2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Na, megyünk.
Puszi Ági!
Mi 1 órája ettünk 120-at, de bukott utána, ami soknak tűnt, de lemértem akkor is, és csak 10 jött vissza.
Most itt van a karomban. Nézelődik (én egy kézzel gépelek), és a cumi sem kell most, kiköpdösi. :-)
Ismerős.
Neked még nehezebb 2 gyerekkel.
Jaja:)))
De már lassan etetnem kéne. Bár még Máté alszik.
Hol élnek a szüleid? A 18. században? Bocsi, de talán akkor volt divat, hogy a férfit kímélni kell, és mint egy törökbasát kiszolgálni...
Bocsi.
Nutella illatú a tejed? Tök jó!
Bocsi, hogy ezt leírom, de nekem volt már szotyi illatú a pisim, amikor nagyon sokat ettem belőle. :-D
Eszel káposztát?
Én nagyon szeretnék. Merjek? És babgulyást is ennék!
Tőlem is mindenki ezt kérdezi, a legelső kérdésük, hogy van-e tejem és hogy jól szopik-e a baba.
Az agyamra megy. Sok vénasszony, meg a házban a szomszédok, meg a sok pletykás, mint aki azért kérdezi, hogy hátha "nem" a válasz, és akkor van miről pletykálni.
Engem a szüleim meg nagyanyám idegesít ezzel.
Egész nap otthon vagy, van időd mosni, főzni, takarítani, és ha hazajön a férjed akkor kíméljed mert egész nap dolgozik.
Én pedig alig várom hogy apa hazajöjjön és egy picit babázzon mert vannak nehezebb napok amikor nagyon lefáradok.
Hát igen, múltkor valaki azt mondta, Te ráérsz, mert gyesen vagy.
Hát nem tudom, de szerintem neki nincs gyereke. Több a dolgom, mint amikor dolgoztam a munkahelyemen.
AZóta a család ezzel szekál, hogy Te ráérsz..
Ha azt nézzük a nő többet dolgozik mint a férfi.
Most még 24 órázunk:)
Hát én meg szívem szerint apájával küldeném be, mert nem szeretem nézni, ha szenved:-(
Viszont tudom, hogy a babábak meg az anyukájára van szüksége ilyenkor. Pedig az apukák is megtudnák milyen nehéz anyának lenni néha, mármint lelkileg.
Szerintem a nők lelkileg sokszor többet elviselnek mint a férfiak.
Ja és a terhességet meg a szülést sem sok férfi bírná ki. Mondjuk azért nekem is jól esett, amikor támogatott a férjem, pl. eljött velem dokihoz, vérvételre, vagy próbált segíteni, amikor mindent kihánytam.
Igen és azt vettem észre, hogy ...
és itt csörrent meg a telefonom és elfelejtettem, mit akartam írni:-))
Bocsi Bettus!
Így hogy Vera itthon volt kevesebb időm van. Ha még apa is itthon van akkor meg pláne. Apa olyankor szinte egyfolytában internetezik. Próbál menekülni a munkahelyéről.