2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
sziasztok!
megjöttünk a csípőszűrésről,még egy hónap terpeszpelus:-(
Nórika ügyi volt,persze tele volt a poci.
ma eddig még csak 3*evett!!!utoljára 170-et.most is alszik!
Köszi:-)
Egyébként azért volt fontos, hogy takarítsak,mert már idegesített, hogy nincs az a nagy rend, amit megszoktam, na azért nem viszem túlzásba, de szeretem a rendet.Meg ma vendégek is jönnek. Meg van egy csomó vasalni valóm is, úgy hogy megyek is. Jók legyetek:-))
A lázasoknak gyógyulást!
A béke mostanra állt helyre egyébként, mert apa elvitte Ferdinándot sétálni így van még időm tevékenykedni:-)
Hát, nem akar elaludni a csajszikám, pedig én tudnék szundítani.
Valami kábítószereseket fogtak tegnap és este 9-kor behívták a férjemet, mert házkutatni kellett, meg kihallgatni, és hajnali fél 4-kor jött meg, persze felébredtem rá. :-(
Aztán 6 körül meg a lány nyöszörgött, nem sírt, csak nyögött, de akkor megetettem.
Fáradt vagyok.
Az is nem soká itt van.
Ha szerencsétek van nem fogsz észre venni semmit.
Lehet hogy egy kicsit nyűgösebb lesz este. De nem biztos.
Sétálni voltam és közben rájöttem hogy ma csak kedd, szóval holnapután megyünk oltásra.
Már alig várom legyünk túl rajta.
Köszi megvagyunk!
Pár napja sokszor kel éjjel. Mindig a nyögésekre ébredek fel. Nem sír, csak nyög jó hangosan!
Meg du 5-től mindig nyűgös a fürdésig.
Megyek megjött anyósom!
Sziasztok!
1/4 12 óta alszik Dávid!-)
Kitettem az erkélyre babakocsiba!
10-kor evett utoljára. Olyan éhes lesz mint a farkas!-)
Hello!
Volt ma a doktornőnél egy MILUPA-s termékbemutató, vagyis inkább csak dumáltak róla, azon voltunk.
És sétáltunk is közben, de 4-kor megyünk majd még, most altatom a kiscsajt.
Visszaolvasok.
Én sem nagyon mérek, mert úgyse mérem mindig és akkor csak idegesít, ha pont egy kisebb evést mérek le. Amúgy most 2 napja kb. másfél óránként kér enni. Remélem azért legalább 2 órára visszaállunk majd.
Anett, azóta azért már elállt a vérzés, nem?
Még mindig nem váltottam ki a gyógyszert.:(
Sziasztok csajok!
Szerencsére minden ok!Az éjjel le is ment a láza a kúptól azóta semmi gond csak egy picit furcsán viselkedik!Túl nyugi van!Ilyen még nem volt!Gondolom megviselte egy picit a dolog és dolgozik a szervezetébe a vírus!Olyan mintha alig enne ,pihizek és iszonyat bújós lett!