki hogy öcsi frizko lett és készüljön fel :(
Annyi a jo benne,hogy össze tudom fogni :D